Priváty v Praze

Ellie – Top Private

Jednou takhle v neděli v 6 večer jsem dostal chuť někam zajít. Píšu do všech vytipovaných podniků ale nikde to asi nevyjde. Říkám si, že dneska asi teda budu doma. Pak zkouším teda napsat do Top kde to většinou stojí za hovno ale jsou tam výjimky. Vanessa nebo Tamara. Výběr nic moc, ale vidím, že pracuje Ellie. Vyhrálo hučení v kalhotech a říkám si okej zkusím to.

To byla moje největší chyba toho týdne o tom ale později.

Prostory: Prostě Top. Ulice Slezská, druhé patro a „vkusně“ značeno cedulí TOP v budově. Uvnitř je to takový jetý, ale v pohodě. Ručník by za mě mohl být větší, ale poradím si.

Slečna: Otevírá malá, drobná, blonďatá slečna. Jemně přifouklý rty. V obličeji hezká. Nutno říct, že má vitiligo (depigmentace kůže). Má to na rukou, nohouch a v klíně (i okolo vagíny), ale je to vlastně docela roztomilý. Fotky jsou asi její.

Akce: Slečna mě vede na ten fialově nasvícenej pokoj. Předány peníze (vázaný prodej tak vybírám líbání navíc) a jsem vyslán do sprchy. Po sprše přijdu na pokoj, lehám si na postel a čekám než přijde slečna. Ta se po chvilce objeví ve dveří v takovym župánku. Sedá si k nohám a….nic. V ten moment si v hlavě říkám „a kurva tohle bude průser ty kokote měl si zůstat doma“.

Snažím se to nějak zachránit tak zkouším Ellie hladit u toho jí sundavám prádlo. Líbání dělá tak aby se neřeklo, ale iniciativa žádná. Úplně bylo cítit, že to chce flákat. Potom co z ní sundám prádlo tak si jí položím na postel a jdu jí lízat. Kundičku má voňavou a díky tomu vitiligu tak hezky růžovou (kůže okolo je úplně bílá). Lízat se nechá a občas u toho trochu hekne. Při pokusu strčit jeden prst dovnitř se ozve rázné „prsty dovnitř ne“. Říkám si okej. Lízání nikam nevede tak si lehám vedle ní a ptám se jestli půjde na 69 tak říká, že tu nedělá a kouká na mě a nic dál. Tak jí říkám okej tak mi ho aspoň vykuř.

Nasazuje teda kondom a asi 2 min kouří stylem, že špičku penisu má v puse, bez podtlaku a přihoňuje rukou. Po 2 minutách už jen honí bez pusy. Samozřejmě tohle nefunguje takže se mi nepostaví. Říkám si teda, že si ho postavím sám. To se nějak povede tak Ellie říkám, jestli půjde na mě. Jde nahoru, ale pak to pokračuje stylem „co si neudělám to nemám“. Tady to moc nefunguje tak si jí položím na misionáře a rozjedu to naplno abych to měl co nejdřív za sebou. O líbání už se ani nesnažím protože cítím z Ellie, že to nechce dělat.

Po nějaký chvíli mlácení na misio se teda konečně udělám do kondomu. Kondom si musím sundat sám (už jsem nic jinýho ani nečekal). Lehnu si a chvilku koukám do stropu a přemýšlím kde jsem ve svém životě udělal chybu, že jsem skončil tady a teď. Po malé existenční krizi říkám, že teda půjdu do sprchy. Rychlá sprcha a padám ven.

Sourhn: Tohle byl prostě průser. Slečna je sice hezká ale pro tenhle typ práce se nehodí. Chápu kdybych měl 150kg a smrděl, ale jsem celkem mladej, normální postava a hygienu držím. Kdyby měla slečna jinej přístup…

Hodnocení: – vyhnout se obloukem. Jediný co kdyby někoho zajímalo to vitiligo (docela zajímavá zkušenost) a celej ten ostatní průser mu byl jedno. You do you.

Cena 1800/h + 500 líbání (je to ale vázaný prodej) Takže vlastně 2300/h. Celé to trvalo asi 35-40min.

https://www.tapky.info/?4871,ellie-top-privat-774-173-618-774173618

ellie01_0-0.jpg ellie03_0-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx