Erotické masáže Praha

Vanessa – Secret Place

Byl jsem ještě než byla recenze od kolegy, tak přidám můj pohled, kdy jsem šel naslepo. Domluva se salonem přes chat, pak objednání přes SMS. Nahlašuji kód pro slevu. Jako po másle.

Pro vstup se musí volat, což mi úplně nevoní, ale ok.

Vanessa je krásná malá lolitka, štíhlá, skvělá postava. Přesně můj typ. Oproti kolegovi, ale obličej hodnotím tak, že má určitě napíchané rty a to se mi fakt nelíbí. Pak ty holky vypadají všechny stejně a všechny stejně divně.

Stejně zvláštní  je její chování. Prý – vyber si pokoj… Ptám se – máš nějaký ráda?  Odpovídá – mě je to jedno. Prostě žádná hra, nedej bože nadšení. Na začátku mi předložila ceník a jala se vysvětlovat co je co:  Lesbi show, footjob, b2b… no nevím jestli to bylo roztomilé, srandovní nebo zdržovací. Tak jsem jí pomohl, že mám vybráno a že položky jsou mi jasné.

Tak dva tisíce, povídá… A já – měl bych mít nahlášenou slevu – slevový kupón. Prý joo? Já nooo, ale stejně jsem ti chtěl dát dyško, tak si to nech. O peníze mi nešlo, jen to bylo dost amatérské, měla by to automaticky vědět od operátorky. No nic, jdeme na to.

Taky u mě začala v kalhotkách, ale téměř hned si je sundala. Postavu má fakt pěknou, ale masáž stála za starou bačkoru. Na břiše nekonečné hlazení nohou a zadku, ale fakt nekonečné, myslel jsem, že se zasekla. Trocha b2b a otočka. Opět trocha b2b a pak si mi sedla na břicho (super zadek na dosah, to mě dost bralo) a začala hladit penis, což byl highlight této akce, bohužel velmi krátký, jelikož nastal útok na ptáka – honění kdy jsem ji několikrát brzdil a ona se dotazovala zda mě to bolí – ne, nebolí, jen bych rád více fantazie a oddalování, času bylo dost. Jak tu někdo psal: nechci kuchaři říkat jak to má vařit, tak jsem se držel, ale když mi řekla, že už tedy můžu… tak jsem se otázal zda bych mohl alespoň zakončit v mé oblíbené poloze, tak se zeptala: Jestli chceš? – No, chci, proto se ptám. Dala si záležet, abych jí moc nepostříkal, rukou to kryla. Celkově vše opatrné bez energie. Přitom si myslím, že se jí to líbilo, bradavky jí tvrdly kdykoli jsem se k ní přitisknul, i když jsem jí postříkal, tak je měla krásně vzrušený. Mám pocit, že s masírováním má morální problém a dělá jakože to nedělá. Pak jsme měli dost času, tak ji říkám, že jí namasíruji já. Na to říká: „No jestli chceš…“ Prostě celá akce za mě bez šťávy, nudná, opakující se pohyby donekonečna. Neumí udělat atmošku a užít si svoji ženskost, krásu a tu moc nad námi, co mají některé ženy v sobě. Má holka kliku, že má takové tělo, to mě udělalo, jinak by to byl velkej boj.  B2b by podle mě mělo být zejména b2b a ne hlazení dokola a to tady tak nebylo, takže celkově hodnocení: (průměr, nic moc)

v4.1696395013.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx