Erotické masáže Praha

Mia – Masáže Princess

U „princezen“ na masáži jsem nebyl asi 2 roky, teď mě zlákala slečna Mia (a fakt, že 2 jiné vytipované zrovna nemasírovali, kdy jsem chtěl). Na základě údajů 156 cm / 55 kg / prsa 5 jsem měl o postavě masérky jistá očekávání (tj. nečekal jsem žádnou štíhlou děvu se sportovní postavou). Mohu potvrdit, že fotky na webu sedí, jen slečna značně zatahuje bříško. Ale naštěstí není tlustá, vlastně ani ne plnoštíhlá, má tak nějak „normální“ postavu, ovšem samozřejmě kromě velkých přírodních prsou s piercingem v bradavkách. Jen barva vlasů se změnila – otevřela mi maličká, zrzavá a docela hezká dívenka romského původu pocházející z Jižní Moravy (jak jsem se pak dozvěděl), stejně jako, že na jaře maturovala – čili uváděný věk (18) zhruba sedí, jen bych asi tedy rok přidal…

Mia toho dne masírovala už od rána a já mohl přijít až v 17h, tak jsem se trošku bál, jestli už toho nebude mít dost a nebude unavená. Naštěstí byla celkem v pohodě. S úvodní sprchou souhlasila, a protože je sprchový kout (přímo na pokoji) malinký, byli jsme nuceni se ve sprše k sobě hodně tisknout, což mě vyhovuje – kontaktní sprchy mám rád, takže tahle pasáž velice příjemná. A navíc první seznámení s jejími krásnými, přírodními pětkami bylo přímo úchvatné. Byl jsem vzrušený hned od začátku a nepřešlo mě to až do konce.

Místnost výborně, modře, osvětlena. Poloha zrcadel oproti matraci nešťastná – trochu moc nazpět, takže jsem z masérky viděl v poloze na břiše jen kus zadnice. Naštěstí jsem se nebál ozvat a Mia navrhla matraci pošoupnout, takže teď jsem už viděl skvěle. A bylo na co se dívat. Mia se umí nastavovat. Technika masáže – spíše hlazení, vzhledem k jejím dlouhatánským nehtům žádný větší tlak ani aplikovat nemohla, naštěstí brzy přešla na body to body a její měkké, kypré tělo na mém – neuvěřitelně příjemné! Jenom trošku škrábala – nejen strništěm v jejím klíně, kterým se o mě smyslně třela, ale později jsem nahmatal i trošku chloupků i jinde – měla by asi co nejdřív zajít na peeling. Ale nic drastického, vlastně jsem na to pak ani nemyslel.

Jenom se vyskytl nečekaný problém, který se mi u masáže ještě nikdy nestal. Asi to bude znít úsměvně, ale prostě se mi najednou chtělo strašně prdnout a jak jsem se to snažil zadržet, byl jsem celý ztuhlý a před tou milou, snažící se dívkou jsem se zdráhal to přiznat. Bylo to místy obtížné, ale naštěstí po několika minutách to odeznělo a udržel jsem to. Myslím, že někdy po otočce.., Anyway… K té první pasáži jsem si ještě vzpomněl, že Mia výborně pracovala s kolenem, které uměla zajímavě použít, zatlačit na správných místech tam dole a správným způsobem.

Po otočce jsem si opět (poprvé ve sprše) hojně užil jejích bezva velkých prsou. Nádherně pružných a tvarovaných, trochu jsem se před příchodem obával, že budou umělá, což zrovna nemusím, naštěstí byla přírodní a ideální. Mia byla ochotná a přizpůsobivá. Jen možná mentolku si mohla vzít… Anyway… Asi vrcholem byla pasáž v poloze 69, kdy se zprvu zdála, že do toho jde trochu zdráhavě, ale pak se rozjela teda pořádně a když si to rukou dělala jen pár centimetrů od mého obličeje, jen jsem z dychtivým úžasem sledoval tu podívanou a… udělal se taky. Ještě teď, když si na to vzpomenu…

Mně se to z Miou líbilo. Dokonce jsem odcházel i o pár minut nad rámec hodiny, za mě smajlík, tak 8 z 10. Hodnocení: (super)

Masáž „celého těla“, 60 minut, 2000 Kč, https://tapky.info/?4772,mia-masaze-princess-773-480-202-773480202

Mia-Masaze-Princess.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx