Erotické masáže Praha

Adel Infinity

Po dobré zkušenosti v Infinity spa se objednávám k ukrajince Adel. Slečna mě přivítá polibkem v černých šatech. Společná sprcha nabídnuta, přijímám, aspoň si ji prohlédnu. Adel je holka krev a mlíko. Velká prsa, větší zadek a stehna. Určitě to není boubelka, ale krev a mlíko to je. Je vysoká okolo 175 cm tipuji. Má trochu horší češtinu, je v ČR pouze chvilku, ale umí anglicky. Ve sprše dochází k vzájemnému umytí a přemisťujeme se na pokoj.

Ptá se mě, jak si masáž představuji, to mě mile překvapuje. Požaduji hlavně hraní si s ptákem a klidně i více udělaní. Začínáme netradičně masáž ve stoje, kde stojí za mými zády a přes boky mi ho honí, u toho zezadu tře prsama o mé záda. Po chvilce mě posílá na postel, lehám si na zadá a Adel si maže olejem její šťavnatou prdelku. Sedá mi na břicho, jezdí po mě pipinkou a zezadu ho honí. Pociťuji, že není tak 2 dny oholená, což je vlastně super, protože chloupky příjemně dráždí. Ptám se jestli ji mohu postřikat zadek/záda. Souhlasí. Klepu se jak ratlík a semeno jde ze mě ven. Chci vidět prdelku od spermatu, tak mi to ukazuje v poloze 69 a prý ji to mám utřít. Adel si bere olej do ruky a pokračuje v honičce v poloze 69. Já sleduji její pipinku s pěknými velkými pysky. Dělá mi to rukou, prsy a nakonec po něm jezdí i pipinkou. Držím se matrace a pozoruji jak se o něho otírá, jen čekám kdy do ní vjede. Holka je zkušená a ručkou ho přidržuje tak, aby se to nestalo. Holky neustále inzerují, že dělají lepší masáže než je sex. Tady jsem toho svědkem. Adel to opravdu baví a nemohu se zbavit pocitu, že mě chce ojet Opět to na mě přichází, dávám ji pokyn, že když to na mě jde, tak ji zmáčknu zadek a ona zvolní. Takto to opakujeme asi 3 krát a dochází k dalšímu vyvrcholení. Přemisťujeme se do sprchy.

Ve sprše si vyžaduji poslední třetí udělání. Začíná mi ho honit čelem ke mně, tře se o mě prsama a u toho pusinkuje krk. Poté si kleká a nechá si postřikat prsa, požádám ji o rozmazání, udělá to. Nakonec se vzájemně umyjeme a loučíme se polibkem.

Určitě dávám doporučeni. Za mě asi nejlepší masáž v životě, ať u nás či v zahraničí. PS. holka krásně voněla.

Klasická masaž

60 minut

1900 czk

admin edit: https://www.tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_5605-683x1024-0.jpeg IMG_5611-683x1024-1.jpeg

4.7 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx