Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Tuhle recku jsem dlouho ani nechtěl psát. Jednoduše proto, že Jenny pracuje jen 2 dny v týdnu a objednávat se musí hodně dopředu a já tuhle holku chci jen pro sebe.

  1. je krásná, taková pořádná samice.
  2. je vtipná
  3. je inteligentní
  4. má krásný oči
  5. poměr širokých boků a úzkého pasu je odzbrojující

Byl jsem u Jenny 3x a pokaždé to bylo jiné a pokaždé to byla zábava. Jenny správně ví, že za ní nechodíme s bolavýma zádama a u mě se ani o nějakou masáž nepokouší. Je to vždy vlastně hodina mazlení a škádlení. Otočka přichází velmi brzy a nebo se začne rovnou na zádech. Na cimře je normální světlo, takže vše perfektně vidíte. A že je na co se dívat. Jasně věk někde klem 30, pro někoho by mohla být „nedostatečně mladá a hubená“. Za mě je to klenot. Velký oči, velký prsa, velký zadek. Ale to nejhezčí na ní je její mozek. Hodina vždy uteče jak voda, protože je fakt zábavná. Někdy bych s ní šel raději na večeři nebo třeba do kina.

Ještě k salonu: parkování je celkem problém, zato objednávkový systém super, protože vidíte kdy má holka volno, nejen den ale i konkrétní čas.

Na závěr bych rád doporučil všem slečnám (tedy většině) ať si k Jenny zajdou na masáž, aby viděli jak by taková „masáž“ měla vypadat.

Za mě je to jednička a to i přes krutý fakt, že oblast mezi nožkama je oblastí zakázanou.

Masáž/lekce s Jenny Parable 60 min

Zatím vždy placeno 2400, ale nyní koukám na webu, že už je zdraženo na 2800

A já se jdu rovnou objednat.

admin edit: https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Jenny_crop_2.jpeg

3.2 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx