Erotické masáže Praha

Bella – Avalon Club

Na masážích mám kromě vyvrcholení rád i relax a kombinace s wellness je pro mě úplně nejvíc. Už několikrát jsem vyzkoušel spojení sauny s masáží a prostě mě to baví. Privátní prostor, který nabízí masážní salon Avalon jsem si nemohl nechat ujít. Mají tam kromě sauny i výřivku a celý prostor je jen pro vás a slečnu.

Dlouho jsme vybíral masérku, nakonec padla volba na Bellu. Jednak ještě neměla recenzi a druhak mě zaujala vyšší postava a líbil se mi na fotkách její zadeček. Objednání v salonu bylo bez problémů. Přišel jsem o 10 minut dříve, ale i tak jsem byl vpuštěn. Slečna recepční mě na chvíli usadila u baru a nabídla pití. Pak už šla pro Bellu.

Když Bella přišla, tak na první pohled působila nenuceným dojmem. Krátce jsme se pozdravili a odvedla mě do prostoru se saunou a výřivkou. Hned za dveřmi je posezení se sprchovým koutem. Odložili jsme si svršky a vklouzli do sprchy. Bella má na těle několik malých tetování, původem je z Kazaschstánu, ale mluví pěkně Česky. Ve sprše mě nejprve důkladně omyla a já jí to oplatil. Tělo má opravdu výstavní a ňadra tak akorát. Začal jsem si s nimi hrát a Bella vypadala, že se jí to líbí. Otočila se ke mě zády a zatím co jsem ji hladil ňadra a břicho tak se zadečkem otírala o správné partie. Pak začala i pomalé dráždění rukou, což se mi moc líbilo. Mám rád, když už ve sprše probíhá ten správný kontakt 🙂 Několikrát jsem ji musel zpomalit, jinak by bylo hotovo už ve sprše. Mě se líbí to schovat až na konec. Bella je mazel a když bych nezavelel k přesunu do sauny, tak zůstaneme ve sprše celou dobu. Byli jsme tam spolu asi 10 minut. Pro mě začátek, jak má být. Úvodní část ve sprše, pokud je správně kontaktní prostě zbožňuji.

Pak jsme se přesunuli do sauny. Bylo tam příjemně teplo. Seděli jsme vedle sebe, já hladil Bellu po stehně a ona se ke mě pěkně přitiskla. Přišel jsem si jako s kamarádkou. Chvíli jsme si příjemně povídali. Když už bylo hodně teplo, tak jsme se rychle osprchli  a přesunuli se do výřivky. Ta by mohla být teplější, ale po sauně to tak nevadilo. Začali jsme se v bublinkách navzájem hladit. Bella se mi dlouze dívala do očí a pak řekla, že líbání je součástí. Hned jsem zareagoval a přidal polibky. Nasedla si na mě a pokračovali jsme v mazlení zakouslí jeden do druhého 🙂 Hladil jsem ní při tom ňadra i zadeček. Voda ji příjemně nadnášela a já si sní pohrával. Přišel jsem si, jako by jsme se už dlouho znali. Začal jsem ji líbat bradavky, které krásně ztvrdli. Když nám začala být trochu zima, tak jsem se znovu šli krátce zahřát do sprchy, kde jsem pokračovali v mazlení a líbání. Za mě super začátek a těšil jsem se na pokračování.

Po přesunu na lůžko začala masáž na břiše. Bella začala od nohou, kde strávila více času než bylo potřeba. Pak se postupně dostala i na záda a šíji, kterou promasírovala důkladně. To jsem potřeboval.
Po otočce mě začala hladit po břiše a pak jsme se znovu začali líbat. Já ležel na zádech a Bella nade mnou na všech čtyřech. Pohodlně jsem dosáhl jak na zadeček, tak i ňadra. Bella mě zatím hladila po břiše a pak za stálého líbání přešla k dráždění těch správných míst.

Moje nenechavé ruce občas zajeli i do klína a bylo vidět, že Belle se to líbilo. Dokonce mě tam sama směrovala. Užívali jsme si společnou stimulaci za stálého líbání. Přišel jsem si jako s přítelkyní (kterou teď nemám :)). Oba jsem si to užívali. Už se blížil konec a já ji požádal o zakončení v poloze 69. Otočila se ke mě zády a já hladil její zadeček. Bella stupňovala mojí stimulaci a netrvalo dlouho a bylo hotovo. Čas už nám nezbýval, slečna recepční už klepala, ale i tak jsme ještě stihli společnou sprchu. Celkově jsme o trochu přetáhli.

Přišlo mi, že jsme si s Bellou skvěle sedli a já odcházel jako od dlouholeté přítelkyně. Soukromý prostor s výřivkou a saunou jsme využili na 100%. Pro mě skvělé místo na skvělý relax s úžasnou slečnou. Masáž by mohla být nápaditější a méně času trávit na nohou, ale Bella to plně vynahradila přístupem a společným mazlením, které mě opravdu bavilo.

Za mě hodnocení jednoznačně  super.

Prostor je sice dražší, ale za mě je to top. Když by to tolik nestálo, tak jsem tam každý týden alespoň jednou 🙂

Masáž: VIP masážní program, 90 minut, 5400 Kč

https://tapky.info/?4821,bella-avalon-club-737-747-828-737747828

 

 

 

2-3.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx