Erotické masáže Praha

Kira Infinity

Den druhý rozlučky se svobodou. Rozmýšlíme se, jaký podnik navštívíme. Obvoláváme 3 podniky. Nakonec se shodneme na Infinity, kde již mám zkušenost.

S operátorkou je domluven lehký catering a nějaké pivko. Jsme domluveni, že v salonu budeme 2 hoďky.  Zabíráme si všechny 4 pokoje. Každý si vybíráme 2 slečny. Já si je beru postupně, kluci obě najednou, že pak s holkami pokecají a dají pár piv. Já si jako první vybírám ukrajinku Kiru.

Kira mě vyzvedne v sexy tepláčkách. Na uvítanou mi dá pusu na pusu a odcházím sám do sprchy. Kira mě už čeká nahá na posteli. Lehám si na břicho a začínáme si povídat. Kira mi prozrazuje, že je v Česku již 7 let, umí výborně česky. Masíruje mi záda a drbe nehtíky. Jsem v sedmém nebi. Polívá mě olejem a sedá si na mě, cejtím jeji čersrvě oholenou pipinku. Drbe mě ve vlasech a klouže po mně celým tělem. Je krásně navoněná. Poté se otáčí masíruje mi lýtka a chodila a stále po mě jezdí pipinkou. Jednou rukou mě stimuluje ptáka. Nevím, jak je to fyzicky možné, ale daří se ji po prokalené noci snad ani nechci, aby to skončilo. Mám zavřené oči a užívám si to. Nakonec mi zašeptá do ucha, jestli se neotočím. Souhlasím.

Ležím na zádech a Kira mě opět jemně masíruje a škrábe na břiše. Poté mě polívá olejem a začne po mně opět jezdit pipinou. Naklání se na mě a začne mě pusinkovat. Je to romatické jak prase. Možná jsem přecitlivělý po alkoholu, ale moc si to užívám. Pak si Kira přesedá zády ke mně a začne mi její mini prdelkou jezdit po ptáku. Drží mě za kolena a prdelkou mi ho stimuluje. Nikdy jsem toto nezažil. Pak jde na čtyři do polohy 69. Pipinku má vylitou jak z vosku, krása. Nikdy jsem tak malinkou neviděl. Mám opravdu hodně zajímavé myšlenky. Stimuluju ji, Kira zlehka heká, u toho mě masturbuje a poprvé se udělám. Kira mi se smíchem ukazuje, že má trochu sperma na bradě.

Je mi nabídnuta společna sprcha, poprosím Kiru ještě o jedno udělaní, i když vím, že mě čeká jestě jedna masáž. Ve sprše mě Kira kouše do bradavky a u toho honí. Potom si kleká a nechá se postříkat. Bomba. Po výkonu se společně sprchujeme a ptám se jí, jestli ji není zima. Říká, že se mnou určitě ne. Ego mi letí do nebes. Poté se usuším a čekám na kolegyni Kate. Tu zrecenzuji zítra.

Kira je za mě bohyně, nikdy jsem nezažil, tak romantickou masáž. TOP.

Pussycat

60 minut

2400 Kč plus menší dýško

Doporučuji, za mě opravdu TOP

admin edit: https://www.tapky.info/?4575,kira-infinity-spa-603-373-881-603373881

21F8F57C-28A9-4577-9E8C-AB3AD25F4DD7-646x1024.jpeg

4.7 6 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 listopadu, 2023 18:49

Vau, musim taky vyzkouset 🙂

28 listopadu, 2023 13:02

Zajimaveee, co přesně si mohu představit pod tím, že si ve sprše kleká a nechá se postříkat? Jakoze obličej? To by bylo fajn👍🏼

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx