Erotické masáže Praha

Emily– Studio Le Velour

Na BDSM masáž jsem měl zálusk již nějakou dobu, vlastně od chvíle kdy jsem při masáži u králíka zažil lehké škrcení.

Objednání přes web bez problémů. Po cestě na masáž přišla SMS zda mohu přijít o 15 minut později. Vstup na rohu náměstí kde je hodně velký provoz lidí. Musel jsem zvonit dvakrát. Salon není nijak značeny ale dle návodu v SMS nelze minout. Emily mě přivítala, hned tykání a krásný usmev. V přítmí chodby a pak i dále v pokoji má fakt krásné tělo. Ale co hlavně pro mě úplně uhrančivý pohled. Fotky na webu ji přidávají několik let navíc. Ve skutečnosti mi přijde o dost mladší. Dal jsem si kafe, upřesnil co bych rád a šel jsem se umyt do koupelny. Je na chodbě. Když jsem se vrátil Emily mi dovolila poznat trošku jejího krásného těla, stejně tak i ona se vinula kolem mě.

Odvedla mě na futon a zavelela aby si lehl na břicho. Její masáž zad byla někdy hravá, někdy drsná, prostě ví kam přitlačit.

Po otočce následoval drsnější ale pořád svým způsobem hravá BDSM masáž, i když Emily nic neodpouští a má to celé pod palcem. V průběhu masáže se postupně svlekala.

Masáž jsem si užil i s vyvrcholením které Emily provedla tak jak jsem si přál.

Po vyvrcholení mne otřela, a lehla si ke mě, pritulila se a nechala se hladit. Po tom drsnějším před tohle byl něžný konec.

Následovala sprcha, krátké povídání, platba a rozloučení.

Čas dodržen.

Určitě kdo chce zkusit jiný typ masáže Emily je nádherná.

Název (druh) masáže: BDSM masáž
Délku masáže: 1,5 hodiny
Cenu za masáž: 3900

https://www.tapky.info/?4717,emily-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Hodnocení recenze: dobrá

Lepší verze recenze v komentáři níže, příště už recenzi neodfláknu a napíšu jí správně hned napoprvé ….

1000009770.jpg

1.3 4 votes
Hodnocení recenze
20 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
17 prosince, 2023 18:53

abych predesel dotazu proc nemas listek ….

  • musí se jednat o smysluplnou recenzi, včetně popisu masáže. Nikoli jen o pár vět ! Pište raději více včetně popisu masážních technik a jiných praktik, než méně 😉

Mel jsi BDSM masaz, ktere se tu skoro nerecenzuji, takze by spoustu lidi treba i zajimalo jak to probiha. Byl jsi tam hodinu a pul a napises tohle ? Vypada to ze jsi tam pul hodiny pil kafe a pul hodiny se sprchoval ….

Admin
Famed Member
17 prosince, 2023 23:44
Reply to  mikso5307

Tomu rikam poradna recenze, tak priste to zkus hned napoprve 😉

19 prosince, 2023 11:18
Reply to  mikso5307

Tohle je na tomto webu historicky asi příspěvek s nejvíce lajky.. je podle mě zajimavy, že zrovna zážitek tohoto typu zde má takový úspěch.. Snažím se ti porozumět. Zajíma me, jaké pocity ti tyto zážitky přináší? Cítíš se uspokojený a šťastný, kdyz máš nabouchany koule, břicho pobodane od vidličky, jsi behem akce nekolikrat priduseny, mas otlacene zápěstí od provazu.. na konci ti milosrdne udělá handjob a ty za to s radostí zaplatis tolik, co bezne stojí zpatecni letenka do Barcelony?

Admin
Famed Member
19 prosince, 2023 15:14
Reply to  Rowan_Atkinson

Ja myslim ze takhle ty lajky stavet nemuzes. Treba ten muj dostal za to ze napsal konecne poradnou recenzi, s typem sluzby nijak nesouvisi 😉 Myslim ze u ostatnich to bude podobne.

19 prosince, 2023 15:57
Reply to  admin

Jednoznačně, to samé hvězdičky za recenzi hodnotí kvalitu recenze nikoliv to zda masáž/pich bylo úspěšné ale někteří to nechápou a tak někdy vidíme neodpovídající hodnocení

19 prosince, 2023 17:03
Reply to  admin

Ale vždyť všichni už dávno víme, že Rowan je trochu méně chápající…
Ten typ služby je každopádně zajímavý a ještě nikdo to pořádně nepopsal, co se přesně děje na BDSM masáži (ne lekci). Nechápu proč to nemohl takhle napsat už do původní recenze.

Last edited 4 měsíců před by Sktr
20 prosince, 2023 11:37
Reply to  Sktr

Kdo vsechno už to o mně vi? Celá Praha, kavarny, nebo jen ty a pár dalších subiku z tvé futon crew? Spíš asi jen tak manipulativne placas… Chápu admina, jeho zájem, aby recenze mely nějakou obsahovou hodnotu. Vlastně asi chápu i tebe a ostatni pokrytecky futoňáky, že je pro vás taková služba zajimava a zavládlo mezi vámi nadšení, že nekdo prolomil tabu a popsal, co se tam skutecne deje. Nechat si nafackovat koule, přidusit, svázat, nebo se nechat bodat vidličkou do bricha, je jen dalsi level submisivity. Podle me je to přirozený vývoj masaznika – z masazi k bdsm v subikovsky roli.

20 prosince, 2023 12:35
Reply to  Rowan_Atkinson

A zase…. 😆🤦

20 prosince, 2023 13:20
Reply to  Rowan_Atkinson

Rowane, uber plyn, jednak se tu seres do zaslouzilych clenu, coz mně osobne vadi. Dal mi prijde, ze jsi dost netaktni a seres se i do ostatnich, pricemz jsi obcas uplne mimo viz. tvuj post, kde se ptas suba proc se nechava vysubit a motas do toho cenu letenek do Barcelony. To myslis vazne? Chapu, ze na netu je kazdej druhej kapo, otazkou zustava, jakej je ve skutecnosti….Trocha respektu nezaskodi. Kdo chce chodit na privaty, at chodi, kdo na masaze, plati to samy. A ze si chce nekdo nechat za prachy nasekat, i to je bezne, byť se jedna o okrajovou zalezitost. Zpravidla cim okrajovejsi zalezitost, tim drazsi.

Last edited 4 měsíců před by long.tongue
20 prosince, 2023 14:21
Reply to  long.tongue

Tos napsal dobře – „vysubit“.. to jsem neznal. Takhle tomu říkáte? Futoňák se jde nechat vysubit.. 🙂 mně zajímá, kdo vyhledává takový služby, psychologický profil takoveho klienta.. co se ti musí v zivote stát, abys tohle vyhledaval.. treba vztah s matkou by hodne napovedel 🙂 Porovnáním cen těchto služeb s cenou letenek jsem asi chtěl poukázat na to, že zde obecně panuje neucta k penězům.. ja vim, vsichni jste ozraly milionari.. mne teda prijde 3.9 za vyprask docela dost. Ja ve skutecnosti taky chodim na vyprask a skrceni, taky jsem občas ponizovanej v submisivni roli.. ale jsem teda mekkej, na koule nosim suspenzor a stoji me to dve kila na dva hodiny i se společnou sprchou po :). Koho myslíš zaslouzilymi členy? Jsou to treba ti, co se tu chlubí, jak dávají dyska? Ti jsou zasloužily spíš pro masazni salony a jejich cenotvorbu.. pro komunitu je to zhouba.

20 prosince, 2023 15:29
Reply to  Rowan_Atkinson

Sktr to vystihl presne….. a zase 🙂 Kdyz myslis, ze vis, pricemz vis prd, je o to smutnejsi prezentovat sve omyly verejne a jeste se domnivat, ze jsi vtipnej. Tahat do masazi oidipovsky komplex? Ty tomu davas. Dobra zprava je, ze s vekem se to zpravidla lepsi, takze drzim palce.

20 prosince, 2023 16:37
Reply to  long.tongue

Natrel jsi me pekne, ale klidně mi to napiš konkrétně, v čem jsem tak mimo, v cem ještě nedosahuji tve urovne starecke vychytralosti.. oidipovsky komplex je znamej, oblíbená otázka v A-Z kvízu.. je toho ale mnohem víc, co se ti může v zivote stát, abys měl takové choutky, motivovalo te to do vyberu takové sexuální služby. Mikso5307 je někdo, kdo k tomu má co říct – pomoct to nějak konkrétně definovat. Jsem jen zvidavej, tak jsem se zkusil zeptat, jaké pocity mu to přináší.. ok, asi to bylo netaktni, do tolika lajku a s ohledem na uroven pokrytectví vyznavačů pasivne submisivnich sexuálních služeb.

Last edited 4 měsíců před by Rowan_Atkinson
20 prosince, 2023 20:40
Reply to  Rowan_Atkinson

Ty jsi prostě zmrd, kterej musí za každou cenu prudit, jinak se ti nepostaví, že jo?

20 prosince, 2023 20:54
Reply to  Aladar

Jo, bohužel to vypadá na tuto dysfunkci…

20 prosince, 2023 21:01
Reply to  Sktr

Ty vole, není to Andrej? 😃😃

20 prosince, 2023 21:05
Reply to  Sktr

Nemám rád tyhle lidi, co se musí furt do někoho srát a prudit. Jsou to duševní paraziti. Banovat, eliminovat, anihilovat. A nebo jenom vytřít, odhodit a spláchnout…

Admin
Famed Member
20 prosince, 2023 21:52

Jestli se chcete dal hadat, tak muzete pokracovat v pokecu, pro tyhle veci tu je.
https://recenze.tapky.info/2023/11/29/pokec-vseobecny/