Priváty v Praze

LViusa – Amateri

Vítám vás u nový recenze na holky z amatérů. Opravdu tam toho neni zas tolik k vidění, jedna z výjimek je ale LViusa. Moc nechápu co je to za jméno a osobně jsem se zapomněl zeptat, tudíž jí budeme říkat Luisa po zbytek recenze (tak to vždycky můj mozek přečte, klasicky na retarda.)

Fotky vypadali až moc dobře a cenovka se zdála být OK (1700 za 30 min). Profil nemá ověřenej a číslo taky neuvádí, takže jsem byl připravenej opravdu na všechno a nervozita mnou proudila.

Termíny nerezervuje, takže všechno domlouvá cca 30 minut předem. Ve smluvenej čas dorazím k pražskému činžáku, kousíček od tramvajové zastávky Bertramka na Smíchově. Čekám zhruba 5 minut a je mi poslán zvonek a instrukce. Prodírám se tmavou chodbou až k výtahu a dveřím do sklepa, kde mi už otevírá samotná Luisa v sexy černém prádle.

Řekl bych že fotky sedí, jsou ale nafocené z dobrých úhlů a nějaké chybky na postavě schovají. V obličeji je to krásná mladá česká holka, udělané řasy, decentně přifouklé rty a pronikavý oči. Pro někoho by mohla mít možná trošku velkej nos, mě se to ale líbí. Je to holka krev a mlíko, tlustá určitě není, spíš široký boky a velkej zadek. Dle mého super ženská postava, cvičení by jí ale určitě neuškodilo. Věk uvádí 23, osobně řekla 21, do těch 25ti se vejde.

Hned ve dveřích padají první vtípky a po celou návštěvu panuje uvolněná atmosféra. Nejspíš si pronajímá nějaké prostory privátu, je to takovej velkej divnej prostor ve sklepě, s více místnostma. Byli jsme tam sami. Nejdříve jsem přiveden do divný „klubový“ místnosti, kde je jedna postel v rohu,  gauč a křeslo kolem velkého stolu a vedle toho barový pult, za kterým je prostor pro barmanku. Celá místnost je osvícena červenym světlem. Připadám si trošku jako v nějakym nelegálnim americkym poker klubu. Velmi netradiční a někomu by to mohlo vadit, docela mě to ale bavilo.

Po odložení věcí a zaplacení jsem odeslán přes dlouhou chodbu, kde je za závěsem sprchovej kout. Tenhle sprchovej setup by asi nebyl moc příjemnej pokud by tam lítalo víc lidí. Sprcha nic moc ale dostačující, společná sprcha neproběhla (nejspíš by s tim neměla problém, mam to radši sám). Když se vrátím tak požádám o masáž na posteli v rohu. Při fajn pokecu se dozvídám že dělala dřív masérku. Masíruje olejem a je to vcelku dobrá masáž zad (žádné patlání oleje, nebojí se přitlačit).

Po chvíli velí k otočce a přesouváme se na jeden z gaučů. Já si sedám na něj, Luisa bere polštářek a uvelebuje se podemnou a nasazuje kondom. Tahle pozice byl její nápad, chtěl jsem jí to ale stejně navrhnout jelikož to mam nejradši.

Kouř hodnotim VELMI pozitivně, kdy i přes mojí větší velikost se opravdu snažila a dávala si ho až do krku. Koule bohužel nelíže, hraje si s nima ale po celou dobu. V tomhle tempu pokračuje, občas trošku pohoní ale nic přehnanýho, já si zatim hraju s jejíma trojkama (na fotkách mají trošku lepší tvar). Jako debil si ale nenechám výstřík na tělo a kapituluju do gumy, to byla docela škoda.

Po akci v pohodě pokec, žádný honění s časem. Platím a opouštím prostor, čas dodržen na jedničku.

Celkově hodnotim určitě pozitivně. V obličeji je to můj typ, postava se mi taky moc líbila (pro milovníky hubenejch holek to ale neni) a přístup byl super. V poměru cena / výkon je to na amatérech jedna z lepších variant. Opakovat nejspíš budu, kouř mě bavil přehnaně.

Délka: 30 minut

Cena: 1700 za 30 minut

Hodnocení: (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4949,amateri-lviusa

500x500-0.webp 500x5f00-1.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx