Erotické masáže Praha

Erika – Masáže Princess

Recenze na Eriku, by se psala opravdu snadno. Ta holka ve vás fakt zanechá skvělý pocity. Skvělý myšlenky. A co je snad ještě lepší? Že se po celou dobu, na vás moc krásně a flirtovně usmívá a fakt netušim, jak to některý holky dělaj, že maj tolik energie a pozitivní nálady a určitě i toho GFE přístupu. To musí mít doma fakt ultra samce nebo minimálně musí dělat i nějaký sporty který je baví a zároveň jsou šťastný samy se sebou. A Erika se mezi tyhle krasavice respektive takový typy slečen, určitě řadí taky.

Vezmu to ale radši od začátku. Volám operátorce, že už jsem před domem a ať vyšle Eriku ven. Narovinu se musim přiznat, že už jsem za Erikou jednou byl. Měl jsem s ní jen 90 minut, tehdy to bylo s kokosovym olejem. A jelikož já jsem ten tip člověka, co fakt musí získat názor na slečnu až po dvou či třech setkáních, tak jsem si řekl, že u toho vydržim i u princezen.
Po chvilce čekání, jsem byl vyzvednut slečnou Erikou a šli jsme do pokoje. Po celou dobu, mě mrška držela za ruku a já si řikám, tyjo není to jenom na vteřinku a pak se pustí? Můžu ji taky držet? Zdálo se, že jsem jí fakt padl takhle podruhé do oka. No nic, tak sešli jsme schody, otevřela salónek a vešli jsme do pokoje. Do mýho milovanýho červenýho pokoje. Tam to mám fakt nejradši. Hnedka mě poslala do sprchy s tím, že za moment je zpátky. Taky se tak stalo.

Po mém osprchování a poté, co přišla jenom v ručníku, jsem jí nabídl masáž. A byla to vážený a milý pánové výhra. Erika se pohodlně natáhla na postel, nebo chcete-li futon a já se ujal kormidla. Začal jsem krkem, pokračoval níž a níž, sem tam zajel mezi nožky (kupodivu neměla s tím žádný problém) a ještě zdá se, jí to bylo sakra příjemný…najednou začala vzdychat, sténat, nakrucovat tu svojí krásnou prdelku a zároveň jsme si i trochu popovídali. Fakt jsme měli hodně času. No nic, tak pokračujeme v naší až dalo by se říci čarokrásné intimní masáži. Po zhruba 10ti minutách, jsem si jen tak k ní lehl a mazlili jsme se. Bylo to nádherné, uklidňující, přitažlivé.

Tak nějak jsem dostal chuť na dvě čísla. Takže po mý masáži, jsem si lehl už na záda a nechal jí v klidu pracovat. Nebylo to nijak špatný. Příjemný, pomalý ale velmi intenzivní první happy end za námi. Já se otočil na břicho a tahle divoška mi i krásně namasírovala záda. Sem tam proběhla pusa na tvář, vzájemné dotýkání se a prostě skvělá eroticko-sportovní masáž tak jak má vypadat. Od jedné opetátorky vim, že v Princeznách už je Erika docela dlouho. Ale já se fakt stále divim, jak je možný, že ona neztrácí chuť ze života a stále si mám s ní co říct.
Po tom celým relaxačním procesu a povídání si, velí k otočce a já se při otáčení se, na ní moc hezky usmívám. Myslim, že už to mrška Erika poznala, že mi je s ní sakra dobře. Absolutně nechápu jak, ale tady musim vyzvidhnout tu její 69ku. Jop, máte pánové pravdu. Ona neskutečně provokuje s tou svojí pipinkou a hezkým pokladem. Vždycky tak nějak se k vám přiblíží ale zároveň to má fakt neskutečně na milimetry propočítaný. Je prostě moc moc fajn a hlavně bystrá a hodná holka. Při tý 69tce, se najednou začínám třást a cítím neskutečný vzrušení. I když ještě se nějak nemůžu udělat, mám pocit, že ten pocit, co ve mě Eri probudila, je čím dál silnější a čím dál krásnější…nechá si pohrát s jejími menšími prsy ale i zadečkem, přitom šibalka fakt pracuje na tom, aby mě udělala i podruhé. Nechápu jak, ALE POVEDLO SE. Jen si tak položim ruce od sebe. Zavřu na chvilku oči. Zklidnim dech i mojí ADHD mysl a snažim se si užívat jen tyhle chvíle. Popravdě, jako jasně že chápu, že Princezny nejsou pro každýho a že asi nemají takovej výběr, jako byste všichni pánové masážníci očekávali, ale za mě, čím dál tím lepší salón, kam se strašně rád vracim. A s ohledem na tu konkurenci, co je v okolí Jiřího z Poděbrad a celkově i oblasti kolem Flóry, tak za mě stále velmi solidní adresa.

Druh masáže: klasická erotická masáž
Délka masáže: 120 minut
Cena masáže: 3000,-

https://www.tapky.info/?3950,erika-masaze-princess-773-480-202-773480202

Hodnocení celé masáže: 😊 (skvělá)

7S6A6125-Edit_web-280x280-1.jpg 7S6A6034-Edit_web-0.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx