Erotické masáže Praha

Elza – Infinity Spa

Touha po objevování nových zážitků mě tentokráte zavedla do dalšího pánského wellness zařízení, kde jsem, uchvácen fotografiemi, chtěl na vlastní oči vidět a především na vlastní kůži vyzkoušet zdejší lazebnici Elzu. Chtěl jsem sice jít ještě vylepšit svoje skóre u Jasmíny, ale mám strašně málo času a její služby se s mým volnem míjely.

Objednávám se večer předem a Elza má zatím všechny termíny volné, takže si volím, kdy mám ideálně čas.

Podle pokynů jsem načas u dveří v Koubkově ulici, kde mám za úkol zavolat operátorce. Ta mě navede na zvonek (překvapivě označen popiskem Masáže) a pak ke správným dveřím. To taky není moc náročné, protože jsou to hned ty první. Když se k nim blížím, pootevřou se, ladným pohybem z nich vytančí štíhlá paže slečny Elzy a vláká mě do svých osidel.

Až uvnitř ji uvidím celou. Míry má uvedeny nejspíš podle skutečnosti, štíhlá jako laň, avšak s velmi přitažlivě rozvinutými ženskými tvary. Co mě ale upoutá ještě víc, je její obličej, který jakoby zářil radostí. Holka se pořád směje a člověk se musí smát s ní. Někdo tu psal, že v obličeji nebyla jeho typ. Mně se však opravdu líbí. Nemá žádné úpravy, žádné umělé řasy nebo upravené rty. Je jen hezky namalovaná. Není to holka běžného vzhledu, její typ jsem v našich končinách viděl málokdy. Není prvoplánově krásná, není to žádná generická modelka, kterých se všude najednou plno vyrojilo. Ale všechny její rysy spolu ladí a ta radost, která z ní čiší a vůbec všechno dohromady z ní pro mě dělá naprostou femme fatale. Srdce mám chvílemi až v krku, chvílemi v kalhotách a na jednu hodinu si dovolím se zamilovat. Ach ty ženy.

Elza se mnou mluví česky s mírným východním přízvukem. Když si náhodou nevybaví český výraz, přejde krátce do angličtiny.

Zavede mě na pokoj, kde vybírám typ masáže a proběhne platba. Poprvé jsem platil předem, zvláštní pocit… Přitom mi nabídne pití, beru panáka a vodu. Na minutku odběhne a než se stačím odstrojit, je zpět. Neptá se a automaticky jde se mnou do sprchy.

Ve sprše se seznamuji s jejím tělem. Prsa bych odhadoval spíš ke dvojkám, mají moc hezký tvar a obě bradavky ozdobené piercingem. Yes! Podle fotek se zdály větší, ale to je dáno spíš kontrastem s jejím drobným tělem, na kterém viditelně pracuje. Kromě krásného bříška, které je ozdobeno dlouhatánskou jizvou (z nějakého důvodu mi některé jizvy přijdou určitým způsobem sexy), je to vidět hlavně na zádech. Jestli se za ní ještě někdy podívám, tak ji chci po těch krásných zádech masírovat já. Tetování jsem zahlédl jen nějaké drobné. Sprcha je v jejím podání pouze o omytí, žádná akce se zde nekoná.

Na matraci začíná masáží zad, která, aby byla skutečně masáží, postrádá větší sílu. Je to víc o hlazení a dotycích, ale je to moc příjemné. Určitě bych to nenazval rozpatláváním oleje, jak to některé dělají.

Pak přechází na masáž chodidel, kterou si výjimečně nechám udělat. Říkám si, že bychom si u toho mohli popovídat. Prozradí mi, že je z Ruska a u nás studuje hudbu. Ne však v Praze, což mě překvapuje. Během konverzace je znát, že inteligence jí nechybí. Kdo tuhle holku jednou uloví, bude mít velký štěstí.

Po masáži nohou přechází v B2B, během kterého začne již pověstně vzdychat.  Zvuk je to mužskému uchu vskutku lahodící a já se snažím zjistit, na co všechno dokážu dosáhnout. Ona už taky kontroluje správná místa. B2B v jejím podání je už na břiše plné erotiky a hodně vzrušující. Po otočce si klekne za mě a udělá mi ještě masáž hlavy, což jsem nečekal. To trochu sníží erotickou atmosféru, ale po masáži hlavy mi leze přes obličej svým voňavým tělem a plynule přechází do 69, čímž ji zase startuje. Zapomněl jsem jí ale říct, ať na penis nepoužívá další olej, takže při ruční práci toho moc necítím, protože s olejem opravdu nešetří. Užívám si ale její pozornosti, kdy se snaží mi dát svoje tělo k dispozici ze všech možných úhlů.

Když si pak lehne na mě jako milenka, lepí mi tvář na tvář. Dívám se jí zblízka do očí a popadne mě sžíravá touha ji políbit. Zeptám se, jestli můžu a dozvím se, že je to příplatková služba. Beru. Líbá mě trochu ostýchavě, ale vášeň ani jazyk tomu nechybí.

Já si užívám jejího krásného těla a čas letí jako splašený. Pak mě vtáhne zpátky do reality, když zkontroluje čas a sdělí mi, že máme už jen 5 minut. Přebírám štafetu, položím Elzu na záda a na svém zakončení pracuju sám. S tím množstvím oleje by mě sama nedokázala udělat. Ona však nechce jen nečinně ležet, zvedá se na loktech a přimačkává mi bradavku na penis. Navádím si její ruku na koule, kde mě zručně dráždí. Já ji druhou rukou hladím na kundičce a za minutku finišuju na prsa. Pochválí mě pak krásným pohledem a větou: „To bylo hodně sexy,” a já se jí rozhodnu věřit, protože proč ne 🙂

Pak do sprchy a pořádně se vzájemně vydrhneme. Tanečkem mě vyprovodí ke dveřím, polibkem se loučíme a ahoj zase někdy…

 

Klasická erotická masáž, 60 minut

1900 + 500 extra

https://tapky.info/?4844,elza-infinity-spa-603-373-881-603373881

hodnocení: super

49767553-c006-4e33-bcb4-d870acaf318c-764x1024.jpeg

4.9 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx