Erotické masáže Praha

Paula – Alfa masáže

K téhle recenzi mě dovedl zážitek v Infinity Spa a protože nechci psát hned první recenzi negativní, napíšu raději takovou malou srovnávací: Infinity (mladá milá dívka) vs. Alfa – Paula. U Pauly jsem byl několikrát a pokaždé je to velký zážitek, nemusím se rozepisovat, už to tu padlo mnohokrát. Vstřícnost, profesionalita, uvolněnost, ale taky stoprocentní péče od začátku do konce, jak po fyzické, tak verbální stránce. K profesionalitě také řadím přístup ke klientovi: ani náznak, že by toho měla masérka, třeba po dlouhém dni, příliš, že by se jí třeba do některé zaplacené části masáže nechtělo – člověk má prostě pocit, že je tam na tisíc procent chtěný a žádaný. K tomu je ale taky potřeba přidat prostředí: Alfa masáže jsou v apartmánu, který má úroveň – ve sprše nejedou žádné  levné sprcháče z DMka, ale kvalitní výrobky, nechtějí peníze dopředu. Důvěra a péče. Prostředí celkově působí tak trochu jako v harému a holky dbají na soukromí klienta, takže diskrétnost a úroveň zajištěna.

A člověk si tuhle TOP kvalitu uvědomí, až zažije to, co jsem zažil s nejmenovanou dívkou v Infinity: hned po příchodu zjistila, že její kolegyně sedí na WC, které je společné se sprchou, takže jsem několik minut čekal, až se holky domluví, resp. pohádají. Pak ve sprše další „studená sprcha“ – na podlaze se tam válely dva sprchové gely, jednou tekla studená, pak zas horká, nešlo to naštelovat + hadice od sprchy byla poškozená, takže kus kovového obalu chyběl. Samotná sprcha krátká (možná pod tlakem kolegyně, která potřebovala na WC…), žádné naladění, šmydli šmydli po zádech a alou do pokoje. Po takovém úvodu by mohla být masérka bohyně, ale tu úvodní pachuť už nespraví – masáž byla technicky dobrá, dívka milá, i když s hodně polámanou češtinou, ale ve srovnání s Paulou a vším, co k tomu přidává na atmosféře, to byla čutaná místního přeboru v Horní Dolní vs. evropská superliga.

Alfa masáže – Paula, masáž Exclusive mix, cena 2500.

Super truper smajlík
https://tapky.info/?1734,paula-masaze-alfa-andel-773-625-188-773625188

 

1.6 8 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 listopadu, 2023 07:41

Geniální recenze, nechci první psát negativní, tak napíšu o paule, kde o Paule nenapíšu snad ani slovo, ale tak půlka recenze je vlastně ta negativní na infinity gj

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx