Erotické masáže Praha

Afina – Secret Place

Navštívila jsem Secret Place a vybrala jsem si Afina. Pěkná dívka a fotky jsou skutečné. Její pevná prsa mě zaujala a nebyl jsem zklamaný. Operátor byl přátelský a reagoval na mé otázky a rezervace byla provedena snadno.

Když jsem dorazil na místo, musel jsem operátorovi poslat zprávu, protože tam není žádný zvonek. Asi za 2 minuty mi Afina přišla otevřít. Trochu stydlivě se schovávala za dveřmi, ale bez problémů.

Šli jsme na místo v přízemí, kde jsem po zaplacení udělal sprchu sám. Po sprše na mě čekala ve vaně připravená na masáž.

Masáž začala tím, že jsem si lehla. Naolejovala mi záda a smyslně po nich klouzala. Masáž byla v pořádku a uvolňující. Přes zrcadla ji můžete pozorovat v akci, takže to byl dobrý zážitek. Po nějaké době se změnila a zaměřila se na přední část těla. Opět nanesla trochu oleje a začala mi klouzat po těle pomocí svých pěkných prsou, mohl jsem se jich pro své potěšení bez obav dotýkat. Totéž se týkalo jejího zadečku, který byl také velmi pěkný. Po opět smyslné masáži se vzájemnými doteky jsem dosáhl vyvrcholení. Byla velmi přátelská a mazlivá, protože ještě zbývalo trochu času. Blížil se konec a byl čas se opět osprchovat. Doprovázela mě do sprchy. Trochu těsné, ale velmi příjemné.
Celkově jsem byl se službou velmi spokojen a určitě se k Afina ještě jednou vrátím.


 Good

Secret Mix 60min – 2200Kč

https://www.tapky.info/?4845,afina-secret-place-606-566-696-606566696

IMG_1999.jpeg

2 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 ledna, 2024 00:15

Kdyby nekecala!  😆 

13 ledna, 2024 00:42

Ja být indián. Já zadržet tě. Pak ojet tě. Pak upéct tě. Pak sníst tě. Pro objektivní hodnocení doporučuji spíše s dovolením svoji recenzi na slečnu….

k69
13 ledna, 2024 00:50

Ty být dobrá Čecha!

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx