Erotické masáže Praha

Diana – Candy Shop Massage

Hned, co se na sklonku roku objevila Diana na webu Cukrarny, jsem vedel, kam a za kym povedou me kroky priste. Krasne svetle telo, blond vlasky, vek…takze objednani na dalsi den bez problemu a vydal jsem se tedy na pruzkum na vlastni oci/ruce.

Vstup do objektu jako vzdy rychly, po chvilce se oteviraji dvere do salonu a mlada recepcni z vychodu me vede dolu. Potvrzeni za kym a zdali mam reserve, nabidnut a pripraven napoj a po chvilce prichazi k recepci Diana. Privitani takove obycejne, bez polibku, jen podani rukou a predstaveni se, chvilku spolu holky hovori a pak presun s maserkou do hlavniho pokoje.

Diana je v obliceji moc pekna divcina s vychodnimi rysy, tmave oci, delsi blond vlasky, krasna prsa dvojky drzici tvar a vystouplyma bradavkama od zacatku, ma krasne stihle telo, pekny mensi zadecek, tetovani jsem spatril jedno (pismenka na boku). Nabizi mi na vyber z b2b, mixu a lingamu, pricemz vsechny tri masaze dokazala pekne v Cj popsat, ale na vetsi pokec bych to nevidel. Vzal jsem mix, byl jsem pozadan o zaplaceni a dotazan, zda si preji spolecnou sprchu. Samozrejme prijato, Diana se svlekla v jednom rohu mistnosti z cernych jednodilnych satu, pricemz sama sebe pozorovala v zrcadle, ja se zatim odstrojil sam v druhem rohu, bez potreby pozorovani se… 😃

Uvodni sprcha byla prijemna, ale asi nejmene eroticka, co jsem zde zazil. Slecna nastelovala teplotu vody, nikterak se ke mne netiskla, namydlila me, brzy zajela mezi nohy a docela rychle a obouruc zacala honit, nemel jsem zajem o vyvrcholeni ve sprse, tak jsem se ani nesnazil ji nejak moc oplacet dotyky a spise ji tak jemne hladil po zadech, bocich a trosku po prsou. Chvilku se mi divala do oci, coz bylo super, ale chybelo jakekoliv gfe, tuleni, vasnive otlapkavani apod…K vystriku nedoslo, oplachla me a kazdy jsme se pred sprchacem sam ususil. Pote vyzva k ulehnuti na bricho na postel s nebesy.

Diana se posadila k memu boku, nanesla olej a zacala pomerne silovou masazi zad, patere, ramen. Po chvilce se presunula do pomerne nevidane pozice pred moji hlavu, kolena na futonu a nozky volne do prostoru (krasna hladka chodidla stvorena k footfetish), takze moznost obdivovat jeji puvaby jak naprimo ocima jeji krasnou vyholenou kundicku a prsa tak i zadecek diky zrcadlu. Ovsem bylo potreba zvedat hlavu a to nebylo moc komfortni. Z teto pozice se nade me naklanela a masirovala rukama zada. Pak navrat od me hlavy zpet nize a docela intenzivni body 2 body, nikoliv breast 2 body, jak nektere maserky praktikuji, ze se vicemene jen trou prsy o vase zada. Zde se ruzne nakrucovala, klouzala a tiskla ke mne rukama nohama, neustale se pozorovala v zrcadle, zvedala jednu nozku do vzduchu v okamziku, kdy na me sedela, pripadalo mi to jakoby byla na foceni a ruzne se nastavovala a zrcadlo bylo pritom objektivem fotaku 😊 Ovsem jediny eroticky prvek bylo kratke hlazeni me ruky a slabe propleteni prstu, jinak stejne jak ve sprse absence jakehokoliv gfe, zadne vzdechy, priblizeni se k obliceji, ani zajeti mezi nohy.

Po otoceni chvilku masaz horni casti tela, nebyla sice mimo dotek, ale opet se nijak netiskla, pak se nade naklonila z boku tak, ze jsem jednu ruku mel mezi jejimy stehny, tak jsem hladil zadecek a letmo parkrat prejel po kundicce. Po chvili slecna zaujala 69 pozici a pekne spulila zadecek a sve direcky. Nikterak v tu chvili nemasirovala, spise drzela a cekala co budu delat. Hladil jsem zadecek, jemne prejizdel po kundicce, tomu se nebranila, tak jsem drazdil prstem povrchove pipinku, ktera pekne zvlhla a po priblizeni ke klitorisu zacala Diana pekne vrnet zadeckem. To byl nejvic ero okamzik celeho zazitku, byl to vlastne takovy pussycat bez jazyka 😊. Tato pasaz trvala asi nejdele, pak Diana slezla, posadila se k mym noham a intenzivne honila, dotekum na prsa se moc nenastavovala, tak nevim, asi ji to neni prijemne, pritom s pipinkou byla moznost si pohrat dost. Utreni kapesnicky a hned vyzva ke sprse.

Zaverecna sprcha uz jen opravdu ocistna, bez jakekoliv erotiky me maserka opet umyla a pote sebe, kazdy jsme se sam ususil a oblekl, Diana zkontrolovala je-li volno na chodbe a vyprovodila me ke schodisti. Zde jsem ji z vlastni iniciativy podal ruku, jinak opet zadne objeti ani polibky se nekonaly. Venku jsem byl za 58 min, myslim ze tedy poprve nebylo prekroceno 60 min.

Kdo jste byl kdysi za Biankou, tak bych rekl, ze je to takovy typ. Ne vylozene vzhledem, ale tim, ze je to modelkovsky typ, dba o sebe a sama sobe se libi. Takova ta vychodni kocka, kterych je plny porno web, kde hezky vystrkuji zadecky a jejich borci je klati 😃 Hodnotim neutralne, protoze vse pusobilo profi, zadna vasen a gfe, zadna neha, i kdyz ta fejkova pussycat byla super. Dianu lze doporucit pro fyzicke puvaby.

Tantricka Mix masaz 60 min za 1700 Kc v ramci zimni slevy (jinak 2000 Kc), bez priplatku/nenabidnuty

Hodnoceni – neutralni/prumer

https://www.tapky.info/?4951,diana-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

diana-2.jpg diana-3-1.jpg diana-5-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx