Očima masérky

Otázky (trochu z jinyho soudku)

Čauky kluci, holky, kolegyne, kolegové, dlouho jsme si tu nepsali a chvilku teď nejsem v rozvrhu a uvidíme kdy se vrátím, potřebovala jsem trochu detox:) asi to chápete. Načerpat novou energii.
trošku se ale při dovolené nudím a napadlo mě zase pár temát, co bychom tu mohli probrat. Napadli mne i otázky další, tak se vrhneme na ně a v komentářích můžeme diskutovat. 😃

1) máte radši tmavší nebo světlejší masážní prostory ? ( případně jaká pobočka v Rabbitu se vám líbí nejvíc a proč:)

2) rozpuštěné nebo sepnuté vlasy?

3) ocenili byste vědět za kým jdete? ( vidět i masérky obličej)

4) přijdou vám ceny za masáž přijatelné?

5) co vám případně chybí u nás v salónu? Co by se mohlo zlepšit?
6) měla by podle vás masérka chodit do práce i když má menstruaci nebo si vzít volno?

🙂 kdyby mě ještě něco napadlo tak to napíšu dolů do komentářů..

5 1 vote
Hodnocení recenze
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 listopadu, 2023 10:11
Reply to  maserka xP

Přidej ty nejvic sexy fotky Denise.. idealne naked.. specialne me zajima zadek, nohy, hruď.. zatím jsem u tebe nebyl, ale zvazuju to.. třeba mě tvůj sexappeal přesvědčí a dám tomu šanci😏

1) čím víc světla, tím lépe. Pánové se chodí podívat na tvůj poklad a chtějí si ho co nejvíc z detailu prohlédnout. Já bych v seru při masáží zad od jemně dívky dost možná zacal usínat.
2) obecně jsou podle mě ženy atraktivnější s rozpuštěným vlasy. Pánové vám platí nesmysl za pouhý pohled na vás, proto by ses měla snažit být co nejatraktivnější.
3) Ne asi. Realne fotky samozřejmě pomohou s výběrem. Fake fotky jsou šméčko.
4) totálně prepaleny.
5) N/A
6) Pokud z toho nejsi psychicky rozsypana, klidně s tím pracuj. Co jsem pochopil, dovnitř ti nikdo nic nestrka, takže když si vezmeš tampon bez šňůrky, nikdo to ani nepozna.

11 listopadu, 2023 21:35

1) raději tmavší,je to lepší t hlediska celkové atmosféry.Vylozene tmavé by ale taky byly špatně.
2) raději bych rozpuštěné,ale sepnuté jsou asi praktičtější 🙂
3) určitě
4) obecně ještě ano
5) –
6) ne

11 listopadu, 2023 23:17

1. Světlejší prostory, víc se mi líbí Staropramenná, právě proto, že je tam víc světla
2. Při příchodu rozpuštěné, při masáži sepnuté
3. Ano 😊
4. Jo, ty ceny začinají být šílený, ale stejně si to neodpustím 😅
5. V rozvrhu by měly být vidět volné/obsazené termíny, jako to mají třeba Angels, dost by to ulehčilo rezervace
6. Volno

11 listopadu, 2023 23:41
Reply to  alex_murphy

Shoda s Alexem 6 z 6. K bodu 1 akorát jen dodám, že spíš ex-Diamond než Staropramenná.

Wejdik
12 listopadu, 2023 05:45

Čauky,
1. Světlejší, mam rad když vidím každý detail
2. Osobně mě přitahuje víc culík
3. Určitě s obliičejem. Do toho jak jsem ti už psal by bylo vhodné foto nožiček jak nehtíků, tak chodidel.
4. Ne! Svádí se vše na inflaci.. ale přitom je to fakt hrozné..
5. Vše ok
6. Masáže jsou bez sexu.. tak není důvod jit pres cerveny tyden

12 listopadu, 2023 06:57

1)masážní salón tmavší, sprchy prosvětlené
2)je mi to jedno
3)ano, urcite
4)ceny OK, ale přivítal bych i come and cum. Treba za 700 na 10 minut.
5)OK
6)nemela by

12 listopadu, 2023 11:28
  1. Světlejší, je lépe vidět, co vidět být má.
  2. To je fuk, jak jí to vyhovuje
  3. Ano, ale respektuju určitou potřebu soukromí
  4. Už je to dost za hranou
  5. Ne, ať si vezme volno.
12 listopadu, 2023 14:10

Ahoj,

1) Raději tmavší prostory. Mimochodem dost se mi líbí Staropramenná (dobře dostupná, ale ne na hlavní třídě, sprchy na pokoji a hezké místnosti)

2) Rozpuštěné, ale chápu, že je to pro masérky nepraktické.

3) Ano.

4) Ano.

5) Rozvrh, kde by se ukazovaly volné hodiny.

6) Ne.

12 listopadu, 2023 14:57

1) určitě Vinohradská kvůli sprchám.. a celkově ty pokoje jsou zajímavější.. světlo tak nějak akorát mezi..

2) záleží asi na masérce, některým to moc nesluší v culíku, ale praktická stránka je sepsutá

3) spíš ty fotky zbytku těla by měli být reálnější, používá se hodně filtrů.. jako z 10 návštěv Králíka jsem tak 2 krát měl cca stejnou představu a realitu, jinde to tak nepřehání

4) osobně bych přivítal snížení základu a možnost volby diskréce, motivovalo by to masérky k lepším výkonům.. vesměs v tomhle je česko trošku zaostalé v obchodě celkově.. jako největší blbost v erotickém byznysu celkem je právě ta platba předem, což jste snad jediní pochopili 🙂

5) větší zpětná komunikace od holek, ale tak to celkově v tomto byznysu..

6) volno, však je to příroda 🙂

12 listopadu, 2023 15:49

1) Světlejší masážní prostory, tak aby bylo masérku vidět, ale zase nemělo by to být jako v supermarketu. Ideálně jste to měli vyřešeno kdysi na Mánesové. Díky této pobočce s originálně řešeným červeným světlem jsem si RH oblíbil. Nechápu proč se v tom nepokračovalo i v nových prostorách.

2) Rozpuštěné, ale je pochopitelné, že to při masáži není praktické.

3) Ano, prosím 🙂

4) Jak se to vezme. Masáže se zcela novými masérkami bez zkušeností by měly být se slevou. Obecně si myslím, že za klasickou erotickou B2B masáž bez extra služeb by cena neměla přesáhnout 2000 kč. Cena by se měla odvíjet také od toho, jak často klient chodí do daného salonu.

5) Jak již napsali kolegové, bylo by fajn vymyslet lepší systém rezervace, například přes reservio, kde by bylo jasně vidět které termíny/hodiny má masérka ještě volné.
Při náboru nových masérek by se měl zpřísnit výběr a dbát více na kvalitu než na kvantitu.
Fotky by mohly být reálnější, realita je u vás často jiná. Pravdivě uvádět věk a váhu.
A ještě takový detail, mohli byste dále uvádět „Rozhovor s masérkou“ v profilech. 🙂

6) K tomu, aby proběhla nějaká erotika musí být masérka psychicky a fyzicky v pohodě, což během menstruace určitě není. Plus se během těch dnů ženy necítí moc sexy, tak proč to tak hrotit. Osobně by mi vůbec nevadilo, ani kdyby mi masérka kvůli tomu zrušila již potvrzenou rezervaci.

user1902
12 listopadu, 2023 18:17

1) Samozrejme svetlejšie. So všetkými príplatkami, ešte aj nič nevidieť? Potom načo sú tam zrkadla a neviem čo všetko riešite, keď je potom v miestnosti tma? Luxury to mávali super na predchádzajúcej pobočke a v tejto je to tak na hrane, Inifnity na Koubkovej to mali dobré, na Hálkovej to majú strašne zle, do Králikarny nechodím, tam je tma.

2) žena je krajšia s rozpustenými vlasami. Ale vzhľadom k tomu, že by to pre vás znamenalo častejšie umývanie vlasov kvôli masnote a mnoho z vás nema rado akékoľvek priblíženie sa k vlasom a tak by sa zredukovali vzájomné dotyky, tak aby náhodou nedošlo k dotykom, tak radšej ich majte zopnuté

3) Hlavne vidiet telo masérky. Obličej si chránte, to sa da domysliet aj z rozmazanej fotky nejaké základné fakty. Ale kde sú tie časy, kde masérky mali na fotkách max nohavičky, minimálna retuš (max odstránene tetovania) a úprava. Chcem vedieť vzhľad masérky, za ktorou idem, v tvári si napíšte či máte prifuknuté pery, alebo nie a môžete sa ďalej schovávať.

4) So všetkými príplatkami a deleniami nie. Kde sú tie časy, ked bola len erotická masáž a žiadne delenia na rukami, telom, pussycat a neviem čo všetko ďalšie. Dokonca príplatok za to, že môžeš masírovať masérku, alebo že sa otoči pipkou k tebe. Kde sú tie krásne časy Nikol z jej rovnomenného salónu, princezien kde síce málokedy bol nadštandard, ale vždy to stálo za to a nemohlo sa stať to čo dnes, že po otočke holka ostane sedieť kilometer od teba. Králikarna asi ako prvá začala s delením na 20 rôznych typov a základ už nemá s erotickou masážou nič spoločné. Potom sa nečudujem, že privátnici sa sťažujú na to, že masážnici platia pomaly za to, že holka sa na nich usmeje. Cukrárna aspoň zjednotila ceny, keď už nič iného.

5) Fotky. Reálne fotky, reálne údaje, reálne informácie. Čas masáže, nie čas door to door. Do králikarny už nechodím, pretože tam mam pocit, že som niekde v továrni. Začal som tam chodiť, pretože úvod mali super, prístup prozákaznicky. Dnes je to len neosobná továreň stavajúca na popularite.
(a áno, uvítal by som sauna, vírivka, vaňa, čokoľvek podobné, ale vzhľadom k tomu, že to bude znamenať ďalší nezmyselne vysoký príplatok a Králikarna ma stále neláka, tak je to jedno)

6) V žiadnom prípade. Čo to je za otázku?

user1902
12 listopadu, 2023 19:59

„pokud sme nemocne, nemuzeme zrusit smenu“ – toto ani nepotrebuje komentar

12 listopadu, 2023 20:19
Reply to  maserka xP

To je možná důvod toho, proč některé salony mají docela velkou obměnu masérek.
Ale chápu, že tady je prostě veliká konkurence, tak prostě něco jedeme trošku navíc.. ale je možnost třeba náhrady s nějakým bonusem atd. vesměs díky tomu jsem byl za Patricií, jinak bych tam nikdy nebyl.. už jsem byl na cestě a měl jsem prostě na výběr buď a nebo..

Nemůže se něco tlačit na úkor všeho.. Chtělo by to si dát nějaký cíle atd a těch se držet a nelámat vše přes koleno, ale dnešní doba je prostě jen rychle rychle peníze..

Jinak ještě mě napadla jedna věc, pokud jsou nějaké stálice, kam chodí jeden člověk, že by bylo dobré mít třeba více scénářů připravených nebo nějakou změnu vytvořit.. Tím směrem se vydat.. protože upřímně potom je to vše na jedno brdo a jen záleží na sympatiích mezi dvěma lidmi.. aby to nebylo jak píše user1902, je vidět, že si toho všimnulo více lidí..

user1902
13 listopadu, 2023 05:30
Reply to  maserka xP

popisuješ praktiky, ktoré sú bežné pre továreň, kde sa pracuje za pásom a výroba sa nesmie zastaviť. a keď neprídu dvaja do práce, tak majú problém. nie miesto, kde sa chodí za zážitkami a pracuje sa s ľuďmi, kde zdravie a mentálna pohoda má byť na prvom mieste.

12 listopadu, 2023 23:25

1) Určitě ne tmavé jako v Rabbitu na Vinohradské – hlavně kvůli tomu jsem s ním skončil. V některých salonech, včetně Vinohradské, intenzitu světla nastavují masérky (někde jsem kvůli tomu i smlouval nebo je ohledně toho aspoň škádlil :-), ale nejlepší zážitky jsem měl tam, kde bylo skoro plné světlo a masérky to vůbec neřešily.

2) Za mne by byly rozpuštěné vlasy jedním z nejlepších „extras“ (v ceníku jsem viděl asi jen v jednom salonu za myslím 300 Kč, což naprosto chápu vzhledem k potřebné péči po zamaštění). K tomu jsou ideální středně dlouhé vlasy (nezapomenu nádherný vlnkovaný melír, jimž mne šimrala Roza z Rabbitu, která to bohužel brzy celkově vzdala), nebo pár roztomile rozpuštěných pramínků Karoliny z Candy.

3) Pro mne je obličej masérky určitě důležitý, ale plně chápu potřebu masérky chránit své soukromí. Je to pak i určitá součást hry a vzrušujícího napětí před masáží, jak nakonec masérka ve skutečnosti bude vypadat. A když si to tak rekapituluji, snad nikdy jsem nebyl nějak vysloveně zklamán – škaredá masérka asi (doufám) neexistuje.

4) Ceny jsou za mne tak „na hraně“ – beru, že erotická je cca 2násobek běžné relaxační nebo sportovní masáže, a ty jsou v Praze nyní asi okolo 1000 Kč/h. Ale pak by ta erotická masáž měla taky těch 60 minut trvat – pokud je k tomu někde třeba sprcha bez masérky, tak je to už jasně časový ojeb.

Osobně bych byl plně pro, aby měly masérky i v zavedených salonech každá svou cenu: podle toho, jak si sebe cení, jsou mezi nimi rozdíly – začátečnice versus stálice, nebo podle toho, co na sobě dovolují: typ první by pak mohly mít více (i díky ceně) spokojených klientů a ty druhé by se nemusely tolik přetrhnout…

5) Rabbit Hall – opravdu nevím, čím by mě k sobě nově nalákal, ani při dnešních 55 masérkách s upravenými fotkami, kdy realitu ve tmě ani neuvidíte, a za trvale akční cenu 1900 Kč vám toho masérka mnoho neukáže…

6) Jasně že ne

Last edited 8 měsíců před by ExPlayer
13 listopadu, 2023 09:23
Reply to  ExPlayer

Jo 55 masérek, ale z toho asi polovina jsou kvalitami jen „náhradnice“ pro případ, kdy jsou ty lepší nedostupné, jen aby klient nenechal prachy jinde. Alespoň tak mi to bohužel v poslední době připadá.

20 listopadu, 2023 14:12

Čauves, vím že jsem tady v podstatě zajíček (chodím na masáže teprve druhým měsícem), ale pár postřehů již mám 🙂

1) Mám radši střední cestu světla akorát ale né moc (hlavně ať nemusím lovit po tmě 😀 ). Pomáhá mi se to naladit a nasát atmosféru kterou se snažíte vytvořit.

2) Vlasy miluju rozpuštěné když mi stejně jako masérka můžou jezdit po těle, ale chápu že to pro vás nemusí být praktický.

3) S obličejem je to ošemetné ne všechny masérky jsou pro, ale pro co bych určitě byl aby na fotce byla skutečně ta masérka. Často to kazí první dojem, když na fotce vidím masérku a v reálu přijde úplně jiná (ani ne podobná fotce). A opravdu se mi masérky nechce ptát jestli je to ona, dost to pokazí atmošku…

4) V rabbit hall jsem ještě nebyl, ale obecně mi to přijde přemrštěné, neříkám některé masérky dělají opravdu dobrou práci, ale umím to ocenit buď nějakým dárkem 😉 nebo tuzérem.

5) Ještě jsem u vás nebyl musím napravit

6) Podle mě by se to mělo odvíjet od jejího stavu, když to masérku nebaví (ať z jakéhokoliv důvodu) tak to poznám a ta masáž je pak taková prázdná… Ale chápu někteří to neřeší a chtěj za každou cenu masáž.

Tak to je za mně asi vše, nic dalšího mě teď nenapadá

vrouci
20 listopadu, 2023 21:38

1) Neco mezi. Vinohradska mi prijde v norme.
2) Rozpusteny vlasy sou super, ale dokazu pochopit, ze to neni uplne prakticky. Pred masazi rozpustene a pozdeji sepnute..
3) Je to samozrejme pro zakaznika lepsi.
4) Asi budu v mensine, ale ano. Mam z toho lepsi pocit, kdyz sou za to holky solidne zaplaceny. Na masaze nechodim denne, tak mi tolik nezalezi jestli je to o par stovek vic nebo min.
5) Mate mizerny fotky 🙂 Vetsina holek tam vypada stejne, jen par vynikne.
Taky mi vas salon neni uplne sympaticky nekterejma praktikama – treba to ze se neda poradne rusit smena kdyz vam neni dobre je dobrej ulet. Ted sem u vas narazil na maserku co mi opravdu hodne vyhovuje, ale jinak nevim no :))
6) Menstruace uplne nezlepsi naladu a energii(co sem teda zaslechl:D )

vrouci
20 listopadu, 2023 21:44
Reply to  vrouci

ad 5) – jeste k tem fotkam – v tomhle sou imho dobrej napad ty stories. At jen nekritizuju 😀

23
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx