Erotické masáže Praha

Klaudie – Rabbit Hall

Když přibyla do týmu Rabbit Hall Klaudie a po několika týdnech byla stále bez recenze, přišlo mi to podezřelé – očekával jsem buďto často zmiňovaný schovaný poklad, nebo nic, o čem by člověk psal domů. Znaky to mělo obojího, ale více o tom později.

Navštívil jsem jí v pobočce na Andělu, bohužel, nicméně vcházím prakticky bez čekání a dole už mě vítá přímo Klaudie, která mě posílá samotného do sprchy, společnou pak slibuje po masáži. K dívce – jedná se o češku, což je velmi příjemná změna, velice hezká tmavovláska, fotky v tomto ohledu naprosto odpovídají. Má několik za mě vkusných tetování, nic rušivého a některá z nich jsou…dobře umístěna. Taktéž nějaký piercing se najde. Ohledně postavy fotky taktéž nelžou, plný a hezky tvarovaný zadek, možná lehce doupravená prsa, ale jinak krásná mladá dívka, která si toho je vědoma.

Masáž na břiše byla půl na půl dolních končetin a zad, co musím pochválit, jsou její ruce – jedny z měkčích a příjemnějších, které jsem na masáži potkal. Stejně tak masáž nohou byla kvalitní a svaly to uvolnilo, užil jsem si tuhle pasáž. Vlastní B2B už pak bylo bohužel trochu méně zajímavé, navíc chyběl nějaký větší prvek GFE – propletení rukou, kousnutí ucha, prostě co máme rádi.

Po přetočení na záda se to trochu zlepšuje, dost času ze začátku tráví přímo na mně, kde budujeme erotickou atmosféru zdárně, i já si dostatečně ošahám vše po ruce. Posledních 15 min pak je spíše masáží typu lingam, která opět není vůbec špatná díky jemnosti jejích rukou. Po několika zastaveních jen tak tak úspěšně dokončujeme (už toho protahování na mě bylo hodně), společná mycí sprcha a jdu to rozdýchávat do města.

V součtu velmi hezká, milá dívka, u které lépe asi pochodí kolegové, kteří jsou zvyklí si masáž řídit (já jsem většinou na první návštěvě pasivnější). Já bohužel nějakou zapamatováníhodnou divočinu při B2B nezažil, ale věřím, že se to u ní dá také najít. Závěrem tedy za mě dobrá masáž, kterou mohu doporučit a věřím, že po vybudování vztahu se dá očekávat jiná jízda.

 

B2B masáž 1hod 1900kč – dal bych pozitivního smajlíka.

https://tapky.info/?4791,klaudie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Klaudie32.jpeg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx