Priváty v Praze

Mia – Mia TOP

Mia – Mia TOP (775 809 202)

Po cca půl roce(tragický výběr a vysoké ceny) návštěva pár dní zpět, sháněl jsem nějakou mladší(do 30), štíhlou holku s většíma prsama, řešil jsem to pár hodin předem, ozvala se Mia, domlouvám hodinu přes WA.

Když jsem byl na cestě, tak se omlouvala s konkrétním důvodem, že hodinu nestíhá, že jen půl hoďky, už jsem byl na cestě, tak jsem souhlasil, byť chodím vždy a všude na hodinu. Pak mi to ještě o 15 minut posunula, to už jsem tušil nějaký průšvih.

Byt v Holešovicích, zvonek a už jsem uvnitř. Holka je komunikativní, netváří se kysele, ale zase žádný smíšek, vyřizujeme finance, příplatky nenabídnuty, sprcha a už jsem na pokoji.

Někdo psal, že vypadá jak holka od kolotočů, s tím bych asi souhlasil. Věk bych klidně kolem 25 věřil, velký přírodní prsa, nato jak jsou velký ještě pořád super tvar, žádný věšáky. Krásnej, velkej, kulatej zadek, hebká voňavá kůže. Spoustu menších tetovaček.

Negativa, sport asi žádný, vanu sice nemá, ale abych citoval strážce galaxie: „one sandwich away from beeing fat“. Jestli se sebou nezačne brzy něco dělat, tak začne být slušně rozkydlá. Obličej průměr, na ulici bych se za ní neotočil, počínající druhá brada.

K akci, musím říct že mě dost brala, což možná souvisí s tím, že jsem dlouho na privátu nebyl, zákazy v podstatě žádné, nechá se lízat i prstit, při poloze zezadu sama krásně přirážela, až jí půlky pleskaly o sebe (super), GFE to ale zase nebylo. Po výstřiku nabízí masáž, ta trvala možná pět minut a posílá mě do koupelny. Dveře – dvěře 30 minut.

Co říci závěrem, vyloženě průšvih to nebyl a pokud chcete mladou prsatou holku, která se navíc nechá lízat a prstit, tak nemáte moc na výběr. Vzhledem k cenové politice 2000/2700 se podle mě vyplatí spíš hoďka, pokud nebude krácena. Dveře – dveře 30 minut za 2000 mi příjde trochu dost na to, že podle mě to TOP holka není, na to by muse začít trochu cvičit. Já opakovat spíš nebudu, i vzhledem k časovým zmatkům, jedině v nouzi, nebo pokud stáhne cenu.

Hodnocení:

Cena: 2000/2700

https://tapky.info/?4703,mia-mia-top-775-809-202-775809202

 

Mia.png

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Cava21
13 října, 2023 23:08

Ona už není v Balbínově?

14 října, 2023 01:51

Bizar..)) zkuste si zadat mob.cislo a objevi se vam zde par mesicu stara recence na Sarlotu ve Vrsovicich, co chtela zlatokopeckou cenu 3000 Kc za hodku. Fotka,cena,jmeno a i adresa jina. Tak fakt nevim.

14 listopadu, 2023 00:48

Nema nahodou na bradavkach piercing?

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx