Erotické masáže Praha

Amélie – Masáže Princess

Zdravím kolegové masážníci. Tak už jsem se konečně rozhoupal, odhodlal a došel za Amélií z Princezen (pro ty, kdo neví – masáže Princess). Teď začnu trochu funny story, když jsem na slečnu čekal před dveřma v Mánesovce. To si takhle postávám se svejma sluchátkama před podnikem, když v tu chvíli mě vyruší takový dvě hodně mladý holky, max kolem 15ti let, prej takový: dobrý den, můžeme se na něco zeptat? Víte, my jsme teď odešly od kamaráda, co nás vyhodil. A rodiče nás už nechtěj a nemáme absolutně žádný peníze na cestu zpátky. Nato, že jsem autista, mám xy dalších duševních poruch, tak už jsem se naštěstí (i díky mým některým přátelským masérkám, co mi kolikrát poradí co dělat, jak se zachovat, jak by to řešila ta či ona slečna masérka), tak jsem se už naučil posílat lidi do hajzlu a ignorovat to. Držim v ruce krásnou růžičku v kombinaci s pár trávama a ještě nějakou tou květinou), řikám, že taky nemám žádný prachy a že zrovna jdu za kamarádkou, načež se jedna z nich najednou usměje a povídá: mmm, to nebude úplně kamarádka, co? No, tak nic no, užívejte večera. Ooof, to bylo fakt jen tak tak.
Amélie akorát přišla, když tyhle ubohý holky, odešly škemrat o prachy někoho dalšího na Jiřího z Poděbrad.
Došli jsme s Amélií do pokoje, hnedka mi nabízí vodu, colu a zajímá se, jak se mám. Zatím na mě působí velmi slušně. Tak si řikám o colu a jdu do sprchy. No, zrovna jsem si řikal, kde maj ručník že ho nemůžu nikde najít. Tak se tak porozhlížim a on nebyl v tom menším přítmí, zas tak vidět. Tak se tedy doutřu a uléhám na futon.

Po chvilce dorazí Amélie i s nahřátym olejem a ptá se, jestli mi může masírovat i chodila. Nemám s tím problém. A tak tedy velmi lehce a klidně ještě dorozebíráme situaci před jejím příchodem ke dveřím a ona si po chvilce všimla, že mám tetování. Tak už hnedka se začneme bavit o našich kérkách atd. Holka zdá se, v dobrém rozpoložení a působí nekonfliktně. A naše konverzace, směřuje dál směrem k cestování a k tomu, co koho baví a nebo naopak co nemáme rádi. Při masáži na zádech, to je fakt takový hodně relaxační a nemá to žádnej spád. Na druhou stranu, po pár minutách, sám se zeptám, jestli se už můžu otočit. A ona, že jo. Tak si zatim jenom tak přilehla ke mě a mazlili jsme se. Je to takový spíš víc odpočinkový, než nějaký body to body s xy prvkama. I když teda nutno podotknout, že v Princeznách, to je takovýhle. Neřikám, že mě to nebavilo, to né, jenom po zkušenostech ve studiu Le vour (což je nedaleko) nebo zkušenostech v super milém podniku Infinity či nově objevený Matahari, mi tohle přijde malinko bez nápadů. Avšak abych nemluvil o Amélii a celkově slečnách jen v negativním, nikdy jsem se nesetkal s nějakou špatnou zkušeností. Je nicméně pravda, že když si vezmete dvojitou masáž (myšleno 2 masérky), tak už to začíná mít jakýs takýs podoby body to body a není to taková uspávačka.

Co se týká Amélie jako takový, tak mi vlastně ve výsledku naprosto ve všem vyhověla. Nebylo to nijak špatný. Velmi hodná je, o tom bez debat. Jen prostě mi přišlo, že ona úplně na tu či onu akrobacii, zas tolik neni. Střídali jsme polohy 69tku, pak ona na mě, pak jsme se tulili z jedný strany, pak z druhý strany, no a takhle to vydrželo až do happy endu, kdy byla hodně u mě, já jí mohl taky dole hladit (myslel jsem, že dostanu stopku, ale kupodivu vše v poho), já si užíval její krásnou prdelku, dráždil jsem jí dole a kochal se božím výhledem na její přírodní poprsí.
Nicméně celej tenhle salón, má jedno velký plus a to je, že tam je pro mě krásnej klid. Né úplný ticho ale když jsem tam tehdy v únoru 2022, přišel za Evou, tak mě to strašně zklidnilo a neměl jsem potřebu nikam utíkat, křičet, brečet, bejt v depresích atd. Takže Princezny využívám hlavně v těch dnech a měsících, kdy chci víc ticha a relaxu než na nějakou divočinu. Ono, je dobrý když to člověk střídá a nechodí pořád za jednou a tou samou slečnou, nebo pořád do toho samýho salónu. A tak ještě na chvilku k Amélii.

Mám takovej dojem, že by se s ní dalo trochu víc manipulovat a člověk by si to fakt užil. Jak řikám, když budu příště víc akční a budu si jí sám polohovat a řídit si to, třeba to bude o to víc zábavnější. Ale prozatím, mi to jako příjemný setkání, přišlo. Nebylo tam nic, co bych řekl, že byla nuda. Možná přeci jen, se mi zdálo ke konci, že ještě nechce dojít k happy endu a nějak to oddaluje a víc masíruje. Což mi přišlo trochu divný. Ale jak řikám, když si jí budu příště víc řídit a určovat tempo, nebude to tak relaxační a takové vanilkové.

Druh masáže: klasická erotická masáž
Délka masáže: 90 minut
Cena: 2400,- Kč
A mý závěrečný hodnocení je takový, že určitě budu opakovat a vzal bych k ní buď Eriku nebo Markét. Ty mi přišly, že jsou o malinko nápaditější a bude se to hezky vyvažovat. A ohledně doporučení? Nějak váhám, ale jó. Asi proč ne. Pokud máte tendence holku celou dobu vést, pak ano. Pro začátečníka, né zas taková zábava.

admin edit: https://www.tapky.info/?3585,amelie-masaze-princess-773-480-202-773480202

IMG_4690-Edit_web-1.jpg IMG_4701-Edit_web-0.jpg

2 4 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 listopadu, 2023 11:22

To ses Fílo od děvčat naucit pěkný veci – posilat lidi do hajzlu a ignorovat. Pro praci sexualni pracovnice jsou to asi uzitecne skills, co vyuzijes, ale pro bezneho smrtelnika si tim tak jistý nejsem.. spis bych se byt tebou zameril na EQ obecne. Před masaznim salonem cekajici typek s kvetinou, to musel byt hodne funny obrazek. Proč masérkam nosis kvetiny? Co od toho ocekavas? Jakoze ti to diky kvetine maserka zahraje lip, nez za standardnich 2400,-?
Zajímá mě na tobě asi nejvic jedna věc – tenhle koníček si platíš z nějakých svých příjmů, nebo k tomu vyuzivas sociální dávky, co bereš na své psychické poruchy?

Lion
18 listopadu, 2023 17:53
Reply to  Rowan_Atkinson

Z čeho si to klient platí, tě nemusí vůbec zajímat a je to dotaz pod úroveň slušnosti. Filip ty dvě slečny ignoroval správně. Zkusili na něj jeden ze způsobů, triků jak z dotyčného vyloudit peníze pro svůj zisk za nic.

18 listopadu, 2023 19:01
Reply to  Lion

Nemyslím, že je takový dotaz neslušný. Masaze jsou hrozný tabu, pořád se někdo za něco schovává. Diskutujete tu skoro jen o tom, kdo ma narok na listek do osudi. Filipa neznám, třeba je úspěšný byznysmen, nebo cokoliv jiného a vydělává si na to sam.. jestli to tak je, ma muj respekt, jen si myslím, že s psychickými poruchami, co Filip v každé své recenzi popisuje, není mnoho takových.. vetsinou jsou to kluci, co na trhu práce nemají velké uplatnění.. spis je živí sociální dávky.
Ty dvě patnáctileté slecny znáš, Lione? Třeba to vážně byly zoufale děvčata, co se dostaly do blbý situace. Podle policejnich statistik se v Cesku takhle na cas ztaci vyšší stovky nezletilych devcat rocne.. vetsinou je omamene strazi nejaky piko dealer ve svem byte..
Tve poslední dvě věty podle me vystihují spis to, co se deje v salonech a na privatech, než to, co muzes cekat od patnactek na ulici. Přijde mi bizarni, že se Filip od maserek naučil lidi na ulici posílat do hajzlu, zatímco maserkam nosí slušné penize a kvetiny navrch, přitom tu minule sam psal, jak ho v salonu vojebali a musel pak jít dodatecne vybrat další prachy.. Patnáctky by ho stáhli maximálně o kilo, možná na ciga, jestli to byl doopravdy fake.. v salonu Filipa vojebali tuším o litr a příště přijde zase a s kvetinkou.

Lion
18 listopadu, 2023 21:38
Reply to  Rowan_Atkinson

Neznám osobně ty dvě slečny ani Filipa. Já to loudění spíše znám z ulic měst nebo v nádražních budovách. Salón tehdy uznal chybu a Filip ho nezavrhl. Nikdo není dokonalý a neomylný.

19 listopadu, 2023 09:04
Reply to  Lion

Připadá mi fakt roztomily po takovém vojebu napsat, že salon není dokonalý a neomylný, že přece uznal chybu… jsi jejich pasak, nebo jsi vážně tak naivni hlupak? Pokud salon uznal chybu, musí poskozenemu prece vratit peníze.. proc to kurva neudelali? Jakakoliv seriózní firma, clovek, kdyz ti podela objednavku, nabidne ti kompenzaci, posle ti zpet penize… to se v tomto pripade stalo? 🙂 sorry bracho, udělali jsme tě o litr, ale uz ho neuvidis – to ti nepřijde jako další vojeb? No a že to byl tenkrat omyl je taky hodně funny naivní myšlenka. Myslíš,že se jim to stalo někdy opacne,jakože bys platil o litr min? 🙂 uplnou náhodou to vzdycky poserou tisickrat stejne tak, aby blbecek platil víc. Přijde totiž i příště a pro jistotu jeste s kytičkou.

Lion
19 listopadu, 2023 10:22
Reply to  Rowan_Atkinson

Nejsem jedno ani druhé. Hlídám si sám délku masáže, abych nebyl obrán o čas i peníze. Jak to mezi sebou vyřešili, ví jen on a salón.

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx