Erotické masáže Praha

Tina – Matahari Salon

U Tiny jsem si dal teď nedávno opáčko po delší době a musím konstatovat stejný názor s většinou místních recenzentů- ta holka je opravdu skvělá, takže se nedivím, že otálejí s recenzí a nechtějí se o skvělou zkušenost dělit.

 

Objednávka přes chat bez problémů, je poměrně busy, ale termín se dá vymyslet. Salón je v Truhlářské, dobře označen, při vstupu recepce, kde se i platí. Tam už na mě ve smluvený čas čekala Tina v šatech, přivítání a odchod na pokoj do suterénu. Vzhled odpovídá fotkám, které nejsou podle mě retušované, nebo případně minimálně. Pro ty, kteří v salónu nebyli, tak musím říct, že prostředí je fakt hezký a čistý- nadstandartní v porovnání s třeba „bytovými“ salóny.

 

Následovala svlíkačka obou a společná sprcha- hodně intenzivní dotyky a rovnou stoják. Domluvili jsme se na B2B. Od začátku komunikace velmi přátelská, i když erotická atmosféra stoupala postupně. Začátek na zádech a pořádně mě ojížděla jejímy parádními silikony (ty musím říct že jsou tak akorát k její postavě, ani malé, ani gigantické, trošku tvrdší- ale to já mám rád). Velmi často zajížděla stehnem do rozkroku, což mě příjemně dráždilo. Po cca. 15 minutách začala i postupně zajíždět níž a níž. Musím říct, že její ruční práce v rozkroku byly vyjímečná, přesně věděla kam a jak sáhnout. Pak otočka a to se začalo právě všechno stupňovat.

Při otočce intenzivní masáž na různé způsoby, ona hlavou dolů, potom na mě, penis mezi kozy, moje hlava mezi kozy, mačkání prsou (které se jí libilo a sama to chtěla), tření tvářemi o sobe, jezdění jejím přirozením o můj penis. Ovšem samozřejmě vše v plný počestnosti.

Vyvrcholení cca. 10 minut před koncem, řekl bych že standartní. Potom chvilku cold-down, kdy mě hladila, následně se šla vysprchovat a na přirození mi položila zábal z malýho ručníku. Na konec byla opět společná sprcha, umyla mi záda, namydlila, omyla. Pak sem se obléknul a společně jsme se vrátili na recepci, kde se platí.

 

Celkově hodnotím Tinu, jako nadstandartní masérku a naprostá spokojenost. Rád se k ní opět vrátím.

 

Body2Body- 2300

60 min

 (super,dobrá)

https://tapky.info/?2875,tina-matahari-salon-773-164-811-773164811

 

tina.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 listopadu, 2023 21:21

To se mi nějak nezdá, aby Tina jezdila pipinou přes ptáka. Na to je víc než rozumná. A nebo věděla, že to nevyhledavam, a respektovala to. Takže jste si jezdili přirozením o sebe jo?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx