Erotické masáže Praha

Lily – Fantazie Massage

Den před masáží jsem se byl projet na surfu a byl jsem z té aktivity docela zničenej, tak jsem si řekl, že masáž těla by prospěla. A jelikož tu máme pro tenhle měsíc slevy do salonu, tak chut vyzkoušet neznámo v podobě salonu Fantazie vyhrálo.

Objednání klasicky přes whatsapp bezproblémové. Měl jsem dotaz jestli jde sloučit sleva Happyhours (-200)  s 1. navštěvou (-300). Bohužel mi na něj bylo odpovězeno, že jen 1 sleva platí.

Okolo salonu je dostatek fialových parkovacích míst, tak není problém s parkováním. Přijíždím na místo dění. Před salonem je zastávka, takže lidí, kteří by potenciálně mohli vědět kam jdete, tak budou. Zazvoním na zvonek a po chviličce už jsem spuštěn dovnitř. Uvnitř po pravé straně je cedule, která mě informuje, že mám jít dolu po schodech. U dveří už po mě pokukuje Lily.

Podle fotek jsem čekal, že mi přijde otevřít slečna s rtěnkou, ale tady to bylo zachováno jen čistě na přírodní look, který já preferuju. Lily má piercing jako býček v nosu a žádného tetování jsem si nevšiml.

Lily mě přivítala s pusami na tváře a odvádí si mě na pokoj. Pokoj jsem si myslel, že bude vypadat jako taková holota (možné vidět na fotkách Iren), ale absolutně to tak není. Dostatečně prostorná sprcha na společné kratochvíle, žádné odhalené cihly, zrcadlo podél futonu a i před hlavou. Led osvětlení, žádná tma jako například v SecretPlace nebo RabbitHallu, Konečně použit reproduktor na poslech songů při masáží a ne hrající muzika z telefonu nebo žádná.

S Lily se domlouvám jakým jazykem chce se mnou komunikovat ačkoliv umí obstojně česky, tak si přijde více komfortní v angličtině, tak tedy používáme takovou Czenglish Nabízí mi drink, beru Colu Zero. Ptá se mě jakou chci masáž. Chtěl jsem pussycat, ale tu prý nedělá ačkoliv jí má zalistovanou stránkách, že by šla. Tak tedy volím nuru. ale s příplatkem za líbání, když nejde ta pussy.

Lily mi nabízí společnou sprchu. Nejdříve do sprchy lezu sám a Lily se připojuje po chviličce, když přináší olej a pití. Ted už je jen v ručníku. Ten velice rychle schazuje a připojuje se ke mě s úsměvem.

Lily mě nejdříve umyje a takovým jemným hlazením po celém těle nanáší gel. Lily příjemným drážděním sahá i na koule, penis, kleká si a pak mě začíná líbat a zároven honit. Tahle sprcha trvala přesných 12 minut. Poté se přesouvám na futon.

Zalehnu a Lily začne hned s rozléváním horkého oleje po prdeli, stehen a dolní části zad. Nejdříve používá ruce, ale velice rychle se přesouvá na velice intimní B2B, kde začne po mě jezdit prsy. Krásně se na mě projíždí, zavzdychá do ucha, doteky na tvář, vlasy, foukání. GFE jak blázen. Do toho všeho projíždí rukou mezi a dráždivými pohyby atakuje penis a koule až se musím nazvedávat. Už tak se mi těžce leželo, ale Lily vytahuje další triky z rukávu a olejuje si zadek a začne na mě smysluplně jezdit.  Vyzývavě se mi u toho kroutí před zrcadlem.  Po celou dobu hrají z repráku moje oblíbené sexy verze songu od Ariany Grande, Geazy , Jack Harlow, Khalida atd. Po téhle 25 minutové seanci na břiše mi už nabízí otočení, který s úsměvem přijímám. Cela tahle seance na břiše je vedena hlavně mazlivým stylem, kde by se erotično dalo krájet.

Po otočce Lily neváhá a se šibalským úsměvem polívá olejem primárně okolí penisu. Masáž penisu a koulí se vede takovým dráždivým stylem, kde používá otapkavání žaludu a varlat. Používá techniku obouruč, reverzní úchop atd. No prostě to má v ruce Po chviličce si naolejuje prsa a jde se na B2B. Lily si naolejuje prsa a začne se na mě klouzat až mi dává prsa k puse. Chytám ji za zadek. Lily mě škádli doteky nos na nos. Příplatek za líbání se vyplatil, protože hned na to začíná vášnivá líbačka. Lily mi posune brýle, aby ji nezavazely v pohybu. Celou dobu mě sjíždí, že jde z ní cítit živočišné teplo její pussy třecí se o penis. Poté zakleká k nohám a jelikož v ten moment jsem neměl nasazené brýle a neviděl na ni do zrcadla, tak jsem si myslel, že ho snad vzala do pusy, ale Lily provádí takovej trik s krkem, že jsem si myslel, že jde o orál. Několikrát si sjedeme sestavičku, kde mě sjíždí a do toho vášnivě líbá. Blížíme se k 55 minutě masáže Lily mě vyzve at si sednu, zablokuje si mě nohama, ruku mám na jejím zadku, Lily mi ho honí a do toho všeho se líbáme. Naprostá blaženost. Tahle pozice je celkem náročná na břišní svaly, tak po pár minutkách si lehám. Lily mě za použití obouručního honění s drážděním žaludu dodělá, že stříkám jak fontána.

Lily se o mě postará a utře. Jelikož nám zbývá pár minutek do konce, tak si ke mě lehá a dáváme se do konverzace. Během toho mě hladí po hrudi. Lily mě překvapila s otázkou ohledně zhubnutí. Zhubnul jsem za poslední 2 roky 34kg, tak se zajímala o celým procesu. Sama mi pak ukázala na telefonu svojí proměnu.

Pokud to budeš číst jsem rád, že si překonala svůj strach a nebála se vyzkoušet stroj na kterým jsem přijel

 

Závěr:  (nejlepší) Tady není o čem. Zatím moje nejlepší masáž i když to nebyla pussycat, protože takovou kouzelnou atmosféru, kterou Lily dokázala vytvořit, že jsem si přišel jak v milovacím snu, kterej nechci, aby skončil. Lily posunula moje vnímání 10/10 GFE ratingu na úplně jiný rozměr.

 

Door-door čas: 118 minut

Typ masáže: Nuru + libání

Délka: 90 min

Cena : se započtením slevy TAPKY 2800,-

https://www.tapky.info/?4803,lily-fantazie-massage-770-199-109-770199109

4-2.webp 3-1.webp 2-0.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx