Erotické masáže Praha

Siena – Avalon Club

Moje první návštěva masážního salonu v novém roce směřovala do Avalonu a jejich skvělých VIP prostor, které jsem měl tu čest už jednou vyzkoušet. Domluva proběhla bez problémů a volno měla dívka Siena, která podle fotografií slibovala zajímavý zážitek.

Dorazil jsem na čas a byl uveden do VIP prostorku, kde se nachází sauna, dvě sprchy a bazének s vířivkou. Chvíli jsem ma masérku čekal a tak jsem se zatím porozhlédl. Sauna byla pěkně vyhřátá a bazén příjemně teplý. Prostor je to opravdu výjiměčný a já se těšil jak malý kluk.

Po chvíli přišla Siena a uvítala mě milým úsměvem a sebevědomým vystupováním a já začínal tušit, že to bude dobré 🙂 Siena mi prozradila, že je původem z Kazachstánu, ale česky mluví obstojně. Postavu má nádhernou a nezapře v sobě asijské kořeny. Působí velmi nenuceně, zároveň exoticky a empaticky. Od začátku jsem se s ní cítil dobře.

Začali jsme společnou sprchou, kde jsem mohl namydlit její krásná ňadra a zadeček. Na oplátku namydlila i ona mě. Klekla si přede mě a poctivě omývala každou spodní část mého těla s penisem těsně u hlavy. Takový začátek je z říše snů a měl by být vyučován na školách pro masérky 🙂

Pak se opět postavila a otočila si mě zády a pokračovala v omývání. Nakonec se ke mně otočila zády a já si znovu pohrál s jejími ňadry.

Ze sprchy jsme zamířili rovnou do sauny, kde bylo příjemně teplo a krátce si povídali o všem možném. Pak jsem si dal hlavu do jejího klína. Siena mi jemně masírovala obličej, pak hruď a posouvala se níže. Byl to geniální relax. Saunování mám opravdu rád a s nahou dívkou dvojnásob. Po úžasném začátku ve sprše se i v sauně napětí dalo krájet.

Bazén jsme vynechali a přesunuli se po rychlé sprše na lůžko. Sieně se do bazénu nechtělo a já se těšil, že více času bude na masáž. Začalo se klasicky na břiše. Od pozvolného masírování zad přešla k B2B, kde se kolem mě začala vinout jako liána a příjemně mi vzdychala do ucha. Ležela na mě celým tělem a kroutila boky. Bylo to nadmíru příjemné.

Pak mě plácla po zadku a vyzvala k otočce, které jsem se nemohl dočkat. Erotické napětí bylo na maximu a mě přestával fungovat mozek. Všechny smysly vnímali její doteky, které jsem jí s nadšením oplácel. Střídala polohy a pěkně se nastavovala mým nenechavým rukám. Pak přešla do polohy 69 a já spatřil její svatyni. Byl to pohled pro bohy. Hladil jsem jí po zádech a zadečku a ona se jemně věnovala mému ocasu. Nikam nespěchala a postupně mě vedla na vrchol. Umí ve správnou chvíli přitlačit a pak zpomalit. Byl jsem na vrcholu blaha a hladil jí po zádech tak intenzivně, až mě musela přibrzdit, abych jí je neprodřel 🙂

Zpomalil jsem a bylo vidět, že jemné doteky se jí líbí nejvíc. Vzdychala a kroutila se a já taky vzdychal a kroutil se. Prostě maximální extáze. Občas jsem jí zkusmo pohladil v blízkosti její dírky, ale nechtěl jsem být dotěrný, jakýkoliv zákaz by v tu chvíli narušil naší společnou extázi. Několik minut jsem se pohyboval na samé hranici orgasmu, jako bych surfoval na vlnách a doufal, že to nikdy neskončí. Siena vypadala, že si to taky užívá. Když mě dovedla do finále, tak jsem se svíjel skoro v křeči. Byla to nádhera a Siena mě vymačkala do poslední kapky. Nespěchala s utíráním a já si to opravdu vychutnal. Pak jsme ještě chvíli leželi. Já dole a Siena na mě. Oddychovali jsme, a já ji jemně hladil záda.

Pro mě to byl jeden z nejkrásnějších zážitků na masáži. Díky Sieno.

Na závěr jsme dali ještě společnou sprchu, kde jsme se navzájem jemně umyli a já se cítil zrelaxovaný jako po týdenní dovolené u moře. Chtěl jsem jí dát pořádné dýško, ale nebyl jsem připraven a v peněžence mi zbývala už jen poslední stovka… Tak snad jí to příště vynahradím. Kombinace sauny a masáže je pro mě úplně nejvíc.

Ještě doplním, že se jednalo o VIP masážní program na 90 minut za 5400,-

Hodnocení jednoznačně:

super

https://tapky.info/?4906,siena-avalon-club-777-955-796-777955796

1-18.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 ledna, 2024 09:04

No nevím, na VIP v avalonu jsem se byl taky jednou kouknout, byť uznávám, že už dávno, chvíli potom co otevřeli, a málem jsem si ho nenašel jaká tam byla zima. 2 sprchy jsou upřímně tak nějak zbytečný, je tam jedna menší a jedna větší, ta větší je de facto stejná, jako ty co mají na pokojích, prostě nic navíc, sauna ok, tam není co vytknout, ale v ta „vířivka“. Je to bazén jak na olympijské plavání, s tryskama na jednom konci a byla tam prostě zima, jak v místnosti tak ve vodě. Plus na masáž jako takovou je tam pak jen takový kumbál, suvéreně nejhorší místo v klubu. Nevím co za párty si tam majitelé představovali když to tvořili, ale pro běžného klienta je to jednoznačně krok vedle.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx