Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy shop masáže

Šarlota

V první řadě bych Vám chtěl říct,že v masážích jsem absolutní panic a šlo o mojí druhou návštěvu v cukrárně. Neplánoval jsem nikdy psát recenze,ale s dnešní druhou  návštěvou se musím podělit!

Na poslední chvíli jsem si vybral slečnu jménem Šarlota a myslím,že to byl zásah do černého.

Objednávám v brzké dopoledne v den masáže. Domluva přes WhatsApp naprosto bez problému. Velice mě potěšila rychlost operátorky!

Prostředí nemá cenu popisovat – popisu je tady myslím dost.

.. po vstupu do salonu jsem si musel rychle odskočit na malou. Záchody čisté,paráda! Šarlota mě vítá hned u baru a je to malinká, drobná, usměvavá bruneta s brýlemi. 20 let bych ji neřekl.. vypadá trochu starší bych řekl. Fotky na webu nelžou. Na první pohled je vidět pod černým župánkem její krásná postava. Moc roztomilá a hned mi padla do oka. Nabídla mi drink,ale zdvořile odmítám a argumentuji tím,že jsem autem. Hned jsem poznal, že s touhle slečnou bude zábava. Slečna je hodně upovídaná. Někomu to nemusí asi vyhovovat,ale nevadilo mi to. Dost jsme si povídali.

Na pokoji domlouváme druh masáže a jdeme na to. Nabídku extras rád vyslechnu,ale nerozhodně a slušně odmítám zatím. Uvidíme během masáže.

Šup do sprchy. Slečna má velice krásnou postavu,ale to už jsem zmiňoval… ten zadeček je výstavní a dost jsem si ho všímal i potom při masáži. Byl jsem celkem dost nervózní. Vzájemné doteky akceptovány. Sprcha velmi příjemná,dost kontaktní, ale to mi vůbec nevadí! To co Šarlota předváděla to byl čistý nesmysl v dobrém slova smyslu.  Fakt to umí a ví co se chlapům líbí. Ptá se jestli chci jedno kolo,dvě,nebo rovnou tři. Se šibalským úsměvem se ptá,jestli zvládnu i čtyři. Odpovídám že s ní chci dneska všechny! Oba se smějeme. Dost se ve sprše bavíme a úsměvy na tvářích nám nechybí. Příjemný oční kontakt. Radost na ni koukat. Začala se moc hezky věnovat kamarádovi a nezbývá mi nic jiného než brzy kapitulovat. Tiše jsem oznámil,že už se tam dole něco brzo stane a Šarlota mi se smíchem odpovídá,že ji to nemusím říkat.. prý to pozná.. říkám ok jak chceš a smějeme se. Hotovo bylo chvíli potom. Trochu jsem se styděl,že jsem vydržel asi jen deset minut.. ale v jejím podání jsem to opravdu déle nemohl vydržet. Kdo umí, ten umí!

Začínáme masáž na břiše. Šarlota začala drápkama a to bylo velice příjemné.  Když mi projela zadek dost jsem se cukal. Jsem dost lechtivý. Docela jsme se u toho pobavili oba myslím. Začíná nanášet olej,začíná jízda! Klouže vším a všude! Občas ta holka použila dost síly,byl jsem docela překvapený kolik ji měla,protože má nějakých 159 centimetrů myslím. Najednou vše přestalo. Ptá se a ujišťuje se mě dost vážným tónem jestli jsem v pohodě ..docela jsem se v tu chvíli lekl co se děje. Asi jsem vypadal dost znuděný a vůbec jsem nereagoval ,ale jenom jsem si užíval ten okamžik a úplně jsem vypnul. Hned odpovídám, že je všechno naprosto v pořádku.  Jedeme dál. Během masáže na břiše jsem se zmínil, že může klidně přitlačit ještě víc. Odpověď byla, že to už víc nezvládne,nevadí. Bylo to i tak dostačující. Kdybych chtěl něco silnějšího musel bych na masáž asi k Věrce Mikulcové a to nehrozí .. to bych nedal ani zadarmo 😄 Velice příjemně a uvěřitelně vzdychá do ouška a co s ním dělala dál bylo taky velmi příjemné! U ouška se zastavila asi třikrát. Masáž na břiše mi přišla  celkem dost dlouhá a kamarádovi se nevěnovala,ale vůbec mi to nevadilo.. moc jsem si to užíval! Rád se podívám pohledem do zrcadla,kde pozoruji Šarlotu jak ji práce baví. Když se náš pohled potkal v odraze jen jsme se usmáli a já si užíval pokračování masáže. Používala všechno co měla .. svoje zbraně, lokty, kolena a vše ostatní na co si vzpomenete. Občas mi přišlo že jsem něco jako kladina a slečna na mém těle trenuje gymnastiku. Dost řádila. Jen jsem sledoval jak všude létají nohy,ruce kolem mé hlavy..berte to prosím s rezervou. Bylo to velmi příjemné a zábavné na pohled.

Docela u toho hodně kecáme, myslím že jsme si dost sedli a bavilo mě to. Nebyla to prostě žádná kráva a dalo se s ní příjemně i bavit. Cením si toho.

Přichází otočka na břicho a tady začíná ta práva  jízda. Už si moc nepovídáme.. spíš vůbec ,protože oba dva víme co příjde. Slečna se opravdu snaží a dělá to jak nejlépe umí. To co bylo před otočkou bylo velice fajn a příjemné,ale tady to začínalo být o dost lepší. Jedním slovem jízda! Chvilkou jsem měl pocit, že slečna se mnou chce trénovat grappling. Zase všude a vším! Začíná se věnovat kamarádovi dole, ale tak hezky, důkladně a příjemně. Sem tam mi zakloní hlavu a ten občasný lehký polibek na krk taky velice příjemný! Imitace sexu neuvěřitelná! Dost často zatřese zadečkem,abych se ji věnoval i já a vždy se u toho tak hezky směje!Hned využívám situace a rád si jí pohladím,ale nejsem moc omakávač. Je mi to bohužel trochu blbý..Přišel jsem hlavně zrelaxovat a to se povedlo dobře. Ten zadek je fakt výstavní .. hned bych se zakousnul kdybych mohl. Šarlota se tak moc hezky věnuje kámošovi,že brzo kapituluju podruhé. Cítím,že Šarlota je dost překvapená. Ptám se “ Děje se něco? Říkala jsi že to poznáš,tak jsem nic neříkal.” oba dva se začneme smát a bereme to vše s humorem.

Zbývá ještě nějaký ten čas,tak jen spolu tak ležíme a povídáme si. Příjemný to byl pokec! Myslím,že jsme si opravdu sedli a rozuměli, nebo mi to alespoň tak přišlo v tu chvíli.. nebudu lhát nejraději bych ji zavázal do pytle a vzal si ji domu. Fakt velice příjemná milá slečna. Proběhla mi v hlavě myšlenka,že bych si dokázal představit jít s ní třeba na večeři a podívat si. Rychle to však vypouštím z hlavy. Tak hezký a příjemný pocit jsem ze Šarloty měl.

Zvedáme se a jdeme do sprchy. Pozor,něco se děje blesklo mi v hlavě! Mám pocit,že nejsem ve svém těle. Tak příjemně mi dlouho nebylo.

Závěrečná sprcha jen očistná. Každý sám za sebe. Slečna mi ještě pohladila kámoše na rozloučenou.

Placení proběhlo na pokoji po masáži s nějakým tím dýškem. Myslím,že jsem ji udělal alespoň trochu radost.

Nakonec se na baru vzdávám klíčů od auta a dávám si rychlý malý drink. Potřeboval jsem ten zážitek trochu zalejt. Pojedu MHD raději. Šarlota za mnou občas dotančí,směje se a prohodíme pár slov. Ještě mě cestou kolem vzala za zadek.. ehmm příjemné. Opravdu se mi ta holka líbí!

Při pití na baru si periferně všímám malé domácí kamery,která se otočila směrem ke mně. Docela mě to pobavilo. Mrk,mrk do kamery a úsměv.

Čas asi dodržený. Neměl jsem vůbec pojem o čase a ani jsem ho vnímat nechtěl.

Oznamuji na baru odchod a Šarlota za mnou přiběhne a doprovodí mě za závěs. Docela příjemné jak se stará. Pusa na rozloučenou, vzájemná děkovačka .. bohužel děkujeme odcházíme.

Vycházím ze salonu a potkávám muže co na mě kouká a lehce se směje .. možná asi tuší, že do toho baraku nepatřím a kde jsem právě byl.

Závěrem cukrárnu hodnotím dost pozitivně a slečna Šarlota ..nemám slov. Jedním slovem úžasné. Pokud budu mít tu příležitost určitě se zase rád u slečny zastavím a věřte mi,že si tu příležitost udělám velice rád!

Recenzi jsem začal psát cestou autobusem na Náměstí republiky a ještě jsem si skočil na něco dobrého k večeři při té příležitosti do výborného podniku, kam jsme chodívali jako študáci. Příjemné vzpomínky mám v hlavě. Nechyběla k večeři jedna výborná Plzeň… kecám dal jsem tři,když už jsem se vzdal auta.. musím toho využít. Doufám,že autíčko to zvládne přes noc samo. Jsem spokojený moc, myslím že to byl povedený večer ve všech směrech!

Příště už budu přemýšlet nad 120 minutovou masáží. 90 mi přijde krátký a to ještě s takovou perfektní holkou jako je Šarlota!  Klidně bych s ní byl celej den.

Čas se rozloučit s dnešním večerem,vyrazit na metro a spát. Dobrou noc všem!

Hodnocení velmi pozitivní!

B2B 90 minut se slevou 2500,- a nějaké to dýško

🙂

https://www.tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

IMG_9244.webp

5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx