Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Už delší dobu jsem chtěl vyzkoušet legendární Molly z infinity, bohužel je dost vybookovaná ale nakonec se zadařilo. 🙂
Objednání přez whatsapp asi 4 dny předem, 2h před termínem potvrzuji a dostávám adresu zaroven mi byl posunt čas o 10min což mi nevadilo.

Dorazím do Koubkovy ulice, zvoním a za dveřmi už mě vítá Molly polibkem na tvář, musím říct že podle recenzí jsem čekal víc wow efekt, vypadala jako holka od vedle. Měla na sobě černé šaty nebo župan už si přesně nepamatuju. Jdeme na pokoj beru mix v akci za 2,2k, Molly nabízí pití ptá se na společnou sprchu, pak se odchází připravit. Svléknu se a prohlížím si pokoj, je trochu lépe zařízený než v Hálkově ale kvůli tomu jsem tam nebyl 🙂

Zachvíli přicházi Molly v ručníku a jde se do sprchy, po odhození ručníků konečně Molly vypustí svoje přírodní 4ky? 5ky? sprcha hodně kontaktní, molly na mě vystrkuje zadek, neodolám a hodím jí ho mezi pulky, docela nahlas se zasměje :D, chvílku s ním kloužu po její prdelce pak mi ho chytne pohoní a nakloní se abych jí mohl zezadu pěkně osahat prsa, vzdychá mi do ucha, celou dobu se usmíváme, nastavuje mi ty její krásný prsa ze všech uhlu, vlastně to vůbec nebylo o mytí. 😀

Jdeme ven Molly mi utře záda a hura na pokoj, lehnu si na břicho a molly rozjíží svoji show! 🙂
Má to perfektně zmáklí, začíná z lehka šimráním na zádech a nohou až z toho mám husí kůži, pak rozjíždí body to body, nezapomíná ani na kamárada tam dole, nastavuje se do zrcadla, vzdychá do ucha pak ho projede jazykem. 🙂
Asi v půlce přichází otočka, molly si sedá vedle mě a ruce mi navádí na prsa, u toho se směje, prostě ví proč za ní chodíme 😀 pak rozleje olej začne po mě jezdit prsama, přitom mě dráždí nohou v rozkroku. Pak poloha na koníčka kdy se o mě pěkně tře, nakloní se a prsa mi dává před obličej, opět přichází vzdychání do ucha, usmíváme se na sebe, pohybuje se tak blízko jako by mě chtěla líbat, občas zkontroluje toho dole rukou, pak přechází na 69, je dost daleko tak abych se mohl jen dívat, opírám se o lokty abych měl lepší výhled, Molly to vidí v zrcadle a směje se 🙂 pohoní mi ho, pak ukončí 69 a přechází do polohy kdy je proti mě a strká si ho pod bradu a přitom mi kouká do očí, už vím že bude zle 😀 tak si zase rychle lehám, nevim co všechno dělala ale bylo to neskutečný 😀 sopka vybuchuje, molly celou dobu měla hlavu pár cm od pera, takže to dost schytala, měla to na puse, bradě prsou 😀 ty dva papírový ubrousky co si připravila rozhodně nestačili 😀 potom co to všechno poutírá se ptá jestli v pohodě, jestli nechci pití odbíhá si umýt ruce, po návratu se ptá jestli chci společnou sprchu a já souhlasím. Chvilka čekání a jde se na to, sprcha už jen očistná. Odvede mě na pokoj nechá mě se obléknout mezi tim čeká za dveřmi. Pak už jen pusa a jsem venku asi za hodinu.

Moc jsme toho nenamluvili což byla škoda, když si někdo připlatí líbaní tak to může být slušné GFE. Molly ví co se nám líbí a proč za ní chodíme, je to asi ukrajinka, česky rozumí, řekl bych 30+, pěkné tělo, prsa krásně tvarované, přírodní klidně 5ky 🙂 v tu chvíli na čísla stejně nemyslíte 😀

Infinity Mix
60min
2200 kč

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

hodnocení

IMG_4698-683x1024-2.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 ledna, 2024 23:39

Co se týče Infinity, tak ty maj fakt skvěle zmáknutý! Rozhodně doporučuju Kate nebo Anita (Anita je ruska). Když to porovnám s králíkárnou, tak si obecně myslim, že čim víc za nima chodíme, tím umí holky líp a líp česky. Ostatně asi nejhůře mluví v Candyshopu (ale i tam je to o vzájemných sympatiích a třeba né tolik mluvení). Jinak, co se týká Molly, tak to je dračice jak hrom. Když byla tehdy na mě, úplně jsem cejtil že to bude těžší a těžší….nádhera! Neskutečně se ta holka snaží a myslim, že má spokojený klienty :))

13 ledna, 2024 22:30
Reply to  prosteFilip

Anita opravdu není Ruska, ale nevadi😩

14 ledna, 2024 00:14
Reply to  Daniella

Nezáleží mi na tom, ale asi se tu pak jen mísí národnost a státní příslušnost, protože mi Anita říkala dokonce, ze kterého města v Rusku pochází.
Ale je u nás a tedy naše 🙂 – a vidí se ještě prý v úplně jiné zemi…

15 ledna, 2024 02:29
Reply to  ExPlayer

Same here, děkuju ExPlayere:))

15 ledna, 2024 02:28
Reply to  Daniella

Ok, nebudu se zbytečně dohadovat….:D když myslíš xD 😉😁

Maserka
12 ledna, 2024 15:50

Ahoj,
sice nevím kdo si podle jména tu, ale nerada bych tu měla v recenzi něco se nestalo a rozhodně tvůj popis ve finální verzi nesouhlasí nikdy takto nezakončuji!
Molly

13 ledna, 2024 20:26
Reply to  Maserka

Ahojky Molly, to jsem já, Filip. Už jsme se jednou viděli…neboj, já bych ti nic špatnýho ani nenapsal. By the way, už se na tebe opět moc moc těšim. S tebou ta masáž byla naprosto totál skvělá. Úplně jak z jiný planety. Tak snad opět brzy, pa…=)

13 ledna, 2024 22:30
Reply to  Maserka

Super, ze si se ozvala ⭐️⭐️⭐️. Tady to je samy Hans Christian Andersen

14 ledna, 2024 01:30

4 recenze za tři dny a ještě masérka potvrdí, že takhle nezakončuje, admine?

14 ledna, 2024 01:56
Reply to  MartinNovak

A recenze na Adel působí taky jako kompilát jiných z Infinity a bizarní slátanina…

12
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx