Erotické masáže Praha

Kris – Sweet Peach

Klasicky v rámci výletu do Prahy je potřeba si ten den trošku přilepšit a jelikož tu máme nově otevřený masážní se super slevou, tak není o čem váhat.

Objednání klasicky přes WhatsApp. Blesku rychlá odpověd od českého operátora/operátorky.  Na WA jsem dostal fotečku jaký dveře použít.

V den D přijíždím na místo. Celkem rušná ulice, ale v pohodě se dá zvládnout s diskrétním vstupem, jelikož salon nesdílí dveře s bytovým domem, ale má vstup jen sám pro sebe. Zvoním na zvonek a pak píšu na WA, že jsem na místě. Po minutce se otevřou dveře. Vstup je pěkně zahalen závěsy, at kolemjdoucí nevědí kam míříte. Za závěsy se už setkávám s Kris.

Kris se mi hned představí v angličtině. Později jsem zjistil během konverzace při masáží, že Kris je 6 měsíců v ČR. Česky mi řekla jen pár slov, tak nevím jak by to dopadlo, kdyby tam přišel masážník bez znalosti jazyků. Angličtinu má na úrovni B1-B2. Odložím botky do botníku a vyfasuju pantofle. Poté už jen sejdeme dolů.

Kdo si potrpí na prostředí, tak interiér salonu je na mega úrovni. Možno vidět z fotek na webu.

Futon místnost obsahuje dostatečně velký sprchový kout pro 2. Zrcadlo podél futonu. Hudba hrající z malého „JBL“ reproduktoru. Co mě teda překvapilo, tak se nepoužívají ručníky, ale takové jednorázové malé osušky. Také mi přišlo, že by v místnosti mohlo být tepleji. (Kris měla studene ruce ze začátku a mě skoro nestihly roztát z venkovní zimy)

Menší zmatek při placení. Nejdříve vybírám B2B masáž, ale s promokodem mám 1 extra zdarma. Chtěl jsem francouzské líbání. Bohužel to prý nedělá. Nabízí strip dance, ale toho už jsem překoukanej z jiných podniků, tak tedy volím BDSM.

Jako mínus bych dal, že není nabídnut drink. Mezitím, co si dávám solo sprchu, Kris se jde připravit a po 3-4 minutkách už přichází v ručníku.

Jelikož Kris dělá masérku chvilku, tak mi přišlo, že ze začátku nebyla moc uvolněná. Neproběhlo úvodní ohmatání s Kris ve stoje. Tak tedy uléhám na futon.

Začíná tím, že si na mne sedne. Rozleje teplý olej po horní části těla a začíná masírovat převážně rukami. Poté rozlila olej na zadek, nohy a lýtka. Též jede ruční masáž, ale měl jsem zničený nohy z badmintonu, tak mi masáž lýtek vyhovovala. Kris je dosti hubená, tak nečekejte velkou sílu v dlaních. Překvapila mě technikou, kdy lokty krouží kolem zadku. Kris si naolejuje prsa jde se na B2B pasáž. Bohužel Kris není tak obdařená jak jiné masérky, tak B2B masáž se vede takovým strojeným pohybem prsou/bříška. Nastavuje se do zrcadla, že jde vidět její krásný hubený tělo a její poklad. Jediným BDSM prvkem bylo, že mi naplácala přes zadek.

Část na břiše mě moc nebavila. Kris nedělá GFE prvky (vzdychání, proplétání prstů, polibky na těle nebo tváři). Nepoužila zadeček na masáž ala styl krab. Ani jednou nehrábla mezi. Otočku jsem radši zavelel já nebo bych tam snad usnul. Po otočce jako bych byl s jinou masérkou.

Začne s lehkým politím oleje okolo partií ze kterého přejde na jemné honění/otukávání. Kouká se mi do očí. Vidí jak se mi to libí. Poté se mi nastaví z boku, abych měl na dosah její poklad. S doteky nemá absolutně problém a myslím si, že si je užívá. Jen prsty dovnitř neprojdou. Škoda, že nedělá Pussycat, protože jí má fakt pěknou. Přejíždí prsíčky po penisu. Pak na mě nasedá, ale není to až tak kontaktní B2B fake riding jak u jiných masérek. Nos na nos neproběhl ani teasing na libání, ale za to si dává mojí ruku na její prsa. Bradavky pěkně stojící. Pak mě ještě sjede prsy z boku a plynule přejde do 69, kde si sní můžu do libosti pohrát. Připadalo mi, že Kris si nejvíce užívá masírování penisu a okolí (Lignam) i mi o tom něco pověděla. Má takovou jemnou techniku rukou, že umí lehce vytvořit nirvánu ve mě, že už to nedávám a kapituluji. Pak se o mě postará.

Jelikož nám zbývá dosti času, tak si jen tak povídáme. Kris si sedne po levém boku. Vezme mojí ruku at ji hladím na nohou/prsou a ona mě začíná mazlit po hrudi. Lehce jsem ji ke konci namasíroval zádíčka a zadeček, at si vyzkouší změnu rolí. Na konec našeho limitu mě obejme a políbí na tvář.

Dáme společnou umývací sprchu, kde mě škádlila studenou vodou. Pak Kris zmizí, ale překvapivě rychle přichází a sleduje jak se oblékám.

 

Závěr: (super,dobrá)

Kris mi přišla ze začátku taková nesmělá, ale pak se rozjela a nakonec bych to viděl jako dobrou masáž. Určitě by měla zapracovat na části na břiše a přidat více GFE prvků a akrobacií, ale začíná s masážemi tak se to dá prominout. Extra s Kris mi dává smysl jen footjob nebo masáž prostaty pokud projde.

 

Door-door čas: 100+ minut

Typ masáže: B2B + BDSM extra

Délka: 90 min

Cena : se započtením slevy TAPKY 2500,-

https://tapky.info/?4923,kris-sweet-peach-608-544-906-608544906

kris_014-0.jpg kris_024-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx