Erotické masáže Praha

Mia – Secret Place

V rámci výletu do Prahy jsem se rozhodl udělat ten den trošku pestřejší a doplnit ho masáží. Volba padla na již mnou známý salon SecretPlace a jelikož tu je tenhle měsíc slevička 300kč, tak není o čem váhat.

Tentokrát jsem se rozhodnul pro kozatou Miu.

Miu jsem potkal, když jsem odcházel od Blanky na chodbě a přišlo mi v ten moment, že možná další návštěva salonu by s ní by mohla být super.

Objednání klasicky přes WhatsApp bezproblémově.

V den D píšu na WA, že jsem na místě a po pár minutkách si mě vyzvedává Mia v civilu.

O prostorách jsem už psal v minulé recenzi na Blanku, tak se můžete mrknout, ale ve zkratce takový sklepní prostory v baráku s 1 koupelnou.

Škoda, že neproběhla společná sprcha, ale v rámci omezeného místa ve sprše to plně chápu, ale například NitraM jí dostal.

Po ulehnutí na futon Mia začíná s klasickou masáží nohou, ale jelikož mám nohy studené jak nějaká mrtvola z mrazáku, tak velice rychle se přesouvá na masírování zad, ramen, rukou atd. Po chviličce začíná to pro, co jsem přišel a tím je pořádné B2B s přírodníma 4kama. Během celého klouzání několikrát hrábne i na intimní partie. Už v plné síle čekám jen na otočku.

Ta přichází cca po 20 minutách.

Mia neváhá a po rychlém rozlití oleje se pouští do B2B. Krásně mě celýho sjede svýma kozenkama. Rozhodně Mia ví proč za ní klienti chodí, tak mi dává šanci pořádně si pohrát s její chloubou. Jelikož mám objednanou pussycat, tak pak přechází do 69. Jelikož jsem držák a trvá mi se udělat, tak Mia to překvapivě s několika minutovým lízání její pussy dokázala.

Poté přichází utření a lehce poležíme a popovídáme si v angličtině.

Závěr:   jen škoda, že jsem necítil větší GFE atmosféru.

 

Door-door čas: 64 minut

Typ masáže: pussycat

Délka: 60 min

Cena : se započtením slevy TAPKY 2100,-

https://tapky.info/?4685,mia-secret-place-606-566-696-606566696,4685

IMG_5709-1.jpg IMG_5708-0.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx