Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Dostal jsem chuť na pořádnou prsní masáž. Masérek s bujným poprsím pomalu a tak zkouším i z určité zoufalosti Miu v RB, kde je mi oznámeno, že je totálně vybookována (4 dny dopředu!). Inu, postesknu si a jen tak ze zvědavosti jsem zabloudil na stránky Infinity (pár posledních recenzí a příspěvků k tomu doslova svádí, že? :)). Je to sice půda pro mne doposud neprozkoumána, ale změna je třeba. Mrknu na rozvrh a hned na první pohled mě zaujala „nová“ masérka jménem Molly. No nebyl to její  uhrančivý pohled, co mě zaujalo (Přírodní prsa 4-4,5)! Fotky úplně nesedí, a zřejmě nejsou úplně její (mělo by se opravit) – přikládám asi tu nejvíc podobnou).  Zkouším WA rezervaci na druhý den a překvapivě volno….“Králíku trhni si!“.

Rezervaci potvrzuji dvě hodiny předem a dostávám adresu…dneska to bude Koubková, kousek od IPáku. Přicházím včas a trošku badám u zvonků než nacházím, co hledám. Po chvilce otvírá sama masérka, Molly.

Salón, spíš působí jako obyčejný byt v činžáku. Nečekejte Candy, Avalon ….. s barem, recepční apod. tady to má takovou tu domací atmosféru ala Alfa Masáže, Velour… – byt o třech pokojích a sdílená sprcha. Zaběhneme do jednoho z pokojů a dohodneme masáž – zkouším Infinity Mix v akci za 2200CZK na hodinu – a společnou sprchu. Jinak k pokoji, ten je na webu opravdu pěkně naaranžováný, o tom žádná, ale realita je pak jinde. Nejvíc tam bije do očí ta 10cm matrace na zemi, kam se poděla kostrukce/rošt, kdo ví, možná na ní spí paní Máma.

Po chvilce Molly přiběhne a jde se do sprchy. Sprcha dosti kontaktní a to ze všech stran, slečna má očividně mnoho zkušeností v této pasáži. Samozřejmě, utočím na její hrudník, jak malej nadrženej puberťák a nemůžu přestat. Sprcha dobrých 10 minut a já odcházím sice ztopořen ale dosti nabažen.

Na pokoji ulehám, spíše zapadám, do matrace a Molly rozjiždí svoji oneladyshow. Žádná rozpalavačka, hezká pozvolná masáž celého těla, které přechází do poctivého B2B a ty její kozy máte doslova všude – na zadku, na zádech, za krkem a i ve vlasech!  Dokonce v poloze na břiše jsem je měl i v obličeji – zajímavá poloha, trošku jsem se teda musel prohnout v trupu ale ten pohled…..brrrrr

To už se prostě nedalo vydržet, ještě když Vás Molly dráždí na zádech a přijíždí svou tváří k Vaší jako by Vás chtěla políbit…otočka přichází tak nějak samovolně. Na zádech je to pak pravá divočina – Molly po Vás jezdí ve Všech směrech, drží oční kontakt a je vidět, že ráda provokuje, takže atmosféra houstne. Musím říct, že pohled, kdy na Vás Molly sedí, obě ruce přitáhne víc k tělu nebo si podebere ty její prsa, do toho na vás začne rajtovavat s všechno se to ještě dá do pohybu…..no za mně Božský to pohled! Ke konci pak finiš v sedě, kdy Molly zády ke mně, já mačkám ty její poklady jednou rukou a lehce škadlím kočku tou druhou. Do toho Molly zvyšuje rajtovací frekvenci a uvěřitelně vzdychá…..no za mě exploze roku. 🙂  Molly hezky ponechává vše dojet tak jak se má a poněkud překvapená obsahem, musí odběhnout pro více kapesníčků.

Musím říct, že tohle si sedlo. Touha po prsní masáži plně naplněna a já odcházel doslova „vyprázdněn“ po dobré hodince, která jistě nezklame žádného horňáka.

Poznámka pro salón:
– chybí papuče
– žádná nabídka drinku (třeba i voda z kohoutku by stačila)
– případně aspoň palety pod matrací, coby rošt (už jsem viděl v Candy)

Vše náklady mizivé, přidaná hodnota vysoká!

Hodnocení:
Masáž: Infinity Mix 60 minut 2200CZK
Masérka: https://www.tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_4277.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
36 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Infinity SPA
12 října, 2023 18:15

Dobrý den,
děkujeme za Vaše postřehy.Nápoje běžně dívky klientům nabízejí.Asi Molly ve stresu zapomněla, byla v tom čase u Nás nová. A v pokojích bude probíhat malý face lift, kdy se právě matrace budou dávat na rošty.
Mějte se hezky a budeme se třeba zase těšit.
Infinity

14 října, 2023 19:23

Vážně je to Molly z Candy, jak ji tady admin zařadil? Koukal jsem, že na ni jednu recenzi už máš a tady nepíšeš, že by se jednalo o tu samou Molly…

Admin
Famed Member
14 října, 2023 20:19
Reply to  Floyd

Mozna chtel tri listky do losovani 😀 Tak jak, je to Molly z Candy ? Co nam povis Kraliku ?

Infinity SPA
15 října, 2023 09:06
Reply to  admin

Ano je….😊

15 října, 2023 23:18
Reply to  admin

Možná bychom měli respektovat právo masérek odstřihnout se (ať už z jakéhokoli důvodu) od jejich předchozí masérské minulosti.

Nedávno se mi například svěřila jedna velice šikovná a bezvadná masérka, že kvůli jedné recenzi zde na Ťapkách byla v podstatě nucena změnit salón i jméno (a doteď ji naštěstí nikdo neztotožnil).

Taky by mne zajímalo, proč nejčastější úprky masérek, jak tady zaznamenávám, se konají z jinak pro masážníky asi nejkvalitnějšího Candy…

Last edited 1 rok před by ExPlayer
Admin
Famed Member
15 října, 2023 23:51
Reply to  ExPlayer

Nedávno se mi například svěřila jedna velice šikovná a bezvadná masérka, že kvůli jedné recenzi zde na Ťapkách byla v podstatě nucena změnit salón i jméno (a doteď ji naštěstí nikdo neztotožnil).”
To me zajima, napises jeji duvod kdyz uz ses s maserkou bavis o recenzich? Neni to trosku divnej smer konverzace ? Jak se clovek na masazi tak na tohle tema dostane ?🤔

16 října, 2023 00:36
Reply to  admin

Došlo k tomu tak, že se mě na konci masáže zeptala, zda jsem poznal, že není „nová“, jak se uvádí na stránkách salónu.
Mně se vůbec masérky nějak dost svěřují.
Mají asi ale intuici, protože já nic z toho, co by jim mohlo neprospět, tady nikdy nevykecám.

Last edited 1 rok před by ExPlayer
Admin
Famed Member
16 října, 2023 10:15
Reply to  ExPlayer

A jaky byl duvod prestupu te maserky ktera se ti sverila ze kvuli recenzi musela zmenit jmeno salon … co ta recenze obsahovala ze ji tak strasne ublizila 😉

17 října, 2023 08:58
Reply to  ExPlayer

I na privatech narazis na pracovnice, co by nejradši podstatnou část tebou zaplaceneho času prokecali. Standardne se to posuzuje jako lenost, snaha o vojeb. No a pak jsou tu masaze a klienti, pro který je pokec s maserku vrchol. Takové klienty mají maserky počítám uplne „nejradši“. Nejvíc bylo, jak jsi tu minule psal, že ses skoro rozbrecel, kdyz ti ukrajinka lícila svůj srdceryvny fake příběh 🙂 ty jim za tohle ještě dáváš dyska.

16 října, 2023 12:56
Reply to  admin

Faktem je, že některé recenze Nám opravdu ublíží nejen pracovně, ale i prostě na duši. Protože masírovat některé klienty je opravdu peklo…Když někdo nepochopí, že mi tam ty ruce nemá cpát a, že kousání fakt není můj šálek čaje… do toho si zadní část podvozku nemyl nejméně týden a sprcha je jeho nepřítel….Tak jak ta masáž jako může dopadnout? A psát o nové masérce horor storry??? Pánové Vám jde vždy vše hned????Někdy je lepší se zamyslet… recenzi formulovat tak, aby se masérka nešla rovnou zastřelit a napsat třeba operátorce, která třeba nabídne kompenzaci a upozorní maserku na chyby??

Já si tak někdy říkám, že začnu psát recenze na klienty. To by někteří asi koukali 🙄🤣🤣

Admin
Famed Member
16 října, 2023 18:18
Reply to  Daniella

Recenze na klienty klidne psat zacni, prostor tu pro to mas, ale aby po nich za tebou jeste nekdy nekdo prisel 😀

16 října, 2023 18:30
Reply to  admin

No pak bych asi šla za pokladnu do Tesca. 😂💋💋.
Ale asi by to byla legrace, kdyby masérky takhle recenzovaly klienty😀
A já mám ty své fakt rada💋

Admin
Famed Member
16 října, 2023 18:48
Reply to  Daniella

Tak napis recenzi na klienta kteryho mas rada, kterej dela co mas rada a se kterym te to bavi. Treba si z toho ostatni vezmou priklad jak to ma vypadat 😉 A treba se v ty recenzi zamilovanej Sktr najde 😀

16 října, 2023 19:15
Reply to  admin

Mám fanouška 🥰🥰🥰🥰💋?

17 října, 2023 10:35
Reply to  Daniella

No nevím jak na to admin přišel 😄Fanoušek možná (líbí se mi, když tady masérky komentují), ale zamilovaný… ano, ale jinde 🥹

17 října, 2023 11:58
Reply to  Sktr

Tak se někdy zastav…. Uděláme uděláme Rowanovii

17 října, 2023 12:04
Reply to  Sktr

Tak a teď mi odpověď utekla,když jsem se uchichtavala nad tím co píše Rowan😂.
Chtěla jsem napsat, ať někdy zajdeš na masáž a pak napiš recku, jak jsme si u toho fajn pokecali, protože i to k tomu prostě patří …. A ne protože bych někoho chtěla obírat o čas….Ale mám to prostě ráda 💋.A ne jen já………Přijde mi to možná vic intimní než někoho bezeslova půl hodiny klátit💋💋💋💋

17 října, 2023 19:32
Reply to  Daniella

Ja nepopiram, ze je na masazi větší prostor pro pokec s klientem. Pro muže je ale podle mě jednoznacne intimnejsi zenu půl hodiny „klatit“, než si s ni povídat. V téhle sociální bubline se mnou ale asi moc lidí souhlasit nebude.
Na erotické masáží jsem jednou byl. Nasel jsem inzerat s fotkou holky, ve ktere jsem poznal mou nejoblíbenější českou pornoherecku. Jel jsem tam pres pul Prahy, rikal si, proc to vubec delam.. nejspis dám na místě jen kotel nevinné holcine, co jí pasak nabizi pod fake fotkou a pojedu do prdele… místo toho na mě fakt čekala ona. Mě by spíš bavilo děvčata masírovat, vím toho dost o ženském tele, anatomii, nervových zakoncenich, znám tantra triky, co fungujou. Třeba je moje zivotni poslání učit ženy mokrý orgasmus.. až v práci vyhorim, možná rozjedu v Rabbit masaze pro ženy. Jednou treba taky budu rád za klientky dysfunkcni baby, co s nima nemas moc prace, stačí jim pokec, trocha predstiraneho zajmu a jsou z tebe hotoví, budou ti nosit dyska😋

17 října, 2023 20:00
Reply to  Rowan_Atkinson

Ty jsi normálně bezchybný borec, který všemu co se týká ženských rozumí, každou uděláš spokojenou. Jen je divný, že musíš hledat své užívání na privátech, tomu úplně nerozumím. Zase tak slavné to úplně nebude.

Uvědom si, že ne každému vyhovuje „klátit“ ženu, kterou úplně nezná. Ale připadáš mi přesně jako ten typ borce, který se rád chlubí kolik ženských „oš**al“. Každý svého štěstí strůjce :))

18 října, 2023 10:35
Reply to  Stephan94

Dekuju za zpetnou vazbu 🙂 Podle me jsem zde naopak uplne jediný, kdo přiznal boj s ruznymi sexuálními dysfunkcemi. Nikdo jiny zde takovy problemy nema… Mas pravdu, že jsem exot v tom, že se zajímám o to, jak ženám dělat dobre. Muži se o to obecne moc nezajímají. Rozhodne nejsem dokonalý, ale snazim se v tom naustale zlepšovat, investuju do sparring partnerek, abych ve skutečném zápase předvedl to nejlepší 🙂 Podle me je to na privatu lepší trénink, než handjob v salonu, nebo masturbace u pecka.
O ostatnich muzich nemam valne mineni, co se tyce snahy/umění zenu udelat. Soudim hlavne podle svych ex.. nebo mi treba rikala jedna slecna na privatu, ze ted za ni chodi hodne chlapku kvuli squirtu, ale vetsina si uplne vazne mysli, ze pro to nemusi nic udelat, ze to jako prijde samo a jsou pak mrzuti, kdyz to neklapne.
Ty tvrdíš, že ti nevyhovuje klatit zenu, kterou úplně neznáš. Docela častý argument masazniku – co to znamená, udělal by ses s ni hned, nebo by ti naopak nestal? Nebo fakt potřebuješ k sexu tři rande a zamilovanost? 🙂 Není pak divný, že k tomu si ho nechat vyhonit cizí maserkou už zamilovanost nepotřebuješ? Statistiku, kolik jsem ošukal holek si nevedu, nejsem na to nijak pysny.. v civilním zivote o tom radši lzu. Venerologicke vyšetření jsem dobrovolně absolvoval několikrát. Bojim se. Poprve jsem jim tam naivne bez premysleni podepsal papir o spolupraci na nejaky edukaci, tak se mi pak baba hrabala vatovou tyčinkou v žaludu před publikem zvidavych studentek.

18 října, 2023 11:43
Reply to  Rowan_Atkinson

Samozřejmě vím, že na tebe nemá úplně cenu reagovat, protože si pojedeš pořád to své, jako poslední týdny/měsíce. Aspoň na to ještě jednou zareagují, když si odpověděl (považuji za slušnost).

Asi se to tobě bude zdát divné, ale všem chlapům nejde pouze o to si zaplatit a tu holku ošu**t. Já sex beru jako intimní věc, kterou neprovozuješ s každým (netvrdím, že jsem nikdy na privátu nebyl). Ale prostě to není pro mě, úplně si to s „cizí“ holkou nejsem schopen užít.
A nevím, co do toho pořád pleteš nějaké disfunkce – to je hlavní věc v každém tvém příspěvku (už je to otravné spíše :)). Tobě už příště přijde málo masáž, protože jdeš pouze s tou vidinou, že zasuneš, ti je jednoduché.

A proč někomu vyhovují masáže? Proč si nejít zpříjemnit den k milé slečně? Chování slečen na masážích bývá daleko milejší než na privátech (netvrdím o všech).
Stejně bych se mohl zeptat, proč nemají všichni auto SKODA? Tisíc lidí, tisíc názoru a každému jednoduše vyhovuje něco jiného. Jinak by různé značky automobilů nemusely existovat.

Nikde přeci není určené, jak by měl vypadat OPTIMÁLNÍ SEX – pro každého to znamená něco jiného. Někdo rád maratony, protože se není schopen udělat (taky disfunkce?). Naopak někdo se udělá rychle, ale může jet více kol a někdo to má zase jinak.
Ale tvoje debaty jsou bohužel stále o tom stejném.

18 října, 2023 13:38
Reply to  Stephan94

Otázkou je, proč si sex na privatu s cizí holkou nejsi schopen užít a na masazi, při pasivni poloze na břiše a na zádech si handjob s cizí holkou užíváš… to je otázka, kterou tu pokládám každému pořád dokola. Baví mě ta zvracena argumentace. Zajimavy porovnavat výběr auta s výběrem sexuální služby. Mně spíš přijde, že kdyz zvolis privat, volis opravdový svezení a muzes si k tomu vybrat auta mnoha značek. Když zvolis masáž, je to jako bys volil svezeni se strejdou, co ma mozna hezci kary, ale necha te je ridit, jen kdyz budes hodny chlapecek – dovolí ti maximalne se parkrat otočit na opuštěném parkovisti. Kdyz zvolis porno, je to jako když si pustis na playstation forza horizon.

18 října, 2023 14:22
Reply to  Rowan_Atkinson

Protože k té holce prostě nic necítím a nepotřebuji s ní mít sex. Já nepotřebuji, aby si pochopil, proč na masáže chodím. Jinak ano, já si masáž s milou dívkou užiji (také se mi stalo, že tomu tak nebylo).
Třeba já to u sebe vnímám tím, že mi chybí dívčí dotek (ano, v soukromí nikoho aktuálně nemám) a blízkost. Tu získám především na masáži, protože na privátu je takový přístup téměř nulový (ano výjimky se najdou). Třeba i v osobním životě bych měl problém při poznání dívky jít hned na věc. Každý to má nastaveny nějak. Ale samotný zásun pro mě není dostatečný (pro tebe je to cíl).

Schválně jsem dal takový příklad. Protože pokud by lidi přemýšleli stejně a vyhovovali by jim stejně věci, tak by nemusela existovat spousta alternativ (značky aut, typy aut apod..). Někomu vyhovuje individuální sport, někomu týmový sport.. někdo má rád násilí, někdo ho nesnáší.

Stejně tak je to s masážemi a privátem. Někdo chodí za účelem sexu a je to pro něho vše (třeba pro tebe) a někdo si rád dopřeje blízkost příjemné osoby na masáži – přístup je za mě nesrovnatelný (nabízené služby do toho nepleť).

19 října, 2023 11:23
Reply to  Stephan94

Díky za vecne a podnětné vysvětlení. Takze doteky, blizkost prijemne ženy. Z toho co píšeš mi přijde, že vůbec nemusíš vyhledávat sexuální služby. Jako bys tam vubec nechodil kvuli vyhoneni, vůbec to nezminujes 🙂 Chod spis na nějaký klasicky masaze, za nějakou fajn maserkou.. studentky fyzioterapie chteji třeba 800,- za hodinu.. a to jsou holky, co fakt neco vi o anatomii, lidském těle a rady si s tebou budou povídat, rozhodne víc na úrovni pokec, než s falesnou neurotickou masérkou, co by nezvládla ani kasu v Albertu. Nebo si najdi mladou prijemnou kadeřnici, za ní můžeš taky chodit kazdej týden a povídat si s ní. Treba se s ni domluvis a bude tě za priplatek chvili simrat na usich.. existuji placene spolecnice, ktere muzes vzit na veceri a za příplatek tě bude držet za ruku. Jsou i terapie objetí, třeba canisterapie je super.

19 října, 2023 12:32
Reply to  Rowan_Atkinson

Já také nevidím ve spojení „erotická masáž“ nabídku sexuálních služeb. Pokud by mi šlo stejně jako tobě pouze o sexuální služby, tak poté budu navštěvovat priváty.

Nicméně mně i většině lidem zde jsou tvé komentáře zde jedno 🙂 Můj poslední koment zde, měj se

Imrich
18 října, 2023 21:38
Reply to  Rowan_Atkinson

Rowane, už nevím kde, ale před časem jsem tu psal o přestupu na masáže kvůli přístupu slečen 🙈
Teď hlásím, že jsem zase tvůj fanoušek a přestoupil jsem zpátky do první ligy 😂
Jedna slečna z privátu mi za méně peněz pomohla zapomenout na moji začínající lásku k jedné masážnici a konečně jsem se svezl první třídou 😊
Btw i jí se to líbilo a přetáhli jsme o 30 min a vslatně jsem se musel sám vyhodit … to se ti na masáži asi fakt nestane 🤷

19 října, 2023 21:16
Reply to  Imrich

Tak to gratuluji a vítej ve správným týmu. Občas se dá trefit jackpot, kdyz to sleduješ a dokážeš se orientovat v nabídce. Já takhle vzpomínám na jednu real studentku, roztomilou zrzku v Letňanech. S ni to občas bylo na celý odpoledne a pak si řekla o litra. Tu jsem tenkrát taky radši nepropaloval. S ni to bylo úplně mimo obvykle standardy. Pak se za pár let udajne na čas vrátila na scenu, už „moudřejší“ za 2,5/hod.

18 října, 2023 13:39
Reply to  Stephan94

Myslim, že je škoda ztrácet čas s tímto jedinečným chlapcem. Škoda, ze tady není “tlacitko “ blokace….

18 října, 2023 14:32
Reply to  Daniella

Poslední příspěvek, tím končím. Věděl jsem už když jsem to napsal, jaká bude reakce. Jinak máš pravdu.
Fajn den :))

17 října, 2023 20:08
Reply to  Rowan_Atkinson

Nechápu, proč se tady neustále snažíš shazovat kluky co chodí na masáže?? A píšeš takové bludy😏😏. Děláš tady ze sebe borce a já ti nevěřím ani Ťuk😂. Přijdeš mi jako docela zakomplexovaný postarší pupkáč, který si nevrzne jinde než na privátu a tady si léčíš komplexy.Klidně choď klátit holky dál… ale už si nech ty blbé řeči 💋💋💋💋💋Je už to obehrané a docela trapné …Zkus něco jiného😁😁😁

18 října, 2023 12:17
Reply to  Daniella

Máš pravdu, v civilním zivote by si o mě žena jako ty neoprela ani kolo, proto musím chodit na privaty 😂Odhadla jsi me skoro presne – nejsem jiný, než většina tvych klientu💋 Jen teda ten pupkac zrovna na mě tolik nesedi, jsem sportovec, lehká váha, mam lepsi bricho nez ty 😁 jo a svoje komplexy si tu samozřejmě léčím, jsem tak trochu troll. Někdy je to tu pro me hroznej bizar.. třeba jak na fb. stránce Tomia Okamury. Ten šotek mě zablokoval po prvním příspěvku.. to tady mě máte skoro všichni rádi ❤ někdo mi říkal, že jsou v tomhle dobrý i motorkarsky fóra.. máte někdo zkušenost?

16 října, 2023 13:53
Reply to  admin

Jaká byla ta recenze, která ji ublížila, jsem se jí neptal, nebyl to výslech.
Ale když jsem nad tím pak přemýšlel – a z toho, co jsem se už (celkově) dočetl tady – mne napadá několik možností:

a) Recenze byla velmi negativní, odrovnávající (a masérka přitom byla výborná)
b) V recenzi autor vyzradil něco ze soukromého života masérky, čímž přišla (např. v kombinaci s fotkami a údaji) o utajení své práce.
c) V recenzi autor popsal – nebo si v jejím případě spíše vymyslel – co všechno mu masérka umožnila a pak s tím k ní začali chodit další…

Ale to si asi uvědomujete všichni, kdo na masáže chodíte, a konkrétně v tomto případě nevím.

Admin
Famed Member
16 října, 2023 18:21
Reply to  ExPlayer

Tak vyslech jiste ne, ale kdyz s nekym konverzuju a rekne mi ze kvuli recenzi musela zmenit ideantitu a salon, tak jasna reakce je zeptat se proc, co tak strasneho v te recenzi bylo 😉
No nic, vis prd, mozna sis to taky jen cely vymyslel, jsme prece na netu 🙂

16 října, 2023 08:57
Reply to  ExPlayer

Myslím, že Molly by poznal podle fotek a nezměněného „jména“ každý, kdo ji alespoň jednou navštívil 😀
Je hezké, že se zastáváš masérek, ale ony si umí i dost vymýšlet. 😇 Salony by měly řešit negativní hodnocení, ale zase to není třeba přehánět a kvůli jedné špatné recenzi vyhazovat z týmu. Každá situace je ale jiná. Někdy je to i o ne/štěstí – masérka má akorát jeden slabší den a navštíví ji právě někdo, kdo zde o tom napíše.
Osobně teď s odstupem času a po více zkušenostech lituji pár recenzí, které jsem kdysi napsal. Negativní recenze jsou ale velmi důležité.

16 října, 2023 16:12
Reply to  Sktr

…a mezitím pokrytecky dopisuji další negativní recenzi 😀 🤦‍♂️ 😮‍💨

Last edited 1 rok před by Sktr
36
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx