Erotické masáže Praha

Leyla – European Massage

Masáž proběhla koncem léta. Rezervace jeden den předem přes WhatsApp. Zvolil jsem Leylu na 60 minut b2b/ 2200 Kč. Salon se nachází na rušné Sokolovské ulici, trošku zastrčen ve vnitrobloku. Jedná se o bývalé Satori spa. Tomu odpovídá i interiér místnosti.
Při vstupu je potřeba zazvonit. Recepční ihned otevírá. Za chvíli přichází i Leyla. Prostory salonu působí fakt luxusním dojmem.
Leyla je dívka s asijskými rysy, krásným pevným tělem a ty její vlasy, úplná lví hříva. Komunikovali jsme spolu převážně anglicky. Nejprve jsem byl poslán do šatny, poté do sprchy, kde jsem se osprchoval sám. Po návratu na pokoj se mi Leyla začala svlékat a začala masáž na břiše. Je to opravdu krásná dívka.
Začala masáží zad, poté pokračovala směrem dolů na zadek a stehna a u lýtek jsem ji už požádal, ať začne B2B. Usmála se polila mě olejem a začala se po mě klouzat tělem. První část masáže nebyla nic moc, masírovala dost jemně.
Naopak masáž b2b byla o dost příjemnější. Klouzala na mě a hodně masírovala pomocí prsou, po nohou mi potom jezdila pěkně svým zadečkem. Tak po 25 minutách mi zašeptala do ucha, že je čas se otočit na záda. Od začátku následoval b2b v poměrně divokém stylu, poté  mi na chvíli nastavila své prsa před obličej a já si je mohl pocucat a pořádně pomačkat. Následovala honička v 69, kdy mi svou kundičku nastavila před obličej. Zakončení proběhlo tak, že mi Leyla seděla na stehnech a honila mi ho a já jsem se k ní přisedl a hladil jsem jí prsa a nakonec jsem jí postříkal bříško.
Potom se zeptala jestli se mi masáž líbila a šli jsme se omýt do sprchy, kde jsme si chvíli povídali.

Rekapitulace:

Hodnocení masáže spokojenost, možná si masáž s Leylou někdy zopakuji

 

 

leyla_03-kopie.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx