Erotické masáže Praha

Sarlota – Candy Shoop

Většinou mám dopředu vyhlídnutou masérku a snažím se jen najít vhodný termín, ale tentokrát jsem měl daný termín a hledal jsem něco vhodného. Zkusil jsem Candy Shop a na základě fotek a hodnocení jsem vybral Šarlotu.

Domluva a přístup do Candy Shopu už byla popsána tolikrát, že to nemá smysl. Ale více se mi líbí salony, kde nemusíte zvonit a jdete rovnou dovnitř (Matahari).

Šarlota je mladá Češka, přičemž fotky odpovídají z části – má několik tetování, ale vlastně ani nevím, co na nich bylo. Postava úplně v pohodě, prsa přírodní. Masáže má jako doplněk k normální práci, takže ji to nejspíše i baví.

Sprcha byla společná, přičemž se na začátku zeptala jestli jednou, dvakrát nebo třikrát. Řekl jsem, že zkusíme dvakrát, takže už se snažila ve sprše a povedlo se, protože to bylo dobrý – hodně erotiky, málo mytí.

Masáž na zádech mě překvapila. Překvapila mě v tom, jak poctivě masírovala. Občas mě to překvapilo a trochu i bolelo, když se do toho opřela celou svou vahou a použila koleno. Zároveň ale bylo i hodně tělo na tělo, škrábání nehty a celkově to byla taková tvrdá erotická masáž.

Po otočce jsem ji nechal, aby pokračovala podle sebe, což bylo pokračování masáže tělo na tělo, ale už to nebylo tak tvrdé a spíše erotika. Každopádně po pár jsem minutách jsem ji poprosil o změnu do polohy, která je pro mě lepší na ukončení. Mimochodem tohle hodně ocenila, protože pak říkala, že je pro ni lepší, když si někdo řekne, jak mu to vyhovuje, než aby se snažila a ten člověk řekl až pak, že si to představoval jinak. Takže komunikace, pánové.

Celkově jsem byl příjemně překvapen – mladá, pěkná Češka, kterou to baví a ráda vyhoví. Takže doporučuji – smiley-smile.gif

Typ, délka, cena masáže: B2B, 1h, 1800,-

https://tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

IMG_2956.webp

3 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 listopadu, 2023 21:57

Jojo, s tou komunikací absolutně souhlasim =) je to tak. Zvláště v Le vour studiu, si hodně zakládaj na komunikaci a individualitě:) doporučuju tam taky někoho zkusit

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx