Erotické masáže Praha

Eli – Infinity Massage

Eli
Infinity massage

Věk: 21
Výška: 168
Váha: 59
Placeno 1900/h – Klasická Erotická Masáž

https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

Po delší době jsem si řekl, že vyzkoušením něco jiného než jsou priváty. Dlouho mě lákali masaže, v okolí byly vyhlášené 2 místa, a jedno z nich bylo infinity masáž. Eli vypadali z fotek fakt hezky, líbily se mi její kérky a barva vlasou. Objednal jsem se k ní na hodinu,

Jakmile jsem došel, přivítala mě velice velmi s velkým úsměvěm. Míry a postavově sedí, jen v reálu je o něco více potetovaná, což se mi velice líbilo. Vzhledově vypadal jako ta hezká a roztomilá holka za kterou se na ulici otočíte. Prsa trochu spadlé, vyškově menší…ale ten její přístup je fantastickej. Usměmavá, všímavá a příjemná se vás hnedka ujmula a poslal do sprchy. Jediná háček, že nešla se mnou, Jinak všechno v pořádku – sprcha čistá, velká a hlavně tekla teplá voda.

 

Po příchodu do pokoje, sundávám oblečení a lehám na břicho. Ela trochu zavtípkuje, namaže mě a pouští se do mě. Po pravé straně vidím v zrcadle, jak se při Laně Del Rey svlíká a začíná o mě pečovat. Holka ví co dělat…kam sáhnout, kde zastavit a kde hladit, aby se to mužům líbilo. Připadalo mi, jako každou masáž brala jako své vlastní představení. Masaž rukama i tělem je velice příjemný, otáčím na záda a bere můj úd do ruky. Nastavuje a kroutí mi pipinou před obličejem, a při tom mi velice pomalu ale jistě hladí fanfrlína. Takhle mě teasovala do té doby, než jsem se udělal a skoro jsem jí měl nutkání políbit..nežně odmítla a já se vzpamatoval. Během masáže nebyla ani jedná chvilka trapného ticha, zkratka se zajímala a povídali jsme si. Jak s dobrou kamarádkou.

Po prvním kole zvoní budík, já jdu do sprchy a loučím se. Velmi příjemné, když holka nechce hned peníze a nechává si to nakonec.

Čas dodržen, velmi příjemná změna a pro ty komu GFE je prioritní rozhodně doporučuju

 hodnotím velmi dobře

IMG_3483-683x1024.jpg

4 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx