Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa


Masáž z nebes. Od samotné bohyně plodnosti a úrody. Ano, až takhle bych to nazval. No nic, nepředbíhejme a pojďme na to od začátku.
To si takhle chilluju v mý fajn čajovně, čekám na čas strávený s Jennifer v Matahari, když v tom ouha….pípne mi mobil, kde mi píše operátorka z Matahari, že Jennifer je zdravotně nezpůsobilá a že odešla a jestli chci, ať si vyberu nějakou jinou slečnu. Ok, odepisuju že ať mi daj minutku že se podívám, jaká kráska by mi byla náhradou. Po chvilce se ptám, jestli můžu na hoďku a půl. Bohužel mi odpoví, že asi jen 3 slečny jenom na hoďku, jinak maj plno. No nic, naštěstí je tu ještě pár dalších osvědčených adres a tak hnedka obepisuju pár jistých a vyhraje kdo jiný, než Infinity. =)
Operátorka byla zrovna moc moc milá a hnedka se ptá, jestli mi může doporučit nějakou super masérku. Chvilku váhám, dívám se na jejich stránky a operátorka se zmiňuje o Stelle a Molly. Mmm, ani jednu jsem zatím neviděl. Tak tedy fajn. Beru Molly.

Za pár minut už kráčim večerní Prahou v okolí I.P.Pavlova a jdu do Koubkovy. Cestou jsem ještě donesl slečně pozornost v podobě menší květiny, také z mého oblíbeného květinářství. Molly je moc nadšená, podáváme si ruce a hnedka velmi krásná a něžná pusa na uvítanou. Tyjo, to zní lákavě. Zvolil jsem si čas na 90 minut. No uvidíme, jak to dopadne. I přesto, že mi operátorka říkala, že Molly mluví perfect česky, tak bych fakt řekl, že zas tak super to nebylo. To mi ale vůbec nevadilo, neb jsem zvyklej z Cukrárny, kde měli sem tam nějakou tu méně mluvnou holku. Domluva se společnou sprchou v pohodě. Platím Molly dopředu. A ještě se dotazuju na pussycat. Asi působim trochu nejistě, protože Molly odpovídá s úsměvem: Jó, můžeš. Takhle pánové, si nějak představuju ideální doplatek se slečnami. V rámci extras. Tohle by se měli učit v Rabbit hallu, kde se stávalo naprosto běžně, že se slečna na extras tvářila, že jí to vlastně vadí a že na to nemá dneska náladu. No nic, to byla jen taková malá odbočka a zpět do Infinity.
Už samotná úvodní sprcha byla s Molly, wow. Nevim, jestli jsem už působil tak v klidu a mile, ale Molly se mi neskutečně krásně nastavuje, tiše vzdychá a zároveň mě umývá. Koukám, že už v úvodu dokáže Molly velmi rychle vytvořit nádhernou atmosféru.
Uléhám na futon, Molly mě ještě utře záda a jde se na věc. Kupodivu, tak nějak přeskočila takový to hlazení (myšleno masírování) nohou, nic moc hlazení zad a hnedka využívá svoje hódně rajcovní poprsí. Ale abych pravdu řekl, takovej nástup mě baví. Teda bavil. Překvapil…sem tam zabrnká na hráz, polechtá, pohladí mi kamaráda a dál se vystavuje, fakt krásný ňadra přede mě, masíruje také moc moc super zadečkem, výhledy to jsou totál boží a já už ani nevim, na co se mám soustředit, protože tady jakékoliv soustředění, bylo ukradnuto Molly, hihi. Není to jenom o jedný pozici, ale faktem zůstává, že od podání ruky, jsem utopen v totální ženské nádheře a dominanci. Tady se chci na chvilku zastavit. Je fakt, že vyhledávám spíš menší masérky s nevinným pubertálním poprsím, ale jestli se mi nějaká holka krev a mlíko fakt líbí, tak to musí mít fakt něco do sebe. A tady jednu takovou máte. Molly je hravá, je zajímavá, málo mluví česky, ale podle mě jí to zas tak nevadí. Ona je prostě nádherná. Vzpomínám si na Páťu z Králíkárny, ale to už je bohužel minulost a tak chodím nejčastěji do Infinity, kde jsou snad všechny slečny milý a nejde se trefit vedle. Stejně jako přístup salónu.

Po tedy zhruba mých 30ti minutách na břiše, kde mi záda velmi projížděla svými ňadry, střídala to s prdelkou, vzdechy, tak to bylo velmi ale opravdu velmi body to body! Tak jsem se otočil na záda, mimochodem jsem to trochu inicioval já tu otočku, nicméně Molly s tím byla úplně v pohodě. Rajcovala na mě neskutečně skvěle. Byla to taková ta správná imitace sexu, ňadra si zvesela poskakovala, Molly přidávala na tempu a rychlosti skákáním na mě, což jsem už nemohl vydržet a tak jsem taky začal trochu zlobit a dráždit jí. Načež jsme se takhle „milovali“ dobrou půl hoďku, možná i víc a bylo to opět neskonale super. Řekl jsem si, že proč ne. Tak jsem zavelel k pussycat části, která probíhala tak, že si sedla pipkou přímo na mě a já jí dráždil a hladil, lízal a bylo to top. Po pár minutách mě holka neposedná, začala zpracovávat a už už jsem cejtil, že to na mě jde, tak jsem hnedka jí pozastavil a poprosil jí, ať se ke mě přitulí a ať je hezky vedle mě. S čímž také neměla problém a pokračovalo se v romantickém pusinkování, výrazných dotecích až to konečně došlo do konce, ve kterém jsem se FAKT lehce zatřásl. Myšlenkově jsem to trochu zadržel, abych si mohl vychutnat celej ten výbuch a celkové vyvrcholení.
Po lehkém utření, jsme si ještě taky trochu pokecali o tom, jak dlouho tu je, jestli chodim ještě někam jinam, s jakejma slečnama se už zná a tak. Netuším proč, ale přišlo mi, že Molly najednou celkem perfektně rozuměla a asi ani neměla problém s mojí specifickou autistickou řečí. Možná že jsem po tý úvodní sprše se myšlenkově uklidnil, možná že ze mě spadla nervozita. Mohlo toho bejt víc. Tak či tak, Molly zavelela k závěrečný sprše, a já už už jsem chtěl vstát, ale nějak se mi nechtělo….bohužel si toho Molly všimla 🙁 a jasně dala rozkaz směr sprcha. Tam už moc erotična nebylo, avšak ještě jsem jí alespoň trochu namydlil a předtim namasíroval záda, ona si mě zas dominantně postavila do rohu aby mě umyla a namydlila a mohl jsem letět zpátky do pokoje se převlíknout. Ona, že už nemáme žádnej čas, tak že na mě Molly počká venku (myšleno před pokojem), a já se tak v klidu oblékl, doutřel a mohl jsem se rozloučit s touhle absolutní bohyní Infinity, zvanou Molly. Ještě jednou mockrát díky paní či slečně operátorce za absolutně TOP masérku a Molly, za to, co neskutečnýho mi nabídla a jak se po celou dobu chovala. Žádnej náznak nudy, žádný že neví co teď dělat, žádný stereotypní pohyby…a loučení pro mě bylo bolestivý, smutný přesto nádherný! Pevně jsme se na minutu objali, pusa pusa a nashle, směr víkendový večer v Praze.

Druh masáže: Infinity mix + pussycat
Délka masáže: 90 minut
Cena: 3200 + extras (pussycat) = 3700,-

Doporučení: Stoprocentně ano
Opakování: bez debat Jóóóó!!
A hodnocení mé masáže dopadlo absolutně na výbornou. Tady není o čem. Těhlech 90 minut života, mi minimálně dodalo energii na celej tejden. Ani jsem se nestačil divit, jaká Molly umí být. Pečující, láskyplná ale zároveň velmi rajcovní a vzrušující. A u ní týhle masérky jsem měl i pocit, že to dělá s plným nasazením a né jenom proto, že musí a moc jí to nebaví. I am not sure. Možná měla fakt dobrej den a já měl zrovna štěstí, nicméně kromě erotična a péče, mi Molly předala i hodně dobré sebevědomí a celkově tahle božská žena, opravdu dokáže divy.

Tahle masáž měla fakt úplně všechno. Od sténání na zádech, přes láskyplné proplétání prstů, foukání na kamaráda, až po mazlení a vzájemné doteky, u kterých jsem snad ani nenarazil na stopku a celkem výrazný vyvrcholení (včetně toho třesu uvnitř mě). Absolutně una perfecto.
Dovětek: Toto byla snad nejlepší masáž v listopadu, jakou jsem kdy zažil.

https://www.tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881 

 

 

Milý admine, už je to takhle ok? Sám jsem si to po sobě ještě přečetl a myslim, že nic nechybí.

A vám přeju kolegové masážníci, ať jste se svejma masérkama spokojeni a sem tam objevíme nějaké příjemné milé ženy a slečny =)

IMG_4701-683x1024.jpeg-1.jpg IMG_4697-683x1024.jpeg-0.jpg

3.8 6 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
20 listopadu, 2023 00:30

A to to jednoduche hodnoceni v podobe smajliku je kde ???

20 listopadu, 2023 22:09
Reply to  admin

Prosimtě Filipe je to v pohodě, tady asi o hodnocení není pochyb, takže to s tím smajlíkem snad není žádná fatalita. Docela jsi se v psaní recenzí vylepšil, máš takový poetičtější styl a kdybys pokaždé neakcentoval svoje osobností rysy, ani bych na tvém psaní nic zvláštního nenašel. Jinak k Molly – ne, neměla zrovna dobrý den, i u mě byla vždy naprosto báječná, jemná, citlivá, pečující a zároveň tak rajcovní. Člověk by si řekl, že to ani nejde skloubit, ona ale dokáže být nádherným etalonem ženství, jak postavou, tak chováním. A se Stellou taky chybu neuděláš. Ať se daří.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx