Erotické masáže Praha

Monika – Tantra club

Tantra club tady má dost pozitivních recenzí, ikdyž některé dost pochybné 🙂
Objednání přez WA, nabídnuty asi 4 masérky, některé nemají ani na webu, volba padla na moniku, využil jsem kod tapky + 10min. Domluva jednoduchá a celkem rychlá. Mohli by na web přidat rozvrh.

Dorazím na místo, mají vlastní vstup přímo z ulice, po zazvonění mi otevírá asi operatorka, sejdeme pár schodu ptá se jestli jdu za monikou, souhlasím. Hned posílá moniku vítáme se podáním ruky, dává mi pantofle na přezutí a jdeme na pokoj.

Ptá se co chci za masáž. V recenzích na Nikol jsem četl jak vysvětluje a nabízí masáže a extras, to se u moniky nedělo, musel jsem to z ní tahat jak z chlupatý deky. Nakonec beru VIP + libani. Nabízí něco k pití beru vodu.
Jde se připravit, ještě ji zastavím a ptám se na společnou sprchu, tvrdí že je až po masáži, tak jí vysvětluju že na webu mají u wip i před, „no tak jo“ a zmizela.
Už jsem začínal tušit že to nebude moc dobrý, pokoje jsou docela pěkně vybavené je tam křeslo, umyvadlo a dokonce i sprcha! fotky na webu odpovídají realu, myslím že tam byla i ustní voda, po chvíli jsem šel do sprchy sám to čekání bylo delší. Konečně přichází monika vlasy stažené do drdolu přinesla vodu a olej, schodí černý županek a pod nim má ještě černé prádlo, pozoruju ze sprchy jak se svléká, pak se přidává ke mě.
Začíná vzájemné mazlení, mytí prohodíme pár slov, atmosfera se uplně otočila, pohledy do očí usměvy, po chvíli ho bere do ruky trochu pohoní pohraje si s koulema, ptám se jestli se taky mohu dotýkat tam dole a říká že jo, prsty dovnitř ne. Ještě chvilku blbneme ve sprše, pak se utřeme a jde se na masáž, začíná na břiše, kromě pohledu kdy na sebe koukáme přez zrcadlo a usmíváme se to nebylo nic moc. Většinu času mi hladila nohy a zadek, občas se sklouzla. Docela propadák za 3k. Naštěstí to moc dlouho netrvalo a brzo přišla otočka.
Začala masírovat nohy, už jsem si chtěl rvát vlasy kam jsem to zase vlezl ale pak se konečně začala věnovat horní části těla, napatlala mě olejem a začala se klouzat, stehnem mě dráždila v rozkroku a prsa mi vystavila před obličej, pak se ke mě přitiskla začala mě líbat a zpracovávat rukou. Když už to namě šlo tak přesla, párkrát mi přejela prsama po těle a zase mi je dala před obličej, nevěděl jsem jestli je mám dřív líbat nebo hladit 😀 pak jsme se dost dlouho líbali, usmívali a já měl pocit jako bych byl u kamarádky a ne na masáži. Dokonce mi jazykem projela i ucho, občas zavzdychala nebo do něj jemně foukla.
Pak přišla poloha kdy si sedla za mojí hlavu, já jsem měl výhled na její prsa a masírovala mi chvilku horní část těla, pak přešla do 69 a začala mě opět zpracovávat. Její poklad jsem měl asi 10cm od hlavy, nevim jestli ještě nemá zkušenosti nebo udělala schválně ale začal jsem ji líbat na stehnech a zkusil jsem jí trochu přelíznout a žádný zákaz nepřišel ale to už jsem nevydržel a kapituloval. Poutírala mě, umyla si ruce a sedla si vedle mě, nabídla vodu, hladila po hrudi, trochu jseme povídali pak ještě líbačka a šup do sprchy.

Chvalil jsem jí že mají jinou barvu ručníku pro maséru a klienta, říkala že si ho koupila sama 🙂

Celou dobu až dokonce zustala na pokoji a dělal mi společnost, žádné zabalení do ručníku a rychylí utěk.
Nakonec mě poprosila jestli jí můžu napsat recenzi na tapky 😀 asi to tam mají na check listu tak se ptají..
Pak mě doprovodila ke dveřím, podala mi boty, pusa a zase ven do zimy.
časově asi 65min

Salon je pěkně zařízený, při másaži bylo světla na rozdávání, teplá voda teče, ručník dostatečně velký.
Celé to působí hodnotně maserka je pěkně oblečená, nechodí jen v ručníku nebo uplně nahá jako jinde. Vlastní vstup z ulice, na rohu je večerka když máte štěstí tak tam nikdo nepostává a nesleduje vás. Byl jsem ve večerních hodinách a salon byl podle bot prázdný.

Monika je mladá ukrajinka, tvrdila že je jí 21 jako mají na webu a klidně bych jí to věřil, říkala že je v čr 7 měsíců, mluví docela dobře česky, dlouhé blond vlasy, prsa přírodní 3ky mají pěkný tvar, ženskou postavu, výraznější boky a zadek, jediné negativum pro mě byli docela dost přifoukle rty a měla myslím rovnátka. Bylo vidět že nemá moc zkušeností, každopadádně mizerný začátek se jí podařilo otočit v něco co připomínalo GFE, otázka je jestli to stojí za ty 3k.

VIP program + extra
60+10min (kod tapky)
2500+500kc
hodnotím pozitivně
https://www.tapky.info/?4808,monika-tantra-club-722-123-111-722123111

Monika-02-min.jpg

4.9 8 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx