Priváty v Praze

Alex – Lovely Girls

Recenze je cca 3 měsíce stará (v té době ještě vila ve Strašnicích)
U slečny Alex jsem se chytil na ten zadek co má na fotkách. Píšu jestli má Alex volno a dostávám odpověď, že má čas asi za hodinu.
Tak vyrážím do Strašnic.

Prostory: Asi nemá smysl popisovat když jsou teď už jinde.

Slečna: Otevírá mi slečna Alex v županu s LG brandingem. Fotky jsou určitě její. Má takovou roztomilou mezeru mezi zubama.

Akce: Slečna přijde na pokoj v tom žlutém prádle co má na fotkách. Trochu se s ní mazlím a u toho si z ní sundavám to prádlo. Líbá se hezky procítěně. Potom co z ní sundám to prádlo tak si jí položím na postel a postupně jí líbám cestou dolu k rozkroku. Lízání bylo bez problémů, kundičku měla čistou a voňavou. Pak mi nasadí kondom a přesun na 69. Kouří hezky ale nic z čeho bych se posadil na prdel.

Pak přecházíme na sex a prvně velím Alex ať jde na mě kde začne hezky rajtovat a já jí u toho mačkám tu pěknou masitou prdel. Vystřídáme několik poloh. Vytáhnul bych polohu zezadu kdy jsem si fakt užíval pohled na její zadek. U sexu se celou dobu líbá, udržuje oční kontakt, hladí rukama po těle.

Končíme v poloze misionář kdy se v ní vystříkám do kondomu. Nechá mě v sobě hezky vycukat. První kolo trvalo cca 25-30min.

Po sexu ležíme vedle sebe a já Alex hladím po celém těle. Tady ale přichází negativum. Po chvíli jsem chtěl druhé kolo. Nemám ale rád když si o něj musím vyloženě říct…radši když to slečna tak nějak vycítí podle toho jak na ní šahám, kde jí líbám atd. K druhému kolu nedošlo Alex se vždycky rozkecala a zahrála to nějak do autu. Nevím kdybych si vyloženě řekl tak by asi vyšla vstříc.

Nějak ze mě asi vycítila mírné zklamání tak na konec nabídla aspoň společnou sprchu. Tu jsem přijal a bylo to celkem příjemný. Hrál jsem si u toho s jejíma namydlenýma prsama. Po sprše jsem se oblíknul, Alex mě dovedla ke dveřím, pusu a jsem vypuštěn ven.

Souhrn: Jsem tady trochu rozpačitý. První kolo bylo super, ale za to vykecávání potom bych body sundal. Společná sprcha to zase trochu zvedla.

Doporučení: Když si jí ukočírujete myslím si, že to může být dobrý. Já osobně asi už opakovat nebudu i když čas ukáže

Hodnocení: (ale na hraně)

https://www.tapky.info/?4694,alex-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131
Cena 1800/h (s promo kódem) + 500 líbaní

Obrazek-04.07.2023-v-17.40-kopie-2-1.jpg Obrazek-04.07.2023-v-17.41-kopie-0.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx