Priváty v Praze

Jasmína

Jasmína mě nalákala fotkama v inzerci s obličejem a sexy znějícím hlasem v hlasovkách, které posílala na WhatsAppu (hodně zajímavej způsob komunikace, ale když jsem viděl její nehty, dává to smysl). Do toho se na ní během krátké doby objevilo několik oslavných recenzí, takže najít nějak mě vyhovující termín bylo téměř nemožný… Povedlo se až napočtvré a přibližně po měsíci skutečného času… A stálo to za to čekání? Ani náhodou…

 

Nevím u koho byli týpci, co v recenzích tvrdí, že fotky sedí, protože mně otevřela slečna minimálně o deset let starší než je na fotkách, téměř určitě to je ona, ale ty roky jsou tam sakra vidět, a ani přifouklé rty a hromada makeupu to nemůžou zachránit. K tomu ještě nevzhledný a svěšený prsa a povolené břicho. Tohle prostě není ženská, za kterou byste měli platit 2500/hod, a nemůže to zachránit ani sebelepším přístupem, i dvojka by byla moc. Tak jsem se s ní rozloučil, vzala to celkem v pohodě, asi nejsem první ani poslední, kdo jí otočil.

 

Celkově teda není moc co hodnotit, protože k ničemu nedošlo, ale za ten pojeb s fotkama je to jasnej palec dolů. A doporučuju se vyhýbat obloukem, 2500/hod je hodně i za mladou superkočku, natožpak za čtyřicítku se špatnou postavou.

 

Hodnocení: (špatná, propadák)

 

https://www.tapky.info/?4836,jasmina-720-646-979-720646979

Praha 2, Korunní

720 464 979

 

2500/hod

5261_photo_2023-10-19_08-46-53_wm-1.webp jasmina_015-1-0.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 prosince, 2023 23:37

Kámo, ty musíš být velkej playboy, co? Jako neříkám, že ta cena není moc, to teda je, ale já za půl hodiny dostal totální GFE od holky, co jí to fakt baví a umí se na chlapa naladit, jenže ty asi budeš jen takový ten týpek ve stylu: já mám peníze a péro, tak jsem král a teď mi všichni padněte k nohám!
Takže za mě ta holka stojí za návštěvu, navíc když je problém se k ní dostat, tak asi ji moc lidí neotáčí, co? Já radši chodím za uspokojením a pocitem, že se o mě holka hezky postará, než abych si honil ego jako recenzent, že ji budu pomlouvat.
A ještě jednou ano, i za mě je 2500/h dost peněz, to souhlasím.

6 prosince, 2023 18:44
Reply to  Samwise

Já nick Moulis už zaregistroval. Chodil jsem s holkou, co mela kocoura Moulise, tak mě to zaujalo. Už to bude zkusenej frajer. Víš jak to je, když se někdo dotkne tvé oblibenkyne – někomu se hned otvírá kudla v kapse.. Mě by zajímalo, jak Moulis myslel: „týpek ve stylu: já mám peníze a péro, tak jsem král a teď mi všichni padněte k nohám!“..

Jinak to, že je propastnej rozdíl mezi fotkami a realitou je určitě cenná informace, ale taky trochu už takový kolorit dnešní doby. Všichni jsme na fotkách krásný, většinou sdilis mozna 1% toho nejlepšího. Fotky ukazuji spíš to, jak ten člověk může vypadat, než jak ve skutecnosti vypadá. U inzerce tohoto typu to plati dvojnasob. Podstrelenej věk je v tomhle byznysu bohužel standardnim vojebem, který jedou snad úplně všichni. Někdo tomu říká privatova konstanta. Pokud slecna uvádí 28 let, počítej, že ji muze byt klidně 40. Holkám do 25ti je třeba všem 18..

hearthstone
6 prosince, 2023 19:23
Reply to  Samwise

Ja tam byl, ja to videl… pekelnej rozdil ve fotkach a v realu. Plno ma asi proto, ze se kazdej tesi na slecnu, co je na fotkach. Ja se bohuzel ve dverich neotocil a dodnes me ta hodina strasi ve snech 🙂

7 prosince, 2023 06:23
Reply to  hearthstone

taky jsem se k ní chystal, zajímala by mě tvoje recka, nikde jsem jí tu nenašel. Napíšeš?

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx