Erotické masáže Praha

Naomi – Infinity spa

Recenze na Naomi tentokrát nebude moc veselá. A hnedka vám vysvětlim, popíšu proč 🤨

Jako vždy, zvonim takhle na adrese Koubkova 8, na Praze 2. Jsem vpuštěnej mladou docela hezkou asijskou slečnou. Ale to je tak vše, co k ní můžu říct.
Na pokoji domlouváme jakou budeme mít masáž a na jak dlouho. Nicméně, abych se přiznal, absolutně žádný sympatie k ní necejtim. Žádný fall in love na první dobrou. Prostě nic. Tak jasně, že od toho žádná erotická masáž neni. Ale abych se zkusil alespoň přiblížit tomu, co mám na mysli. Během toho, co jí popisuju, jakej jsem měl den a jak si představuju masáž, mě moc nevnímala. Nerozuměla. A to přítom holka určitě mluví dobře česky. Možná holt né každá holka mě začne hnedka napoprvé vnímat a napojí se na mě. Nicméně, abych se přiznal, tak jak jsem doposud psal opěvný slova a celý věty na Infinity spa a jejich mazlivky, tak tohle bylo těžce velký špatný.
No nic, zašli jsme do sprchy a buď byla v časovym presu nebo mezi náma nefungovala vzájemná chemie. Tudíž ani žádná erotická chvilka. Ani vteřinka. Ani nanosekunda. Po sprše, jsme zašli do pokoje. A já si lehl na břicho.

Už si ani nepamatuju, jestli někdy vůbec zatlačila, zavzdychala či mě nějak v rámci pravidel a v rámci možností, provokovala tam dole. Upřímně, měl jsem z toho fakt zvláštní pocit. S dovolením si tady budu tvrdit, že masáž na břiše nic moc. Fakt bída.
Po otočce, následovala už sice malinko lepší část, nicméně stále ve stejnym duchu. Žádná erotická atmosféra se nekonala. A ani asi nebyla snaha jí nějak společnými silami vytvořit. A teď by mě fakt zajímalo, jestli jsem jí byl fakt nesympatickej nebo jestli jenom neměla den nebo se tak nějak sešlo obojí.  Při dotykách na její celkem hezký prsa, mě sama navigovala jak jí je mám držet. Přišlo mi, že tahle holčina nějak extrémně citlivá na svoje kozičky. Zároveň když se jí to začalo líbit, tak podle mě, už i já autista, sám dokázal poznat, že to je hraný a že už to je skoro jako v nějakym po*nu. V jednu chvíli se jí to líbilo, pak zas to bylo moc, pak zase v pohodě pak zase jí to bolelo. Přišlo mi to neskutečně hlídaný, žádná volnost, žádná fantazie. No zkrátka nic, čím by naše setkání obzvláštnila. Všechno to bylo takový moc hlídaný. Moc strojený. Podle mě žádná přirozenost se tam ani neobjevila.
Sice jsme se dobrali tak říkajíc šťastného konce, ale tohle byla fakt bída. A snad už takovou masáž v Infinity, nezažiju. Neřikám, že Infinity je nejlepší nebo že Infinity je nejhorší, to bych jim zas křivdil, já jsem tam fakt hodně spokojenej, nicméně tohle stálo fakt za prd. Nic, co bych dokázal popsat, vystihnout, u čeho bych se mohl alespoň na pár vět zastavit. Ne. Fakt nic extra. Holka možná tak fajn pro nějaký začátečníky a pány, co jsou tak trochu jednodušší a nemaj tolik zážitků a zkušeností s ero masérkama. Navíc, mi Naomi doporučila jejich operátorka, že ona je hodně mazlivá, to se bude líbit. Hmmm, tak takhle, mé nejdražší Infinity, fakt ne. To byla bída. A tím, jak mi ještě ta operátorka doporučila Naomi, tak jsem si myslel, že to bude zajímavý a že bude hodně mazlení. Nope. Tady fakt nebylo ani to mazlení a vzájemný škádlení se.

Doporučení: Ano
Opakování: NE

Druh masáže: Infinity mix
Délka masáže: 1 hodina
Cena masáže: 2400,-

https://www.tapky.info/?4741,naomi-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení celé masáže: 😟 (propadák) 

IMG_3166-683x1024.jpeg-1.jpg IMG_3170-683x1024.jpeg-0.jpg

2 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx