Erotické masáže Praha

Zara a exValerie – Candy

Objednávka jako obvykle s předstihem, s ohledem na plánovanou cestu a konečně se mi povedlo termínově se sladit s rozvrhem Zary. Před termínem pak přichází SMS s nabídkou, zda bych nechtěl za menší příplatek masérky rovnou dvě. No jasně že chtěl.

Příchod na místo nemá moc cenu popisovat, pro mě byl stejný, jako jindy = bezproblémový. Na baru otázka, zda mám rezervaci, s kým a od recepční pak doplnění, že mám kromě Zary i Valerii (až do této chvíle jsem jméno druhé – v Candy nové – masérky předem nevěděl). Já teda doufám, že jsem si ho zapamatoval správně. Jinak Valérie byla původně Linda v RH (pokud jsem historii správně našel). V Candy se následně pak moc nezdržela, postřehl jsem ji později v jiném salónu (teď už si název nevzpomenu), tam už také ale není a nyní je jako Sylvie v LoveMe. Společně jdeme na pokoj a já vidím, že kromě mé první zkušenosti s dívkou neevropského vzhledu (Zara), mě čeká také první „kontakt“ s upraveným poprsím a taky poprvé dvě holky. Takže něco jako 3x poprvé 😀

Holky jsou docela odlišné. Valerie štíhlá, na mě možná až moc, ale to je otázka osobního vkusu a preferencí – celkově mi její tvary k sobě pasují. Zara příjemně ženské tvary, ale tím mám na mysli na správných místech, hlavně zadek. Tohle bude ale vždy individuální – já jsem spokojen s oběma.

Ve sprše docela lituji, že mám jen dvě ruce. Holky se kolem mě různě střídají, takže jednou dávám ruce za záda, abych dosáhl na velmi hezký zadek Valerie, po chvíli před sebe, abych mohl zkoumat prsa Zary, pak zase vše obráceně a na různých částech těla mám střídavě ruce jedné, nebo druhé dívky. Z té sprchy se mi vůbec nechce. Zara pak stupňuje intenzitu doteků na mém těle, až to končí tak, jak je v Candy zvykem.

Přesouváme se na lůžko na zemi a já jsem zvědavý, jak to vlastně spolu obě najednou zvládnou. Pasáž na břiše – různě se střídají. Buď masírují najednou (každá jinou část těla), nebo masíruje jen jedna a druhá leží na boku vedle mě a hladí mě (převažuje masáž jen jednou masérkou). Před hlavu se mi postupně chvíli klečí obě, výhled je to velmi hezký. V paměti mi zůstal hlavně okamžik, kdy mi Zara jezdí pozadím po zádech, protože měla zadek docela studený 😀 Jako zpestření to vůbec nebylo špatné 😀 Po otočce na záda to má podobný scénář, vetšinou masíruje jen jedna. Celé to zdá se má na pokyn Zara. Nebrání se pohledu do očí a občas na mě kouká s takovým zvláštním výrazem – tajemným, ale zároveň s výrazem mlsné kočky, hlavně ve chvílích, kdy jí mají moje ruce na dosah. Ze Zary mám více „GFE“ pocit, Valerii zase vnímám spíše jako zkušenější masérku, která si drží nějaký odstup, ale o to více kvalitněji dělá svou práci. S ohledem na rozdíl postav obou dívek jsou rozdíly v B2B docela velké, u každé je tak pro mě příjemnější jiná část těla, kterou zrovna k masírovaní použije. Dotekům se nebrání ani jedna, v rámci pravidel jsem zažil už i více, ale jak moc si můžu dovolit nechávám spíše vyplynout ze situace a podle toho, jak moc jde dotekům masérka sama naproti. Finále se bliží v rukách Valerie, má techniku, která mě moc baví a když už se blíží nezadržitelný konec, pobídnu v tu chvíli vedle mě ležící Zaru, ať se k ní přidá. Bohužel je to špatně pochopeno – měl jsem říct, nebo se domluvit předem – a holky se vystřídají, finále je tak práce Zary, místo mé myšlenky jejich společné práce. Žádný spěch s utíráním a chvíli vedle sebe všichni tři ležíme. Nenucený pokec, odpočinek, přesun do sprchy.

Ta je již spíše o očistě, hlavně s Valerií krátce probereme pár různých témat.

Při odchodu se mnou jde netradičně nahoru i „recepční“ – ptá se mě, jak se mi masáž s Valerií líbila. Po pravdě odpovídám, že od Valerie byla masáž více profesionální (v dobrém slova smyslu), ale že to vůbec není na škodu a klidně bych si s ní masáž dal znova.

Byl to fajn zážitek, ale já osobně nevím, jestli bych znova chtěl dvě masérky. Chápu, že aby se sladily, může potřebovat delší čas. Dozvěděl jsem se od nich, že spolu masírují poprvé, navíc to byl „zácvik“ Valerie, proto asi spíše to střídání. I tak ale budu volit raději jednu dívku a třeba na delší čas.

Druh: B2B

Délka: 1h

Cena: 1600 (narozeninová akce Candy) + 500 za druhou masérku

Hodnocení: (pro obě)

Zara: https://tapky.info/?4390,zara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

V té době Valerie: https://tapky.info/?4234,sylvie-loveme-massage-727-855-109-727855109

1000017668-1.jpg 1000017667-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 ledna, 2024 16:29
Reply to  Stydlov

No ona si zjevně dala takový „Tour de salon“ 😀 ale v Matahari má i vypsané termíny.
A jinak souhlasím: Zara je GFE zlatíčko, škoda, že pracuje tak málo.

Last edited 6 měsíců před by Sktr
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx