Erotické masáže Praha

Lea – Infinity Spa

Infinity mělo do týmu novou posilu, Lea. Rozhodl jsem se ji vyzkoušet a nelituji. Je to milá a velmi štíhlá dívka, o něco vyšší než můj obvyklý výběr, ale dobrá s dobře vypadajícím tělem.

Sjednání schůzky šlo tentokrát velmi snadno, s okamžitou reakcí na mé zprávy (podle mých zkušeností ne vždy v Infinity). Lea byla k dispozici, takže jsem ji mohl okamžitě navštívit. Šel jsem na uvedenou adresu. Přeskočím popis zařízení, ale celkově jsou dobré pro daný účel a odpovídají tomu, co je popsáno v recenzích a co vidíte na obrázcích.

Lea mě pozdravila ve dveřích. Odpovídá obrázkům. Přátelský také. Měl jsem pocit, že jsem ji už viděl, možná na Secret Place, ale nikdy předtím jsem s ní nebyl. Po malém klábosení jsme šli do pokoje a do sprchy. Společná sprcha byla zábavná a umožnila si navzájem prozkoumat těla. Na štíhlou holku má pěkný zadek, což se mi moc líbilo.

Přejděte k masáži, začněte zády. Měla příjemný dotek a přepínala mezi jemným a pevným v závislosti na oblasti. Počínaje chodidly, nohama, zadkem, zády a rameny. To mi řeklo, že má zkušenosti, takže pravděpodobně jen nová v Infinity. B2B byla také pěkná, i když je o něco vyšší než já, takže to vyžaduje trochu více pozornosti při použití celého těla. Dal jsem přednost klouzání s jejím zadkem na zádech, což dávalo dobrý a vzrušující pocit.

Přesun do popředí. Jen krátká masáž ramen a hrudníku, po které začala dělat B2B klouzání se zadkem opět v sedě dozadu. To pro ni poskytlo pěkný výhled a přístup k mému příteli. Netrvalo dlouho a skončil jsem, protože výhled byl příliš intenzivní. Zeptal jsem se, jestli může pokračovat jemnými tahy a doteky mých stehen a koulí, což udělala. Dobrý pocit, ale bohužel není čas na druhou zatáčku. Následoval úklid a sprcha. Opět spíše oplach, aby se odstranil olej.

Celkově jsem se dobře bavil. Nejsem si jistý, jestli se k ní vzhledem k výškovému rozdílu vrátím, ale i tak je to velmi dobrá zkušenost, jsem si jist, že si ji užijí i ostatní.

– Good.

Infinity Mix-massage, 60 minuten, CZK 2.400

https://tapky.info/?4901,lea-infinity-spa-603-373-881-603373881

lea_0114.jpg

1.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 ledna, 2024 23:26

Nepíše to náhodou GPT jako kompilát z jiných recenzí…???

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx