Erotické masáže Praha

Chloe – Nirvana masaz

Chloe – Nirvana masaz

Neděle, ranní kávička černá jako má duše, je čas pořešit resty.

Většinou si nechávám zážitek uležet, poněvadž když na masérku myslím i za x dní, tak zkrátka vím, že to bylo super. Občas se mi bohužel stane, že se ráno probudím a ani nevím, že jsem někde byl či bych na to radši zapomněl… Recku píšu za tepla z toho důvdu, že slečna recenzovaná ještě nebyla, nemá ani hodnocení na ťapkách a mně letí havou WTF :@{??>?@>p?~>@?l:

Objednání bylo kostrbatý, do Nirvany je asi fakt lepší volat, než psát, příadně to nenechat na poslední chvíli. Logistika je pro mě v podstatě nedůležitý atribut, takže to přecházím, dovnitř jsem se dostal a dychtivě čekal, až mi slečna z recepce přivede Chloe.
Slyším klapot podpatků a do foyer vstupuje slečna z recepce a Chloe. Sice jsem si zrovna lokl vody, ale v krku mi vyschlo. Přichází drobná slečna s krásným obličejem, překrásným tělem a od počátku milým chováním. Pro mě ideál, drobné slečny mám rád a Chloe je přesně taková, jak ji Nirvana prezentuje. Za to palec nahoru, fotky jí nepřidávají, ve skutečnosti je Chloe mnohem hezčí. Podáváme si ruce, představujeme se a už zde se začíná tvořit atmosféra pro čas budoucí. Chloe si přisedne a jdeme si vybrat masáž. Letmý dotek na mé ruce je předzvěstí skvěle strávené hodinky v přítomnosti překrásné slečny. Chloe odchází připravit pokoj, poněvadž vše proběhlo dosti na rychlo. Za pár minut si mě přijde vyzvednout a já mohu sledovat její chůzi na jehlách cestou na pokoj, ummmm….
Salon patří bezesporu k těm lepším, sprcha na pokoji, nemám co vytknout. V místnosti bylo fakt teplo, takže paráda. Sprchu jsem si vyžádal sám, přičemž mě Chloe nenechala dlouho čekat.
Po jejím návratu na pokoj small talk, vtípky, hltám jí, zase jsem se zakoukal. Vysoké podpatky, černé negližé,…..Jako jo, má to styl, ne nějaká osuška, přitom je to taková drobnost. Kouká mi do očí a sundavá si kalhotky, parádní atmosféra, ty detaily dělají strašně moc. Odkládá negližé a já se ze všech sil snažím nekoukat na její nádherný prsa, koukám jí do očí. V hlavě mi problikla Luna 🙂 Domlouváme se na průběhu, vyjde mi ve všem vstříc a jdem na to. Jako vždy průběh nepopisuju, takže se omezim na dojmy, které mi z masáže zůstaly. Pohledy – masakr, Chloe na mě koukala víc než já na ni. GFE – tahle slečna ví, o čem to je. Doteky – umí se dotknout, pohladit, poškrabat, zkrátka jo! Zákazy nepřišly, nicméně nebyl důvod. Nemám potřebu nějaký větší akce, snažim se přizpůsobit a s Chloe to fakt není problém. Tulení, mazlení, polibky po těle, dopřála mi pocit, který vydržel fakt dlouho a já si ji uchovám už napořád. S panem principálem to umí, vyhrála si slušně, oddalovala ona i já a docela trvalo, než jsme došli k cíly. Ovšem cíleně a to je sakra rozdíl. No a pak už jen společná sprcha, kde jsme se dotulili, poněvadž už nebyl čas.
Za mě je Chloe jednoznačně krásná slečna, která má potenciál být top masérkou, kdysi jsem to napsal o Niki a myslím, že ta už na vrchol dávno vystoupala. Pokud Chloe bude chtít, tak je to jasnej Everest. Má pro to vše potřebné – krásu, styl, chování, umí budovat atmosféru…. Není co dodat, snad jen to, že nechápu absenci byť jen jediného hodnocení na ťapkách, o recenzích nemluvě. Jo a není to žádná trubka, kdo bude nepříjemnej nebo si bude chtít dopřát víc, tak má smolíka, Chloe ví co a jak, takže na ní buďte hodní 😉

Tantrická masáž 3v1
60 min
2000,- Kč
https://www.tapky.info/?4883,chloe-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

Hodnocení

chloe_037-2.jpg chloe_027-0.jpg chloe_017-1.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
guru-masazi
18 prosince, 2023 13:03

Já u ní byl nedávno taky a můžu potvrdit, že je to fakt hezká holka, to její tělo je boží, prostě mladá kost. Nicméně Chloe mi víceméně nic extra nedovolila, šahat mezi nohy jsem nemohl, pussycat nedělá ani za příplatek, prý, a udělat jsem se na ní taky nemohl, což dneska považuju za standard. A že by za něj uměla vzít mi taky nepřišlo, ale tyhle zážitky jsou individuální, takže připouštím, že jsme si třeba jen nesedli, mohl jsem ji připadat starej nebo nepřitažlivej, kdo ví.

Ještě jsem byl u Liany, ta není tak hezká, ale dovolila mnohem více, i když za příplatky, což mě osobně moc nebaví, takže do Nirvany už asi nepůjdu, byť myslím, že potenciál by tam být mohl.

guru-masazi
18 prosince, 2023 13:32
Reply to  long.tongue

Souhlasím, holky jsou to ještě mladé, snad se naučí 🙂

Guru jsem, ale recenze nepíšu, nebaví mě to, proto preferuju stručnější komentáře.

19 prosince, 2023 11:03
Reply to  guru-masazi

Napiš nám drahý guru svůj tip na 5 nejlepších maserek v Praze, za kterými stojí za to zajít.. takhle to totiž působí, že jsi hlavne sosak, co informace a tipy jen bere.

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx