Erotické masáže Praha

Adriana – Adriana masáže Praha

Adriana se mi zalíbila kdesi kdysi v nějaké již zaniklé inzerci, podle fotek docela můj typ, takže volba byla jasná. Po nějakých malých časových nedomluvách to klaplo ještě ten den a já se rozjel do Hnuslí kousek more od Synkáče a ve dveřích jakéhosi minisalónku jsem se nestačil divit.

Otevřela mi opravdu krásná holka v sexy župánku, milá, usměvavá, polibek na přivítanou, koukala mi furt do očí… A já si řekl: tak tohle bude asi dost dobrý. Fotky nekecají, a protože neznám ženskou, která by si přidávala léta, inzerovanému číslu lze věřit, spíše bych hádal méně. Garážovaná tedy je.

Sprcha před nenabídnuta, mě to nevadí, nadržen jak puberťák vydrhnul jsem se, abych byl voňav a krásen a šel jsem na to. Čekala už mne odstrojená a mě spadla čelist a klacík začínal salutovat, tak jsem raději rychle ulehl na břuch.

Začala klasickou ruční olejovou omatlávačkou a po chvíli přidala B2B a jak jsem tak cítil ty její balóny na sobě a slyšel její sexy vzdychání, potud vše skvělé, klacík se mi začal skoro lámat… Na břiše se mu bohužel vůbec vůbec nevěnovala, což bylo první podstatné mínus…..

A asi jako nechvalme dne před večerem, nechvalme ani masáž před otočkou, protože zde veškerá chvála bohužel končí. Asi jako tlustoprd nebude nikdy dobrým maratóncem, vozíčkář fotbalistou a kokta tiskovým mluvčím, zrovna tak některé holky nikdy nebudou dobré eMasérky. Ono jenom být hezká totiž nestačí, eMasáž má i jiné přidané hodnoty a jenom vyhonit si ho umíme zadara sami a často lépe, než od vás a rozhodně se přitom nenasíráme, aby se nám nezvedl. 😀 A pokud je podmínkou dobré eMasáže z vaší strany pouze klient vašeho srdce, změňte obor. V Kauflandu na kase vám to snad půjde líp.

Dále tedy už jen stručně, protože psát celkem není o čem. Po otočce totiž veškerá erotika skončila. Klekla si tak, abych na ní téměř vůbec nedosáhl, zkoušela nějaké šimrišimri na stehně, začala se u toho tvářit jak vaginální mykóza a odstrkovat mi loktem ruku, když jsem se jí pokusil na horní polovině těla sáhnout na něco jiného, než na ruku. A to je asi tak všechno.. Takže jsem si na erotické masáži za dva litry sáhl na její pravé předloktí. Teda že jsem takovej chmaták, chlívák a úchylák, a že si takhle chlípně užiju, to jsem teda fakt nečekal….

Výsledkem byla erotická atmosféra okolo -40°C, Aladar nasranej, jak mistr světa ve skoku na špek a hlavně pinďour zvadlej, jak kytky tejden po Valentýnu.  Po asi čtvrt hodině, možná méně, tohoto zmaru jsem se zvedl a šel do sprchy…

A to je asi tak všechno…

Smajlík: průser

Doporučení: raději tím dvoulitrem zatopte.

Čas: 1h

Cena: 2000,-

Masáž: Hypererotic DeLuxe VIP GFE

https://www.tapky.info/?4675,adriana-adriana-masaze-praha-606-290-673-606290673

(inzerát má např. v onanci na Praze 4)

 

 

adriana_0119.jpg

4.5 8 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 ledna, 2024 06:25

Ty kráso, úplně to vidím. Na tohle byli/asi i jsou experti v Angels. Ležíš na zádech a holka sterilně sedí někde u nohou a strojově honí. Úplně o ničem. Ztráta času. Díky za varování.

k69
9 ledna, 2024 07:43

Koukám že se dost zhoršila. Já za ní byl cca před rokem a tehdy to nebyl takovej průšvih. Společnou sprchu jsem měl před i po ale musel jsem si o ní říct. Je teda fakt že i tehdy masírovala v poloháh aby na ní nešlo dosáhnout. Jenže to byla jedna z mých prvních masáží takže mi to neřišlo ani divné, dneska by mi to už divné přišlo. Je fakt že po otočce na záda tam vlastně bylo strašně málo body to body, což mi docvakává až teď. Podle mě je zvyklá že když byla mladší tak že z ní byli všichni odvařený ještě ve dveřich. Ten věk kolem 36 tam začíná být znát na chování.

9 ledna, 2024 12:28

Díky za varování.

k69
1 února, 2024 19:33

Holčina se přestěhovala do Tábora a má nový telefon:
+420605879037
Teďko má nový inzerát na Bangingu.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx