Erotické masáže Praha

Katerine – Avalon Club

Are you the winner?“ Výjimečně jsem mohl souhlasit 😀 při otázce od moc sympatické mladé recepční (Jasmínka?) v Avalonu za barem.
Mimo téma, ale zajímalo by mě jak se taková holka dostane k práci recepční v HE salonu? Přihlásí se s tím, že „ale já nechci masírovat, chci jen pozorovat chlapy jak nadržení přicházejí a spokojení odcházejí, případně jim občas nalít drink.„?

Měl jsem při posledním losování docela štěstí a vyšla na mě i VIP masáž v tomto salonu. Po delším zvažování a intenzivním studiu recenzí jsem si vybral vnadnou Katerine. Byla to moje první návštěva tohoto salonu. Z Avalonu jsem měl vždy takový pocit, že si tam až příliš hrají na nějaký luxus (na základě cen a prostředí) a podle recenzí jsem měl tušení, že i běžné praktiky (např. polibky po těle masérky) jsou za příplatek.

Psaní této recenze bych si mohl usnadnit tím, že bych jen hodil tu od travelfuckera do překladače. V podstatě souhlasím s tím, co napsal on, no s tím rozdílem, že s Katerine jsem si sedl lépe a bylo tam i nějaké GFE a celkově jsem se slečnou byl spokojen. Je opravdu hezká v obličeji (souhlasím s nitramem), ale je to taková jiná krása – příjemná, přirozená a nevtíravá, nevím to správně popsat. I když byla nahá, tak jsem se většinou díval na výraz její tváře. Ženy z Kazachstánu jsou pro mně prostě kouzelné.

Musím souhlasit i s blackjackem (ano, mám fakt přečtené všechny recenze :D), že její verbální projev je na úrovni a její hlas a tón se příjemně poslouchá. Upovídaná ale moc není, co mi vůbec nevadí, většinou jen odpovídala na mé otázky. Častokrát byla její odpověď „anooo“ s přízvukem na „o“, to anooo mi zůstane v paměti už asi navždy. Mluvit s Katerine je jako bavit se s buddhistickým mnichem v nahém ženském těle – klid, rozvaha a vyrovnanost.

No ale asi bych měl i trochu popsat dění. Tak na úvod dostávám nealko drink a recepční přivádí Katerině v županku. Následuji je do VIP zóny nebo jak to volají. Cítím se trochu trapně, neboť vůbec netuším jak to bude probíhat. VIP masáž zahrnuje kopec extras, vířivku, saunu a body to body masáž.

Na úvod se mi Katerine představí podáním ruky a začneme se svlékat. Jdeme do společné sprchy, která je podle mě z těch lepších. Katerine se s tím jejím hezkým úsměvem přitulí a začneme se objímat, na mé polibky reaguje decentními vzdechy. Na chvíli se otočí a dráždí mě svým zadkem, který je takovej macatější, ale mně se líbí.

Upřímně musím ale říct, že slečna má nějaké to kilko navíc a nějaký ten faldík se najde, ono je to ovšem vidět i z fotek. Mně to vůbec nevadí, ale pro ty, co mají rádi štíhlé dámy Katerine nebude vhodná volba. Její hlavní přednosti kromě obličeje, jsou samozřejmě její pěkná pevná prsa, se kterými si mám možnost pohrát už ve sprše, ale časem je tak trochu skrývá, pokud se to dá takhle vůbec říct u nahé ženy. Velmi rád líbám prsa, což mi Katerine svými různými polohami moc neumožnila. Na druhé straně chápu, že asi všichni klienti si s jejími dvěma přírodními dary visícími na hrudi chtějí pohrát a už ji to možná unavuje.

Po sprše jdeme do sauny. Pro mě je to poněkud zvláštní pocit – potit se s naprosto cizí a nahou ženou v objetí, přičemž mi ho jemně pohonívá a já si jemně hraji s jejím hrudníkem. Na konci mi to přišlo až úsměvné, když se bavíme o jejím studiu, zatímco mám její prsty kolem údu, jako kdyby to byla úplná banalita 😀 Ale fajn to bylo.

Jelikož pocení (bez fyzické aktivity) se mi nespojuje s erotikou, navrhuji přesun k hlavnímu programu na matraci. Po zalehnutí na břicho mě dorazí to zrcadlo, do kterého se nedá vůbec dívat. Jako v nějaké převlékací kabince, tedy úzké, v pozici na výšku a nad zemí. Úplný nesmysl. Salonu navrhuji to zrcadlo úplně zvěsit ze zdi, neboť to jen provokuje (v negativním smyslu).

Katerine tedy pozorovat nemůžu, ale její doteky mi to vynahrazují. Masíruje mi příjemně celé tělo a následuje také B2B s jemnými vzdechy do ucha. Klouže se po mně i z boku a já proklínám to zrcadlo! Snažím se ji všelijak hladit a zacházím i na vnitřní stehna, ale víc si nedovoluji. To jsem ještě nevěděl, že dál bude již nevyřčená, ale jasně tělem naznačená stopka.

Otočka, koho mi to jen připomíná, bude to učite nějaká pěkná herečka. Katerine nepotřebuje žádný make-up ani žádné jiné úpravy. Vlasy má mimochodem blond, takže změna oproti fotkám. Masáž zepředu začne pro mě neobvyklou masáží nohou (po otočce se už nohy obvykle neřeší), ale Katerine toho využívá k prezentaci své prdelky a pokladu. Když ho (zadek) začnu hladit a líbat, tak se s ním z boku přiblíží víc. Ale když mi sklouzne ruka mezi půlky, tak dostávám tu zmiňovanou stopku, škoda.

Na řadu přichází klouzání zepředu, Katerine u toho pěkně přiměřeně vzdychá a dává si ho mezi prsa. Je to dobré standardní body to body. Docela rychle přichází s polohou 69, dole nemůžu, ale i tak je to dost sexy a mohla by si klidně nechat tuto polohu až na závěr. Katerine se otáčí a já zase vidím její jemně vzrušený výraz, který mě bere. Stále se na ni dívám, ale ona má většinou zavřené oči.

Škoda jen toho, že mi trochu víc nenabídla svá kůzlatka k pomazlení, i když jsem jí to vícekrát naznačil. To mě trápí dosud 😀 Poloha, kterou si vybrala k mému zakončení se mi nelíbí, tak to měníme, ale dávám jí docela zabrat, i když neúmyslně. Je mi to trochu líto, že se se mnou tak trápí, tak ji pevně obejmu a zpomalím, ať si trochu odpočine. Myslím, že se jí moc líbí takové to pevné objetí a strávíme tak nějakou chvíli. Katerine je moc přítulná a snaživá. Nakonec velmi hezky dobojované (holka to ručně umí) a už se jen na sebe usmíváme.

Katerine navrhuje sprchu, neboť už nemáme dost času (asi 10 minut). Já si v tu chvíli vzpomenu na vířivku, tak navrhuji zkrátit sprchu a alespoň na pár minut skočit do bazénu, Katerine souhlasí. Bazén je propojen s vířivkou, takže je jedno jak to nazvete. Toto bylo zklamání, voda studená natolik, že sama Katerine má problém do ní vejít, tak si představte jaké to asi musí být, sedět ve vířící studené vodě. Jediné, co je na tom dobré je to, že se chudáček holka ke mně silně přitulí ve snaze zahřát se.

Asi z legrace mi říká, že po tomhle by to chtělo saunu. Já souhlasím, ona se na mě nejprve podívá s nevěřícím výrazem, ale po možná 1,5 minutě to vzdáváme a utíkáme do sauny. Tam se už jen hladíme a ještě dáváme nějaký příjemný pokec s touto milou slečnou. Při oblékání ji ještě sleduji, ale opět se jí více dívám do očí než kamkoli jinde. Objetí a rozloučení ještě v místnosti a ke vstupním dveřím mě doprovází jedna z recepčních nebo manažerka?

Takže ten VIP balíček, jelikož jsem ho vyhrál, tak by mi to mohlo být i jedno, ale musím říct, že pokud bych za toto měl zaplatit 5400kč, tak bych neodcházel nadšený. VIP v tomto případě znamená „Very Inappropriate Price“ 😀 Jde v podstatě jen o klasickou 90 minutovou (mínus čas v sauně) body to body masáž s příjemnou saunou na úvod a celé je to zabaleno do soukromého většího prostoru, spíše pro zahraniční business klientelu. No například v Infinity Spa je příplatek za pobyt v sauně s masérkou 500kč, ale samozřejmě to tam nevypadá tak dobře jako v Avalonu. Je také možné, že jsem příliš velký buran na to, abych to vyznámněji ocenil. Jsem spíše nízkonákladový člověk s výjimkou erotických masáží.

Z extras jsem dostal jen polibky na tělo masérky, což já osobně nepovažuji za extra službu, jelikož téměř všude jinde je to běžná součást masáže. Možná jsem měl být asertivnější a žádat o ty služby (konkrétně: soukromy tanec, bozky na tělo slečny bez intimních míst, pěnova show, foot job, masaž pro slečnu bez intimních míst). Ale to se mi nějak nechtělo – vyptávat se na každou jednu věc. Nejsem ten typ, co diriguje. Myšlenka je to možná dobrá, ale to provedení slabší vzhledem k ultrapřestřelené ceně. Chybí tomu struktura a člověk neví co a kdy to má čekat, takže nakonec toho moc nedostane oproti standardní masáži. A bonus k tomu je studená vířivka a blbá zrcadla. Ale jako výhra to bylo super 😀 hlavně díky Katerine.

A Katerinka je moc fajn, hezká, vnímavá a milá. Dávám jí pozitivní hodnocení 🙂

PS: Sorry, zase jsem se víc rozepsal, snad vám z toho příliš nestrnou nohy pri sezení na hajzlíku 😀

VIP masážní program 90 minut v cene 5400kč (jako výhra zdarma). Čas dodržen.

https://tapky.info/?4366,katerine-avalon-club-737-747-828-737747828

katerine2-1.jpeg katerine-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
12 října, 2023 23:09

O těch Kazaškách (a asi i jejich sousedkách z Kyrgyzstánu apod.) si taky všímám, a i jiní v recenzích, že jsou všechny podobně fajn…  😋   🖕 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx