Erotické masáže Praha

Nela – Luxury Grand

Nela – Luxury Grand

V mnou zvoleném termínu a čase mi byly nabídnuty 4 holky. Vzhledem k tomu, že se jednalo o výhru, a tak cítím jistou povinnost recenze, jsem měl dopředu připraven klíč výběru dívky a to tu, která tady bude mít nejméně recenzí. Z nabízených tak padla volba na Nelu.

Salón se nachází na Žitomírské ulici a co se týče vnitřního prostředí, čistoty a celkového přístupu tak za mě patří k té lepší polovině. Co se né vždy povede je přístup do salónu a to přesto, že vchod do salónu se nachází hned za vchodovými dveřmi, takže uvnitř domu nikoho nepotkáte. Já měl masáž na 17hod a ty vchodové dveře se téměř nezavřely, během čekání u dveří tam během cca tří minut prošli 4 lidi.

Nakonec se zadařilo a dveře mi otvírá Nela. Na první pohled tuctová holka v riflích a svetru. Žádná sex bomba, ale normální pěkná holka od vedle. Hned se snaží navázat konverzaci, mimo to se ujistí, že jdu za ní a na jakou masáž. Trochu mne zklame, když se vzápětí začne omlouvat, že na nás bohužel vyšel jediný pokoj bez sprchy a já tedy musím na chodbu do té minisprchy (mnozí jistě znají). Ani tak mě nevadí, že jdu sám (po celém dni na jednáních to bylo možná i lepší), ale že musím na chodbu (sprcha na pokoji je prostě pohodlnější) a navíc tato je opravdu děsně malá.

S Nelou jsme se následně potkali na chodbě a na pokoj přišli současně. Vyzvala mě k odložení ručníku a lehnutí si na matrace. Přičemž si mě patřičně prohlédla a sama odložila župan až po mém ulehnutí. Tady jedna obecná výtka k tomuto studiu – jsou salóny, kde obnažení, svlečení slečen probíhá s větším erotickým nábojem.

Nela je řekněme dobře stavěná slovanská dívka. Jejíž míry a proporce odpovídají popisu na stránkách. Co mě však trochu zarazilo je množství tetování, které má na těle, osobně totiž nejsem příznivcem této libůstky. Je pravda, že na jejich webu to má ve svém popisku uvedeno, ale vzhledem k fotkám, kde není nic vidět, jsem čekal jedno, dvě drobná tetování. Je jich víc, větších, a i na místech, kde by to mělo být na fotkách vidět, takže lehká retuš. Mimo to piercing v bradavkách, to se mi paradoxně líbilo, a to hlavně při masáži, kdy ty bradavky hodně využívá. Mluví plynule česky, ale jak mi sama potvrdila je z východu.

Masáž na břiše jedna z nejlepších, co jsem zažil. Dostalo se mi 15 minut perfektní, poctivé masáže zad a šíje, která mi v tento den náramně bodla. Kdybych v zrcadle nepozoroval nahou, neustále se nakrucující masérku a šikovnou práci jejích rukou nedoplňovaly neustálé velice vzrušující doteky jejich bradavek na mém těle od hlavy až po zadek, tak bych si myslel, že jsem u profimasérky. Zakončeno klouzáním tělo na tělo. Následovala asi 5 minutová masáž zadku a stehen. I toto začalo spíše jako masáž, ale nenechavá ručka masérky čím dál častěji jakoby omylem zajížděla dál a dál mezi stehna. Vše doplňováno neustálou hrou jejich bradavek na mém těle. Její ruka už byla pod mou pánví jako doma a když usoudila, že můj kamarád dostatečně narostl, tak zavelela k otočce.

Zde už to bylo hlavně o mazlení, dotecích a B2B. Krásně po mě klouzala při masáži tělo na tělo. Doteky na její tělo povoleny, a to úplně všude. Některá místa si zvláště užívá. Když vidí, že si s ní chcete pohrát, nebo si ji pěkně osahat, tak zvolní masáž, aby se vám mohla nastavit a vyšla vstříc. Když klečí z boku, tak úchvatně špulí prdelku s lehce roztaženýma nohama do zrcadla, a to vždy tak, abyste měli výhled v tom nejlepším možném úhlu. I teď často využívá své krásně tvrdé bradavky s piercingem k dráždění a umí to s nimi, toto je top. Závěr je tělo na tělo, její ručka mezi našimi těly, perfektní imitace sexu.

Celkový dojem výborný! Slečna milá a velice snaživá

Hodnocení recenze  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4735,nela-luxury-grand-605-958-304-605958304

Erotická masáž, hodina, 1900kč

nela_0116.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx