Erotické masáže Praha

Karolína – Studio Le Velour

Opět jsem zavítal do mého oblíbeného salonu, tentokrát za Karolínou. Z fotek na webu jsem se trochu obával skrývaného bříška, to se ale ukázalo jako mýlka.

Vyzkoušel jsem listopadovou akci Neon night – Body to Body.

Karolína mi otevřela ve slušivém výrazně žlutém síťovaném oblečku. Po-té co mě odvedla do pokoje se její obleček pod UV světly úplně rozzářil. Musím opravdu ocenit tento nápad salonu.
Vyslechla si proč jsem přišel a zeptala se na BDSM prvky, které jsem zmínil v poznámce objednávky (oceňuji, že to slečny opravdu čtou). A jsem vyslán do sprchy.

Po návratu ze sprchy už vládne v pokoji tichá atmosféra s hudebním doprovodem a Karolína začíná hlazením, osaháváním a mazlením ve stoje, síťovinový obleček tomu dodává zajímavý pocit doteku.

Následně mi je nabídnuto ulehnutí, u kterého se ptám jestli si mám lehnout s ručníkem na sobě nebo bez – je to prý na mě. Zahazuji ručník a ulehám na břicho. Karolína si na mě obkročmo sedne a začne hlazením, následně přidá trochu oleje s kterým, ale v průběhu celé masáže poměrně šetří. K rukám přidává práci svými boky a začne se třít o můj zadek, přitlačuje a šoupe se sem a tam jak kdyby se o mě chtěla udělat. Takto to ještě pár minut pokračuje v různých polohách.

Následuje otočka na záda a pokračuje masírování rukama i tření se bokama, skoro jak kdyby na mě opravdu seděla. Po pár minutách sundavá síťovaný vršek a já ji pomáhám sundat podprsenku, která do této doby schovávala krásná umělá prsa jak balonky. Pokračuje v masáži na „koníčku“ a různě mění polohy, vyšpuluje zadek do zrcadla, otáčí se ke mě zády a vyšpuluje zadek k mému obličeji. Prohýbá se v těle a vystavuje se mi v zrcadle. Jak čas postupuje tak si postupně sundavá i zbylé části „oblečení“ a masáž ukončuje zcela nahá příjemným honěním (skoro bez oleje) z kterého jsem byl v extázi.
Měl jsem pocit že muselo uběhnout více než 60 minut.

Masáž jsem si velmi užil a nebyla pro mě zklamáním, ale pár věcí ke zlepšení by se našlo.

  • V poloze na břiše mi chyběl dotyk na správné místo.
  • Osobně bych ocenil trochu více oleje.
  • Zakončení bych preferoval formou masáže lingamu.
  • Po zakončení jsem se musel otřít sám.

Karolína svým vizuálem přesně splňuje můj ženský ideál: Není extrémně hubená, její tělo bych nazval hubeným, ale je za co chytit (zadek a prsa). Zadek má příjemně měkčí (tak akorát), bříško s piercingem vypadá vytvarovaně ze cvičení. Prsa, umělá, na první pohled vzbuzovala pocit že jsou doslova napěchovaná silikonem. Avšak doplňují Karolíně krásné proporce. A když jsem na ní koukal v zrcadle, říkal jsem si, že jí velikostně opravdu padnou.

 

image_6483441-63-2.jpeg image_6483441_6-2-1.jpeg image_6483441_7-9-0.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx