Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra Club

Měl jsem výhlednuté jiné masérky, ale bohužel (či možná bohudík) nemohly, takže jsem se musel podívat po někom jiném a fotky slečen z Tantra clubu mě už delší dobu lákaly, nicméně skoro žádné recenze, málo aktualizovaný web a nový sálon mě na druhou stranu od návštěvy odrazovaly. Každopádně zvědavost byla větší, a navíc alespoň něco vrátím zdější komunitě, proto píši SMS a obratem dostávám seznam masérek, na základě fotek na tapkach vybírám Nikol, objednání rychlé, v den D pak ještě potvrzuji.

Salón je kousek od náměstí Jiřího z Poděbrad v zapadlé ulici, samotný vstup po zazvovnění, takže anonymita zaručena. Jinak vnitřní prostory hezké, čisté, světlé, všude dost místa, sprcha na pokoji – v tomhle vše na jedničku.

Otvírá mi asi recepční a za ní stojí Nikol v černém župánku, když mě uviděla, tak se usmála a vypadala, že se jí ulevilo 😀 Hlavně mě se ulevilo – fotky sedí a na první pohled je Nikol opravdu krásná holka, zatím z daleka nejhezčí, co jsem na masážích potkal.

Po přivítání, které bylo spíše formální, si mě vede na pokoj, kde mám čas si ji více prohlédnout – míry dle toho, co je tu na tapkách, sedí, je to mladá, menší slečna s opravdu krásným obličejem, že mi ani nevadí umělé řasy a přifouklé rty. Po domluvení masáži (beru jejich VIP) a nabídnutých extras (beru líbání) bere peníze a mě pošle do sprchy, ať tam na ní počkám, že skočí pro olej.

Po trochu delším čekání, se konečne do sprchy připojuje Nikol – zde i fotky odpovídají, má krásně hebkou kůži, piercing v pupíku, pár tetování, které nijak neruši, ale za mě jsou trochu zbytečné, hezký pevný zadek a větší jedničky či menší dvojky, škoda jejich tvaru, kdyby byly plnější, tak je bez chyby. Každopádně Nikol vůbec nepřipomína tu dominu z fotek, ba naopak působí hodně nežně a nevinně. Navíc není vůbec komunikativní, což je možná dáno jazykovou bariérou, jelikož neni Češka. Úvodní sprcha je tedy spíše taková poznávací, žádná divočina se zde nekonala.

Po sprše následovala část na břiše, která byla z celé masáže ta nejmíň zajímavá část – nevím, jestli se zde projevila nějaká nezkušenost Nikol či je to od ní standard, ale tahle část byla docela nuda. Po úvodní masáži nohou, začala masírovat záda, dost používala lokty, takže to mělo docela účinek, pak přešla do b2b a začala více využívat k masáži svá prsa, nicméně když to vypadalo, že by to mohlo někam gradovat, tak zase přešla k obyčejné masáži zad, a takhle se to opakovalo – minimum nějakého GFE, žádné vystavování v zrcadle či oční kontakt a podobné prvky, které vytváří lepší erotickou atmosféru. Na závěr začne masírovat zadečkem a pak lehce po polovině času velí otočku.

Na zádech je to jiná jízda – hned se přitiskne a nabídne celé své tělo k dotykům, takže nevím, kam dřív s rukama 🙂 hraju si s jejími prsy, pak mi je dá před obličej, kde se jich mohu dostatečně nabažit, zatímco moje ruce mohou prozkoumat její zadaček a pohrát si i s jejím pokladem, přitom ona mi u toho honí. Vypadá to, že se jí to líbí, tak se přesune zpátky a začíná mě líbat (zde škodo toha botoxu, jelikož je to při líbání docela citelné a trochu to ruší). Než masáž, tak je to vzájemné mazlení, kdy několikrát ji musím brzdit, abych nekapituloval zbytečně předčasně. Po čase se přesouvá do 69, kde za vzájemného uspokojování mě parádně udělá.

Pak očista a jelikož máme 10 minut do konce, tak jdeme do sprchy, kde pokračuje mazlení a Nikol by se asi pokusila o další pokus, ale takhle rychle druhé kolo větinou u mě nejde, takže už je to hlavně o očistě. Venku lehce po hodince.

Shrnutí: Nikol je fakt krásná, mladá slečna se super postavou a pokud zapracuje i na hlušších pasažích masáže, tak bude fakt TOP. Je to první masérka, u které zvažuji opáčko, jednak jsem zvědavý, jestli by se to někam posunulo a druhak se mi fakt líbila.

VIP masáž + extra; 3000,- ; 60 minut; hodnocení  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4807,nikol-tantra-club-722-123-111-722123111

nikol_001.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx