Erotické masáže Praha

Karolína- Candy Shop

Zkraje napíšu, že moje recenze a pocity jsou dost podobné předchozímu recenzentovi, který se setkal s Karolínou z Candy. Zatím jsem měl s masážemi dobré zkušenosti – jsem rád když to plyne, člověk nenaráží na jazykové bariéry. No a hlavně, holka mě musí přitahovat. Nemusí být překrásná, pokud je elegantní. Karolína taková není.

Fotografie na webu jsou fatálně zavádějící. Sice je usměvavá, má hezké oči, skvěle zvládnutou masáž, ale o svoje křivky se nestará, což bych u této profese čekal. Zkrátka já měl pocit že jsem vlezl do místnosti s pohodlnou holkou s plnotučným obličejem a bohužel jsem nedal otočku.

Technicky je na tom ale dobře, ví co dělá, je milá. Humor a výměny fórů nečekejte, většinou to skončí nedorozuměním. Je to prý ukrajinka ale cesky umí dobře.

Chtěl jsem líbačku, jenže moje strniště holku nebavilo, chápu. Sprcha se nesla v rozpačitém duchu, tak nějak automatizovaně. Měl jsem něco jako masáž mix, takže b2b s klasickou, je to fajn, občas to křuplo. Karolína má výbornou techniku, asi bych řekl že vzrušující, jenže vzhled mi bránil se do toho ponořit. Hodně používá tělo v různých pozicích, na zádech je to hodně fajn a přesně jak popsal kolega, probralo by to i mrtvého. Nejintenzívnějši je poloha na koníčka kdy si přitiskne péro mezi půlky a rukou po něm jezdí. Podobně kontaktně, akorát zepředu, mě dovedla k orgasmu.. možná to ani nečekala, vzhledem k tomu že jsem ho měl celou dobu přinejlepším jak špatně naplněnou jitrnici.

Chtěl jsem odejít, sprcha čistě očistná, byl jsem milej ale holka to asi poznala už na začátku že něco nehraje.

Při odchodu jsem si všiml vyšší stohle holky, slušelo ji to, myslím že říkala Sandy…

Já bych už nikdy nechtěl být v podobné situaci, dám si zase pauzu a pak buď najisto za tim koho znám, kdo ukazuje obličej, nebo za stopro prověřenou. A budu filtrovat recenzenty, tohle přece není jen tak. Ano, působí jako ruská oplácaná Máša, sory ale je to tak… pečuje o sebe, nemá tatoo ani piercing (nic z toho mi nevadí) takže se nebojte, není to bubák!

45 min (odešel jsem hned jak to šlo)

1700+500 extra frenchkiss (nic moc)

Celkový pocit z masáže- nemůžu jí vzít techniku, pohyby a celkově scénář, takže dávám aritmetický průměr.

Odkaz zde :

https://www.tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

Screenshot_20240112_163856_Chrome.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 ledna, 2024 13:51

Tohle mě vždycky pobaví. Obě dvě poslední recenze jsou jak přes kopírák. Tak jsem tam vešel, na recepci se mi to nelíbilo, ale co už jsem Čech, co si nechá všechno líbit a tak jsem to někak přetrpěl. Pánové, otočka a nebo výběr na místě za jinou jsou naprosto normální praktiky.

Já fakt nemám rád zdejší páprdy, co prostě někam přijdou, vysolej 2k za službu, kde evidentně nejsou spokojeni s výběrem uz od počátku a pak mají tendenci se tu vyplakat….

Jako tohle je bohužel, ta česká natura….hele já platím mobilnímu operativní 750 za neomezene volání, SMS a data….jako je to oser, ale co mám dělat než platit….jenom přirovnání…

Nějak už mám dost zdejších plaček….prostě hoďte otočku a nebo řešte operativně na místě. A jak říkám, je tu mnoho proměnných v tomto:
– Pepíčkovi se líbí ta a Honzíkovi tamta
– Pepíček vypadá k světu, kde Honzík bohužel moc krásy nepodědil
– Pepíček může vycházet s ženami, kde Honzík je introvertní protiva odjakživa

A dalo by se pokračovat dál, ale od toho se odvíjí i samotná masáž….kde někdo prostě může zažít masáž diametrálně odlišnou než někdo jiný….

user1902
13 ledna, 2024 18:40
Reply to  moet_

neblazni – negativna recenzia na cukrarnu? to tu nie je dovolene. to musis napisat „sympaticka, ale nie moj typ“. to tu musis napisat vzdy ako je kazda modelka a skvela, inak trhas seriu pochval.
a to keby si napisal „prisiel som, nepacila sa mi, odisiel som“, tak by si dostal este vacsiu cocku, ze ale ona ju super mila snaziva a skvela a prisiel si o skvely zazitok.

a to si nenapisal nic zle ani urazlive a objektivne si popisal svoj zazitok a hned je problem. a urcite tu budem pisat recenzie….

13 ledna, 2024 19:33
Reply to  user1902

Co to zase meleš? Kde je jaký problém? To, že na to král reagoval? Na to jsou tady komentáře. moet_ sám stáhl ocas a jeho negativní recenze tady zůstane. Každý salon zde má i nějaká negativní hodnocení. Lepší salony jich mají méně.

user1902
14 ledna, 2024 08:19
Reply to  Sktr

nebudes ty politik, komunikujes rovnako ako oni, hlavne sa vyhovorit, aby si bol za dobraka a vsetci co nesuhlasia s tebou za kretena.
meot dostal zdrba za to, ze si dovolil normalne napisat, ako podla neho slecna vyzera. a ty tu hned nabehnes ako rytier na bielom koni, aby nahodou tu neostala recenzia s negativnym hodnotenim ako posledna.
a tvoj dalsi prispevok „nebudu jmenovat, ktere se mi nelibili“ len ukazuje, ze mam pravdu. jednoducho, hlavne nic negativne nenapisat, pretoze neviem preco.
takto motivujete ludi pisat rozumne objektivne recenzie.

á fakt nemám rád zdejší páprdy, co prostě někam přijdou, vysolej 2k za službu, kde evidentně nejsou spokojeni s výběrem uz od počátku a pak mají tendenci se tu vyplakat….“ – prelozene: paprdove, nepiste negativne recenzie, vyplakavajte sa inde, tu sa mozu pisat iba chvaly. nahodou slecna zmizne, alebo rovno cely salon, kvoli vasej negativnej recenzii a my prideme o listky. a to sa nesmie stat.

14 ledna, 2024 08:57
Reply to  user1902

Sktr prece napsal, jak to vidi, u maserky sam byl. Takze je nemozny ziskat dva ruzny pohledy na jednu holku? Presne k tomuto je to tady urcene. Sktr napsal i recenze negativni, takze tvuj post nedava smysl. Odpiras oportunitni nazaor. Ja Karolinu navstivil jinde a mel jsem z ni jazyk az na zemi, byl jsem u ni urcite 3x, mozna 4x. Dobre si pamatuju, ze nas takovych bylo vic. Takze tak. Jinak mi prijdou tve prispevky mimo misu, byl jsi u Karoliny? Pokud ano, napis recenzi a pak tu neco komentuj ke konkretni slecne. Pokud jsi u ni nebyl, tak tu obhajujes jen neci nazor, coz je uplne mimo misu. Ja vim, ze jsi psal na mashera, teda myslim si, ze si tvuj nick pamatuju, ale to co tu pises, nedava uplne smysl. Jestli na to chces reagovat, tak mi hlavne napis, jestli jsi za Karolinou byĺ, moet advokata nepotrebuje. Ted jsem byl u holky na opakovani a bylo to uplne jiny, nez prvni navsteva a urcite k ni znovu nepujdu, stava se to, byly to dve jiny masaze, dva jiny pristupy, skoro bych rekl, ze od dvou slecen. Byla to ta sama.

14 ledna, 2024 10:30
Reply to  user1902

Ty jsi nějaký přecitlivělý ne? Ten jeden komentář od krále nazýváš zdrbem?
To s tou recenzí je čistá náhoda, tomu stejně nebudeš věřit, ale akorát včera jsem ji chtěl zveřejnit, tak když jsem viděl to negativní hodnocení, tak jsem tam ještě něco dopsal.
Pokud by se mi nějaká masáž nelíbila, masérka to odflákla, nebo tam byly ojeby s fotkami, věkem, časem atp. tak neváhám napsat horší recenzi. Ale ty asi nečteš víc než jeden odstavec, tak sis toho asi nevšiml. Stále zde kecáš něco o tom, že negativní hodnocení zde nejsou dovoleny, což je čistý blud, tak jsem musel reagovat.
Hodnocení vzhledu je subjektivní věc, proto nikdy nepíšu, že byla nějaká masérka ošklivá, vlastně je těžké takovou nalézt. Nejsem v tomto příliš náročný, co je znát z mých recenzí. Zažil jsem už pár pěkných erotických zažitků s masérkami, za kterými bych se na ulici neotočil. A proto to asi neřeším do takové míry jako ostatní. Samotná masáž, příjemné pocity s ženské společnosti a erotický zážitek jsou pro mě podstatnější, než jestli má holka hezkou tvář jako modelka.
Rozhodl jsem se, že už nebudu reagovat na tak „velké pisatele“ jako jsi ty. Je to zbytečné. Už i samotné masérky si vás všimly. Pokud zde nemáte napsanou alespoň jednu recenzi, pozitivní nebo negativní, váš názor na kvalitu recenzí nikoho nezajímá. Buďte rádi, že tato stránka vůbec existuje a pokud se vám nelíbí, nikdo vás nenutí tady chodit a otravovat.

13 ledna, 2024 18:43
Reply to  moet_

No já jsem právě přidal recku na Karolínu a mně se líbila, ale to je fakt subjektivní. Asi jsi to měl otočit, to ti řeknou zkušenější masážníci i vedení salonů. Pravda je ale taková, že to ne každý dokáže, protože je to nepříjemné pro obě strany. Pro mě jako introverta přímo nemožné, jedině že by byla masérka za zrcadlem jako u svědecké výpovědi, abych se rozhodl ano či ne. 🧐 😅 Jako chlap mám mít na to koule, ale kdesi se tu tuším i Daniella vyjádřila, že ani masérky na to často nemají „vaječníky“ poslat klienta pryč, když se jim nezamlouvá.
Mně se ale málokdy stává, že by se mi masérka nelíbila, resp. i když se to už stalo (slečny nebudu samozřejmě jmenovat, ale jsou zde docela populární) tak jsem věřil, že na matraci to bude stejně dobré a většinou bylo. Takže pro mě otočka nemá moc smysl, jsem už naladěný na masáž a holky někdy umí překvapit, dávám jim šanci, i když nejsou na první pohled v mých očích až tak atraktivní. Asi je to za ty prachy blbost.

Last edited 3 měsíců před by Sktr
14 ledna, 2024 11:55

Já ale taky souhlasím s moet_em, že fotky, ale i parametry Karoliny na webu Candy jsou zavádějící. Karolinu jsem tedy samozřejmě nepřevažoval, ale při uváděných 163 cm/46 kg má člověk představu vysloveně štíhlounké dívky, což tedy Karolina rozhodně není (zahlédnul jsem ji v Candy i v prosinci).

Naopak u takové Reginy je tomu přesně opačně: ve skutečnosti štíhlá drobná dívenka, kdy jejích 155 cm/45 kg nějak odpovídá realitě, zato má na webu Candy tak nemožně nafocené fotky, kde zvláště na té hlavní je nesmyslně roztažená do šířky, takže kdo je na štíhlejší dívenky (možná většina masážníků) si jí podle fotek nemůže vybrat, a komu se líbí plnoštíhlé, musí být při shledání rozčarován…

Last edited 3 měsíců před by ExPlayer
k69
14 ledna, 2024 12:20
Reply to  ExPlayer

Ono tohle často dělá ten postoj v jakém stojí a taky barva stěny a směr nasvícení. Málo kde mají fotky kde by masérka jen přirozeně stála a měla za sebou normální světlou stěnu a byla nasvícená všesměrovým světlem. Regina tam má vystrčený zadek do zadu a do boku a lehce zakřížené nohy a je nasvícená zepředu – to vše dohromady z principu dělá větší zadek. A Karolina tam má pro změnu fotku vyfocenou tak, že je nasvícená z boku, fotka je podexponovaná, a ještě jsou navíc v pozadí černé dlaždice, které zvětšují ten stín. Ten fotograf byl kouzelník. Podexponované fotky na černém pozadí bych zakázal – z principu zeštíhlují.

14 ledna, 2024 21:26
Reply to  k69

Jestli ono by nebylo nakonec nejlepší, kdyby se masérky fotily samy. Alespoň by to bylo autentické. Ony ty chytře nasvícené vyšperkované fotky mají za účel nás stejně jen namlsat na návštěvu. A když se pak člověk vskutku dostaví, tak si většinou řekne „sakra, ty nejsi ta sexbomba z fotek na webu ze který jsem byl tak odvařenej“. Vždycky je to úplně obyčejná holka, který by si člověk na ulici možná všiml, možná ne.

k69
14 ledna, 2024 21:29
Reply to  Alfonso

přesně

14 ledna, 2024 22:12
Reply to  Alfonso

No naopak se ale přece kolikrát stává, že fotky na webech salónů holce na kráse ubírají, někdy i hodně (viz Regina).
A také těm, které mají hezký obličej, ale na fotkách rozmazaný či jinak skrytý.

Last edited 3 měsíců před by ExPlayer
15 ledna, 2024 17:11
Reply to  ExPlayer

Tak neříkám, že i to se nemůže stát, ale asi jsem se s tím osobně ještě nepotkal 😀 ale zas taky nechodím na masáže tak často. Věřím, že když se to stane, tak to potěší, ale řekl bych, že se jednak stává častěji že fotky přidávají než ubírají a jednak lidé podle fotek vybírají (nebo minimálně jsou jedna z věcí, které rozhodují). Takže když se nebudou líbit fotky, tak za tou masérkou nepůjdu, ikdyž kdybych třeba šel, tak bych mohl být příjemně překvapený (v případě že by se stalo že by ty fotky zrovna ubiraly, jak píšeš).
Každopádně bych řekl, že by se obojímu dalo předejít tím, že by se holky fotily samy, jak jsem navrhoval. Nevím, jaký zásah do toho masérky mají, jestli se nafotí fotoalbum a z toho se pak vyberou 3-4 fotky které se publikují na webu, nebo jak to probíhá.

16 ledna, 2024 00:09
Reply to  Alfonso

Jj, nejlepší fotku má Regina svoje selfíčko.
(Připojil jsem ji do diskuse pod čerstvou alex_murphyho recenzi.)

16
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx