Erotické masáže Praha

Alina – Candy Shop Massage

Navštěva Candy Shopu minulý týden. Při rezervaci hodinu předem, jsem se nechal zlákat Alinou, se kterou jsem ještě neměl tu čest. Předešlé rezence byly kladné, tak proč ne.

Po příchodu mě uvítala halloweenská výzdoba a recepční s Alinou v kostýmcích. Zajímavé. 🙂 První dojem tak nějak neutrální. Češtinu Alina ovládá na úrovni, že si řeknete co potřebujete, ale občas se musíte doptat a na nějaké delší povídání to za mě nebylo.

V úvodu se Alina bez ptaní přidala ke mě do sprchy. Začala mě pomáhat s mytím a bylo to velice příjemné, nenucené. Cítil jsem se fajn, což není pravidlem. Někdy je mi v této fázi trochu trapně. Následovalo nějaké to tulení a první pohonění. Po tom dotaz, jestli chci dvě kola nebo jen jedno, což je za mě super. Akorát jsem nějak neuměl odpovědět. 🙂 Bylo to v tu chvíli fajn, na druhou stranu už vím, že postupná gradace bez ztráty nadrženosti se mi obvykle víc vyplatila. Proto dávám nějakou neurčitou odpověď, ještě pár minut si užívám sprchovacích radovánek a pak velím na futon.

Část na břiše hodnotím pozitivně. Alina byla určitě nápaditější, než je průměr. Navíc se ráda nastavuje do zrcadla, tak aby byla dobře vidět úplně všude a je znát, že i sama na sebe se ráda dívá a že jí ta její sestava baví. Mě bavila taky.

Tím se dostávám k její vizáži. Jak bych jí popsal… asi nejlépe přirovnáním k nějaké celbritě, kterou všichni znáte. Když jsem se nad tím zamyslel, tak mi její postava připomínala Little Caprice.
Rty má trochu přifouklé, což já nerad, ale u ní je to relativně decentní a ve výsledku se mi to výjimečně líbilo.

V části na zádech její dobrý přístup pokračoval a musím říct, že má určitě erotický talent. Dobře se na ní dívá. Honění rukou nedělá příliš často, za to využívá ke kontaktu s naším nádobíčkem často jiné části těla. Za mě opět dobře. Oční kontakt jí rozhodně nedělá problém. Někdy jsem si říkal, jestli to už není trochu moc.

Prsa i svůj poklad vám poskytne ochotně k hrátkám, i když dole jsem cítil o něco větší obezřetnost, než je možné občas zažít. Nicméně pohrát i vynadívat jsem se mohl dostatečně.

Za mě jednoznačně pozitivní hodnocení a pozitivní smajlík.

Masáž B2B na 60 minut.
Cena 1800.
Profil: https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

 

al.jpg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx