Erotické masáže Praha

Daniela – Avalon Club

V rámci vyhraného poukazu jsem se vydal na 90min VIP masáž za (oprávněnou) hvězdou Avalonu, Danielou. Díky přehození termínu byly malé zmatky, ale vše jsme na místě vyřešili a přebrala si mě rovnou masérka, která mě odvádí do VIP zony – kombinace bazénu, sauny, sprchy, šatny a masážní místnosti. Po dohodě jdeme nejprve do bazénu, který, jak zde již bylo zmíněno, opravdu není z nejteplejších a trávíme v něm pár minut, než se přesouváme do sauny, která je naštěstí už trochu vyhřátá.

K Daniele – jedná se o malou, štíhlou slečnu, fotky sedí, za mě postava super, nahoře dvojky, dole prakticky perfekce. Lehká jazyková bariéra (domluví se v pohodě, ale občas nějaký obrat nezná), ale domluva byla ohledně všeho bez potíží. Přestože jsem přišel ke konci její pracovní doby, sršela pozitivní energií a celý čas si mi věnovala, což nebývá bohužel zvykem.

Po sauně přecházíme na vlastní masáž, Daniela trochu zápasí s pouštěním hudby – opět souhlasím, že na poměry VIP zony je masáž v malé místnosti, kde si bohužel musí masérka pustit hudbu z telefonu, což trochu nezapadá, ale je to drobnost. Nicméně po této poslední překážce už začíná masáž samotná a ta rozhodně pověsti opět dostojí – dostatek pozornosti všem partiím, jak s „donuceným“ nadzviháním se, tak včetně sportovní/relaxační masáže zad a nohou, GFE se mi taky dostává měrou příjemnou. S otočkou na záda vše ještě graduje, mé dotekyjsou taktéž přijímány dobře a postupně se propracováváme k finiši, ruční práci musím opět pochválit.

Závěrem polomycí, poloerotická sprcha, abychom zjistili, že jsme trochu přetáhli, ale zřejmě to zde tolik nevadí (nevím, jestli je to nastavení salonu, nebo vztažené k VIP masáži, ale je to rozhodně příjemná změna, když i masérka je v klidu a nehlídá každou minutu).

Danielu lze rozhodně jen doporučit, masáž s ní byla super, škoda drobných nedostatků VIP zony (chladnější bazen, malá a trochu nevybavená masážní místnost), které kazí celkový dojem umocněný vysokou cenou.

90min VIP masážní program – 5400,-

https://tapky.info/?4365,daniela-avalon-club-777-955-796-777955796

Hodnocení – super

1000010110.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 ledna, 2024 15:31

Pokud to byla prosincová výhra je divné že tam tvé jméno není.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx