Erotické masáže Praha

Audrey – Fantazie Massage

Rozmohl se nám tady takový nešvar, salóny nám v říjnu nadělily tolik slev, že by byla škoda některou nevyužít. Můj výběr padl na pro mě nový podnik – Fantazie Massage sídlící v Dejvicích. Dostupnost vzhledem k blízkosti MHD (Hradčanská) za mě vynikající. Hned před vchodem je autobusová zastávka, která může bázlivějším jedincům způsobit menší trauma ve chvíli, kdy se při jejich příchodu k salónu z autobusu vyvalí hromada lidí. Mě to naštěstí moc netankuje, takže s klidem po zazvonění čekám cca 15-20 sekund na otevření vchodových dveří do domu. Objednání přes Whatsapp na začátek týdne jsem měl v plánu řešit s předstihem, narazil jsem ovšem na to, že rozvrh směn na další týden budou mít až v sobotu. V sobotu ale pořád neměli jasno, mou rezervaci si ale napsali s tím, že potvrdí do nedelě. To se také nestalo, takže k potrvzení rezervace došlo až v den masáže. Po vpuštění do domu tedy následuji instrukce a mířím dolů do suterénu. Salón se schovává za zamčenými kovovými dveřmi, ve kterých při mém příchodu rachotí klíče, po odemknutí mě vítá štíhlá blondýna. Ptá se mě za kým jdu, vede mě dlouhou a klikatou chodbou do pokoje úplně vzadu, nabízí pití. V pokoji jsem tedy chvíli sám a mám čas se kolem sebe rozhlédnout než přijde Audrey. Futon na podlaze, na něm nachystané 2 ručníky, vedle stoleček s hrajícím reproduktorem, pár umělých svíček, dostatek světla zajišťuje stmívatelná lampa z Ikey. Hned u dveří mini rohový sprcháč, vedle menší kuchyňská linka. Po stranách futonu vlevo klasické zrcadlo opřené o zeď v takovém úhlu, že při masáži vidíte hlavu masérky, na pravé stěně jsou nalepené zrcadlové obdélníky, které naštěstí poskytují lepší výhled.

To už ale do pokoje konečně přichází sama Audrey. Tmavé vlasy, tmavé oči, pěkný úsměv. Podání ruky, pusa na obě tváře, vybíráme masáž, líbí se mi, tak se ptám, jestli souhlasí s líbáním. Na vteřinku jsem zahlédl zaváhání, změřila si mě pohledem a říká „ale jo“. Úvodní sprchu mám absolvovat sám, ona se zatím vzdálila pro olej a převléct se. Když jsem si bral ručník z futonu, všiml jsem si, že není úplně suchý. Nevím, jestli ho měl někdo přede mnou, nebo jen nebyl dostatečně suchý po praní. Nejsem žádná cíťa, tak jsem to moc neřešil. Sprchu jsem měl ten den už třetí, tak jsem se v rychlosti opláchl a těsně před návratem Audrey byl připraven. Přišla v sexy černé košilce a nejspíš i světlých kalhotkách, kterých jsem si ale nejdříve nevšiml, protože jsem byl poslán na futon. Mezitím propojila mobil s reproduktorem, v rychlosti se svlékla a sedla si vedle mě. Ahoj a masáž může začít.

Na začátek lehčí šimrání na sucho, pak nanesla trochu oleje a rozjíždí poctivou masáž nohou a zad, do které zapojuje dlaně, lokty i pěsti. Audrey je další masérkou, která mi chválí zadek 😀 Zatím masíruje prý asi 2 měsíce, takže nečekejte žádné promyšlené sestavy. Při B2B se spíš tulí a zapojuje hlavně svá naolejovaná ňadra, krásné dvojky. Nechybí ani proplétání prstů či občasné zavzdychání u ucha. Průběžně se na mě usmívala v zrcadle a pěkně se nakrucovala. V jeden okamžik ale přišlo menší vyrušení, protože buď mobil nebo reproduktor začal pípat, že má vybitou baterku. Audrey se mi pusou na tvář omluvila, a odběhla pro nabíječku. Když vše opět zprovoznila, postavila se mi k nohám a chodidlem mě po nich hladila. Tato chvíle a pohled v zrcadle probudil krtka, který byl zatím ve fázi hibernace. Na břiše se na něj trochu pozapomnělo, ale záhy došlo na otočku, po které se mu již dostalo řádné péče. Na zádech jsem již mohl začít zapojovat i své ruce a jazyk. Hladil jsem ji různě po těle, k puse mi nastavovala své bradavky a pozitivně reagovala na doteky. Začali jsme se náruživě líbat a když jsem zašmátral k její lasturce, zjistil jsem, že je úplně mokrá. Okamžitě se mi začala třít o dlaň a prsty a náramně si to užívala. Krtek mezitím dostával taky slušnou sadu, takže i vzhledem k delšímu půstu, který jsem v poslední době měl, jsem docela brzy doslova explodoval. Na řadu tedy přišly kapesníčky, po úklidu jsme se nasoukali do toho mini sprcháče a opláchli ze sebe to, co na nás zbylo.

Protože zbývalo ještě dost času, navrhla Audrey, že bych mohl chvíli masírovat já ji. Neváhal jsem a položil ji na břicho, abych se pomazlil s její prdelkou. Pěkně ji na mě špulila a chválila mě, jak mi to jde. Když jsem ji pak začal líbat na ramenou a krku, měla z toho husí kůži. Otočil jsem ji a pokračovali jsme ve vášnivém líbání a uspokojování. S hlavou jsem skončil kde jinde než mezi stehny a srovnal tak prozatímní skóre. Poté jsme se přesunuli do polohy takového pseudo misionáře, kdy jsem jí klečel nad stehnem, ona se věnovala krtkovi a já prsty, které měla před chvílí v puse, rozjel další koncert v jejím vlhkém rozkroku, až se se smíchem udělala podruhé. To mi přišlo fakt rozkošné. V následné snaze mě uspokojit ještě jednou vytáhla Audrey sex mezi prsa. Přestože jsme se oba opravdu snažili, podruhé už jsem to ze sebe nedostal. Nechtěl jsem ji už trápit, raději jsme se tedy tulili a trochu pokecali. U toho jsem si uvědomil, že Audrey má takový hlubší hlas, což je dost sexy. Závěrečná sprcha byla opět velice kontaktní, plná doteků, polibků a úsměvů. Po sprše přišel čas k oblékání a tu jsem si všiml těch světlých kalhotek, které ležely vedle futonu. Audrey se také odběhla převléct „do civilu“ (černé tílko a koženkové kraťásky), po chvilce se vrátila a už zbývalo jen rozloučení a doprovod ke dveřím. Vypadala, že by si mě tam snad i nechala. A já musím přiznat, že bych tam klidně zůstal napořád 😀

Hodnocení

  • Masáž: 90 minut pussycat, 2500,- se slevou na první masáž (3000,-) +500,- líbání
  • Podnik: umístěn v suterénu, dostatečně osvětlený pokoj, mínus jsou ty ručníky + futon také nesl známky nedávného použití, sprcha na pokoji fajn, ale kvůli malým rozměrům tam ve dvou lidech není moc k hnutí, na druhou stranu je ale sprcha o to kontaktnější, v zrcadle opřeném o zeď toho moc neuvidíte, pokojů je tam odhadem 3-5
  • Audrey: velice sympatická a usměvavá slečna z Ukrajiny, masérsky méně zkušená, ovšem dohání to přístupem, komunikace v mixu češtiny a angličtiny, do kterého občas pronese něco i ukrajinsky, ale jde to, míry i věk bych řekl sedí, pár tetování na rukou a nohou, piercing v pupíku

Závěrem

Vášnivých devadesát minut s Audrey uteklo jako voda a myslím, že neodolám si to velice brzy zopakovat. Audrey jistě brzy nabere více zkušeností a úroveň ještě půjde nahoru. Doporučení ano, opakování rozhodně, troufám si říct, že i nějaká ta jiskra přeskočila. Čas dodržen. Smajlík stoprocentně s úsměvem :))

https://www.tapky.info/?4802,audrey-fantazie-massage-770-199-109-770199109

3-3.webp 2-2.webp 4-0.webp 1-1.webp

5 4 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 října, 2023 00:41

Ty jsi asi pro holky hodně svůdný typ. Že by jen tím zadkem…?
U tebe rovnou předem souhlasila napoprvé s pussycat?

Mně to vždycky stojí víc verbální komunikace (což s Audrey bylo jazykově, myslím opravdu lingvisticky, náročné) a postupného jemného ručního prosazování se na správných místech.
Zato jsem ji pak musel dvakrát až brzdit… Asi se ode mne ještě něco dočtete. 🙂
Myslím, že ty holky jsou z nás některých masážníků takové šťastně nešťastné…

Krtku v kleci, díky našemu společnému smyslu pro detail, můžu ve své recenzi dost popisných věcí vynechat. 🙂

Jinak ručníky jsem dostal taky vlhké, ale asi jim to jen v tom podzemí hůře schne (nebo teď nestíhají dosušovat pod návalem návštěvníků… 🙂 ?). Nepoužité bych řekl jistě byly a během masáže byla slyšet i někde vedle jdoucí pračka.
Z hedvábného (či jakého) povlečení futonu, na který se tam přímo ulehá, jsem měl taky trochu obavu, ale Audrey řekla, že se po každém člověku mění a že jinak by na něj taky nešla – a hned po masáži ho opravdu celé vyměňovala. Krása a čistota salónu mne až překvapila.

BTW, odkud je ta 3. ze 4 fotek?

Last edited 11 měsíců před by ExPlayer
25 října, 2023 09:03
Reply to  Krtek v kleci

Chválím, že tam ty její nové fotky přidali (i když mně se pořád z nich zobrazuje jen ta první), protože ty dosavadní byly dost zavádějící – postava tedy souhlasila, ale člověk (například já) mohl mít odlišnou představu o obličeji a být překvapený tím, že slečna má i tetování (i když za mne naštěstí jen na končetinách a to druhé větší na noze, je rafinovaně skryto i na těch nových fotkách).

25 října, 2023 08:49
Reply to  Krtek v kleci

Tak to máš navíc k masérkám blízko věkově, já třeba jsem o generaci starší.

Jinak ty zákazy má Audrey asi fakt přísné a myslí je vážně: při mém třetím pokusu začít jí při masáži hladit její poklad – tak po hodině, kdy jsem si myslel, že už jsme docela dobří kamarádi – dokonce vstala a chtěla mě vážně vyhodit…!  😫 
Pak se mi ji ale podařilo slovně obměkčit a slíbit, že se jí to bude líbit – po masáži mi pak ve sprše řekla, že poznala, že jsem „dobrý člověk“.
A snad nefalšovaně neznala, co je poloha „69“ (říkal jsem i anglicky „sixty nine“).  😀 Ostatně salón tu polohu nikde v popisu masáží myslím nemá.

25 října, 2023 12:01
Reply to  Krtek v kleci

No my jsme do 69 právě pak došli, ale musel jsem si ji – podotýkám že superněžně za zadeček – do té pozice nainstalovat… 😀 

25 října, 2023 09:08

A abych nezapomněl na to základní: Audrey taky masíruje skvěle! I když částečně ještě nezkušeně a improvizovaně (ale o to to má možná větší náboj). Už ve vlaku na cestě domů jsem musel překvapeně uznat, že mi promasírovala celé tělo víc než jiné masérky – uvolnily se mi dokonce i od počítače přepracované dlaně a prsty. Možná to bylo i tou větší délkou masáže. A taky tím, že Audrey používala poměrně málo oleje.

Last edited 11 měsíců před by ExPlayer
9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx