Očima masérky

Očima holek z Infinity: Pussycat masáž a vzájemné uspokojování

Čauky mňauky 💋 Řada našich klientů se při masážích ráda ujímá i aktivní role. Dotýkají se masérky na intimních partiích, hladí ji různě po těle nebo si s ní na okamžik prohazují role a sami jí nabízejí masáž. Aby si tyhle intimnosti ale užívaly obě strany, je dobré respektovat určitou masážní etiketu (viz dál) 🌹

Na úvod zmíním, že osobně možnost nechat se zadarmo namasírovat doslova zbožňuju – kór v případě, že mám za sebou ten den už několikátou masáž. 😅 Užívám i vzájemné uspokojování rukou a jazykem, a to obzvlášť v případě, kdy klient ví, kam sáhnout 😈 (a zároveň respektuje mnou vytyčené hranice toho, co je ok – intimní partie jsou hodně citlivé a snadno dojde k jejich předráždení, což může být fakt nepříjemný) Samozřejmě platí, že každá z nás má tyto hranice nastavené jinak a mohou se různě posouvat i podle toho, jak se zrovna cítíme, jak jsme unavené apod.

Pokud patříte mezi ty, kteří si uspokojování masérek užívají, rozhodně v Infinity vyzkoušejte pussycat masáž, při níž se můžete masérku orálně uspokojovat jazykem na intimních partiích. 💦 Tuto extra službu za příplatek si lze objednat buď dopředu, kdy vám naše operátorka nabídne přesně ty masérky, které službu poskytují anebo se na pussycat masáži domluvíte s vámi zvolenou masérkou až na pokoji. Je jen na vás a na domluvě s masérkou, ve které části masáže a v jaké poloze si chcete pussycat vychutnat 👅 V každém případě i zde pochopitelně platí, že je nutné dodržovat určitá pravidla a respektovat pokyny a přání konkrétní masérky.

 

  1. Pokud chcete, aby si masérka užívala masáž stejně jako vy, myslete, prosím, na hygienu. Je sice pravdou, že se před masáží sprchujete, ale přijdete-li na masáž v propoceném oblečení, s mastnými vlasy a dechem např. po česneku, nelze se divit, že je masérka vůči vám odtažitější a na pussycat nemá náladu.
  2. Pokud si holíte například hrudník a přijdete na masáž s pořádným strništěm, body 2 body bude pro masérku utrpení. Choďte buď hladce oholení nebo se neholte vůbec – i husté chlupy jsou na kůži mnohem příjemnější než strniště.
  3. Pokud cítíte, že na vás leze nějaká nemoc, na masáž nechoďte! Pokud máte rádi praktikování pussycat masáže, je navíc dobré se sem tam chodit testovat na pohlavně přenosné nemoci. Některé z nich jsou přenosné i orálně! (Sama se testovat chodím pravidelně.)
  4. Vyjasněte si vždy pravidla na začátku masáže. Masérka vám většinou sama řekne, kde a jak se jí můžete dotýkat. Nesnažte se jí během masáže přemlouvat k něčemu, o čem vám dopředu řekla, že to dělat nechce.
  5. Součástí pussycat masáže není strkání prstů do vagíny. Obecně platí, že při vzájemném uspokojování se masérky dotýkáte na povrchu – klitoris, stydké pysky atd.! Jedním z důvodů jsou i zdravotní rizika – a to zvláště ve chvíli, kdy si klienti před masáží pořádně neumyjí ruce. Jsou masérky, které mají přesto prstění rády. Vždy ovšem nutné se jich zeptat, zda o to v dané situaci stojí!
  6. Součástí pussycat masáže není lízání zadku. Pokud po tom toužíte, můžete se na to zeptat.
  7. Součástí masáže není líbání. Nesnažte se nám dávat pusu na pusu, pokud jsme se na tom předem nedohodl! A to platí i v případě masérek, které nabízí french kiss jako extra službu za příplatek!
  8. Pokud si nejste jisti, zda je nějaký dotyk OK, vždy se nejdřív ptejte a pak až dotýkejte! Opravdu není příjemné, když vám najednou někdo nacpe několik prstů do vagíny a až pak se vás zeptá, jestli to bylo ok. (To se vztahuje k předchozím bodům).
  9. Kupujete si náš čas, ne naše tělo. Respektujte naší tělesnou autonomii a naše rozhodnutí, jak se svým tělem chceme v daný okamžik nakládat. Pokud jste s námi minule měli divoké B2B, pussycat a dovolily jsme vám třeba i nějaký ten prst uvnitř, neznamená na to, že to tak příště bude znovu. To, že máme uvedené určité služby na internetu, neznamená, že je praktikujeme vždy. Občas na to prostě nemáme náladu, občas nám klient opravdu nesedne a prostě se na to necítíme.
  10. Ženské intimní partie jsou citlivé. A bradavky taky. Někteří klienti za bradavky tahají, koušou do nich apod. – opět platí, pokud jste se na tom s masérkou nedohodli, rozhodně to není OK! Stejně tak není příjemné, když se vám někdo snaží dráždit klitoris po celou dobu masáže. Pro řadu žen je dráždění klitorisu příjemné jen po omezenou dobu – pak začíná být naopak bolestivé.

 

xoxo,

Linda 🔥 Infinity spa

 

Seznam masérek v Infinity, co nabízejí pussycat:

 

Anita

Diana

Kira

Linda

Monika

Stella

Vendy

5 5 votes
Hodnocení recenze
68 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 října, 2023 12:03
Reply to  Daniella

+ Molly 👀

9 října, 2023 18:58

To je ono co se chystalo ? Wau, nečekané.

10 října, 2023 13:58
Reply to  nornik18cm

Náhodou, fajn rady pro ty aktivnější a návod na to, jak to udělat, aby si to s námi co nejvíce užily i masérky (o co jde každému slušnému klientovi). I když to tady už začíná být jak nějaká sexuální výchova 😀 a většina z toho by měla být samozřejmostí. Vyjádření od masérky, která poskytuje i pussycat zde dosud chyběl.
LinDaniella, pokud by se ti chtělo, tak se koukni i na článek „ptejte se masérky“ 😉
PS Škoda, že (zatím) neumím masírovat, rád bych si vyměnil role. 🤗

Lion
10 října, 2023 20:08
Reply to  Daniella

Rád bych se také naučil masírovat a potěšil tak slečnu, masérku. V Infinity Spa jsem už dlouho nebyl. Vzpomínám na moc pěkné masáže, které jsem tam zažil.

Lion
27 prosince, 2023 09:19
Reply to  Daniella

To máš pravdu Daniellko. Zavítal jsem proto nedávno do Infinity. Příjemným překvapením, aspoň pro mě, byly skutečné, hořící svíčky v té koupelně. To měl někdo dobrý nápad.👏

27 prosince, 2023 10:55
Reply to  Lion

Hořící svíčky v koupelně? 😮 Do Infinity salonu musím také zavítat, tohle mě přesvědčilo. Měly nějakou vůní, nebo klasický hřbitovní?

27 prosince, 2023 13:54
Reply to  Daniella

Panáčkují? To je roztomily ❤ můj pes to taky dělá, kdyz porcuju nějaký maso a chce mi ukazat, abych nezapomnel na sve věrné.. hele třeba jsem kromě toho cos napsala ještě bukvice, co si ujíždí na vonných svíčkách.. Sugar Denny na mě make a fortune.
Jinak zase jsi sesmolila slušnou manipulaci Danielindo. Kdo je to „nikdo“? Dělala jsi o mně zase nějakou anketu/celoprazske referendum? 🙂 Je lepší ponizovat bez manipulací- napsat treba jednoduše – jsi šašek, neberu tě vážně.. jednou tě to naučím 🙂 no a co ještě provadis svym chlapcům, co se k tobe přijdou nechat vysubit? Nutis je treba štěkat na povel? Umíš bodani vidlickou?

sexydrapky
27 prosince, 2023 15:55
Reply to  Rowan_Atkinson

Nevěřila jsem, že na ťapkách se může objevit cokoliv, kde budu napsaná sugardenny😅😂

27 prosince, 2023 17:09
Reply to  sexydrapky

SugarDenča je národní poklad, miluju koukat na jeji hauly. Jednou bude primátorka Brna. Chtel jsem letos zajít na jeji party, co pořádali s Tadeášem, ale nesehnal jsem parťáka, co by do toho šel 😢. Mám tak trochu slabost pro Denisy.

Screenshot_20231223-135829_Vinted.jpg
sexydrapky
27 prosince, 2023 18:38
Reply to  Rowan_Atkinson

Já mám slabost spíše pro shopaholic Adél haha

27 prosince, 2023 21:41
Reply to  sexydrapky

Když jsem viděl naslapanou startovku na lednový Clash of the stars, říkal jsem si, že tam uz chybí jen řežba frajeru od Adel – ten novej proti tomu starymu. To je můj dreamfight 🙂

sexydrapky
27 prosince, 2023 21:44
Reply to  Rowan_Atkinson

Rozešla se s Honzou😂 na štědrý den byla brutální hádka na streamu. Navíc, když se jednou přihlásíš do Red Face (kam se hlásil Honza) tak nemáš už potom šanci vstoupit do clashe. Proto David s Honzou nemohli fightit v jedné kleci.

k69
27 prosince, 2023 22:14
Reply to  sexydrapky

Já jsem Shopaholic Adél potkal na Tinderu včera. Je tam normálně aktivní. Měla v profilu napsáno že je singl.

sexydrapky
27 prosince, 2023 22:17
Reply to  k69

Jojo.. brutální hádka proběhla na Honzově streamu na štědrý den.. už je i na badoo, takže čekáme, jaký chudák padne do jejích spárů, jako další😂

k69
27 prosince, 2023 22:30
Reply to  sexydrapky

Já to nebudu. Já si jí dal z Tinderu pryč. Já mám nízký standardy ale tohle už je moc i na mě 😀

sexydrapky
27 prosince, 2023 22:42
Reply to  k69

Tak ona je hlavně magor.. to asi jinak nejde napsat.. už jen těmi činy.. s tím morčatem, to byl největší odpad.. ale upřímně si myslím, že brzy na instagramu oznámí novou lásku na celý život😂

k69
27 prosince, 2023 22:51
Reply to  sexydrapky

Hele ta má podle mě rozdvojenou osobnost. Ty dvě osobnosti o sobě neví.

sexydrapky
27 prosince, 2023 22:57
Reply to  k69

Vím, že byli nějaké konspirační teorie o nonamově syndromu nebo něco takového, ale mám pocit, že sama sestra o ní řekla, že má na papírech nižší iq, každopádně jediný asi psychiatra nebo psycholog by s jistotou řekl, jakou mentální nemoc má🧐 minimálně má neepileptické záchvaty což je hysterie

k69
27 prosince, 2023 23:54
Reply to  sexydrapky

Typickou vlastností těchto lidí je, že si myslí, že za všechny jejich problémy může někdo jiný a o sobě si myslí, že je v tom nevinně. Proto střídá ty chlapy jak na běžícím pásu.

k69
27 prosince, 2023 16:45
Reply to  Rowan_Atkinson

Rowane podle mě ty jsi na špatné straně barikády – ty bys měl jít naopak dělat dominantního maséra a ne se nechat submisivně masírovat. Ta dominantní role by ti svědčila více. A mohl by jsi používat svíčky proti molům (ty co maj dusivou pyžmo vůni) ať to má nějakej říz 😀 A tím horkým voskem bys ty ženský mohl polívat…
(tento komentář je myšlený jako vtip, není myšlený urážlivě)

27 prosince, 2023 18:49
Reply to  k69

Jen drobná poznámka: pokud by se jednalo o maséra v těchto salónech tak by se jednalo o homo masáže jelikož když už žena přijde jde spíš k masérce 😂 (bavil jsem se o tom s masérkou na masáži) takže na maséry vychází mužský s těma choutkama, který bych nechtěl zažít 🤢

k69
27 prosince, 2023 21:56
Reply to  Terapista

A ještě navíc hrozí riziko že by se mu to mohlo líbit  😂 

27 prosince, 2023 19:47
Reply to  k69

Se „správnymi“ aerosoly ve vzduchu se toho dá ovlivnit hodně. Adolf takhle přepisoval dějiny, czechcasting je údajně postaveny na dávkovači kokainu ve větráku 🙂 každá zena ti podlehne, kdyz na sebe caknes Prada Black🤫
Občas přemýšlím nad vydelecnym konceptem masazi pro ženy, parkrat me napadlo, zda naucit zeny squirt neni moje životní poslání 🙂 Blbý je, že se vůbec nedokážu vcítit do spotrebitelskeho chování žen, co tyhle služby využívají. Nerozumím jejich motivaci, jaky zážitek vyhledávají. Zadnou zenu, co chodí na ero/tantra masaze neznam. Oproti ero masazim pro muže ten trh může mit treba 0,1%, spíš min.

k69
27 prosince, 2023 21:51
Reply to  Rowan_Atkinson

Já taky nechápu ženský mozek. Možná by nám to mohli osvětlit některé z místně přítomných dam co ony vlastně chtějí.

sexydrapky
27 prosince, 2023 15:59
Reply to  Daniella

Jako upřímně Rowana v jeho názoru nikdo nezmění.. už i já se naučila, že je lepší se pousmát a v hlavě si říct, že je to prostě třeba nesmysl, co napsal a jít dál😄

27 prosince, 2023 17:13
Reply to  sexydrapky

Jsem uplne dojatej, jak edukační dosah mají mé příspěvky ❤

Lion
27 prosince, 2023 12:52
Reply to  Rowan_Atkinson

Nevím, zda máš rád klasické nebo vonné. Nejlepší asi bude, když se přesvědčíš sám.

27 prosince, 2023 14:09
Reply to  Lion

Tak vyjma poucovacu co chybi v recenzich, ovsem sami bez jedine recenze, tu mame i svickove specialisty bez recenzi – nastesti nam doplni prehled co se svicek tyka. Sem rad, ze si nas informoval o stavu svicek v Infinity, hlavne nepis zadny recenze, to bys byl prece za kokota. Apropo, par tydnu zpet tam v koupelne byly svicky na baterky, myslim na vane. Zel Bohu svicka na baterky nevynahradila jinak prumernou masaz.

27 prosince, 2023 14:44
Reply to  long.tongue

Přesně, recenze píšou jen kokoti. Lepsi je jen sosat, poucovat kokoty.. Můžeš klidne dopadnout jako já – zazvonis na privát, kde jsi nikdy nebyl, poznají tvůj ksicht v kameře(i když jsi maskovan kulichem!) a slečna tě odmitne přijmout, protože tě zná a ví, že jsi kokot 🙂

27 prosince, 2023 18:40
Reply to  Rowan_Atkinson

Srry nevím na koho reagovat tak snad to skončí co nejníž 😅

Safra začínám si tady připadat jako někdo kdo stojí uprostřed řeky mezi dvěma tábory 😅 nejsem ani 100% masážník ani 100% privátista (ale to je způsobené taky tím proč jsem s tím začal).
Už jsem to tady myslím psal, ale nelze srovnávat masáže a priváty. Jednu společnou věc přece jen mají a to že si musím se slečnou sednout a „souznít“ a pak je zkušenost diametrálně rozdílná od běžné. Masáže beru jako submisiv, který v rámci pravidel rozehrává hru na kterou buď masérka přistoupí nebo ne, bohužel oproti privátu jsem hodně svázaný (pravidly né doslova 😂 BDSM mě neláká). Zato na privátu je to otevřenější a můžu si dovolit víc (také se držím určitých pravidel, ale né tak svazujících), včetně přivedení slečny k orgasmu a dosáhnout souznění na jiné úrovni, to se mi zatím na masážích nepovedlo. Každá služba má svoje…
Ale to je můj pohled nepatřím do statistik ani škatulek, takže jsem v podstatě outsiderem 😅

27 prosince, 2023 22:33
Reply to  Lion

Doporučuju Ikeu. Tam je to se svíčkami docela žhavé. Jestli do toho Švédi šlápnou, tak se místní masážní trh bude otřásat v základech.

Last edited 4 měsíců před by entity
9 října, 2023 20:42

Teda uspokojovat divku oralne, a jeste ji za to zaplatit, no doba se nam posunula..))))

27 prosince, 2023 19:06
Reply to  Daniella

Zcela upřímně, rád bych vás uspokojil a dovedl k orgasmu, ale proč mám platit za něco co dělám pro vás? Jako jo budu z toho mít dobrý pocit, ale s pocitem idiota co zaplatil, za svou službu 🤔😂 nebo mi něco uniklo?

27 prosince, 2023 20:33
Reply to  Daniella

Zlatíčko… tak jsem to úplně nemyslel (ale napsal jsem to jak kokot beru  😅 ) vím, že mě nikdo nenutí.  🙂  nezbývá mi tedy nic jiného než průzkum bojem a vydat se k tobě na masáž a případně se stát milovníkem  😜 

sexydrapky
27 prosince, 2023 20:05
Reply to  Terapista

Jako asi tohle není standart, to je pravda.. stejně, jako autoerotika, co třeba dělám já. Ale třeba tohle je i za mě osobně hovadina😅 hlavně z hygienické hlediska pro mě něco, co bych nikdy nedokázala dělat..

27 prosince, 2023 20:54
Reply to  Daniella

 👌  Tím bych to uzavřel, tisíc lidí tisíc chutí, každý máme jiné hranice a pravidla  👍 

sexydrapky
27 prosince, 2023 20:06
Reply to  Terapista

Asi si, tak nějak nedokážu představit, že za den by mě vylízali třeba 3 klienti😅😅🥲

27 prosince, 2023 20:49
Reply to  sexydrapky

Tak je to o nastavených hranicích a případně nakolik bys klientovi důvěřovala, tedy ne každýmu kdo by si ji zaplatil… ale to bych momentálně ved konverzaci někam jinam a to je spíš na pokec. (už se klidím a radši vypínám mozkové závity )
P.S. Ono stejně bych to viděl i z druhé strany lízat už ten den 3 vylízanou…  😅 

10 října, 2023 15:39

Ahoj 🙂 Urcite si mezi sebou povidate i z jinych salonu, tak by me zajimalo jestli si nekdy neprohodila i par slov s klukama, ktery delaj eroticke masaze. Na minule navsteve na privatu jsme se slecnou na toto tema bavili a mela by zajem na tuto masaz zajit, ale vlastne jsem ji nedokazal dat obsahlou odpoved, co by ji na takove masazi mohlo cekat a co vse je dovolene pri priplatku „pussycat“ 😄
Jedna vec je, co clovek dokaze najit na pornhubu, ale realita bude na 100% jina. Rad bych uvital komentar kluku napriklad z Avalonu k tomuto tematu. Nejak si nedokazu predstavit, ze jsou schopni pro kazdou zajemkyni nebo par predvest super vykon bez toho, aby nezrali nejaky doping 😄

10 října, 2023 18:48
Reply to  Daniella

No tedy Lindanka, važ slova 👉💦 😜 co máte soutěž v návštěvnosti? 😁

24 října, 2023 09:48
Reply to  Daniella

Tak teď jsem dostal chuť zajít k Tobě na masáž Danielko. Myslím že se brzy uvidíme.  😍 

10 října, 2023 21:50
spartakusak
24 října, 2023 06:11

Ahoj, Daniello děkuji za seznam mohla by jsi napsat seznam dívek které je možné za příplatek líbat?

26 prosince, 2023 09:05

Ahoj Daniello, když jsi nám tady už dala pěkný seznam kolegyň, které nabízejí pussycat, co tak i seznam pro autoerotiku s hračkou?  😜

k69
26 prosince, 2023 23:03
Reply to  Sktr

neblbni budou tě bolet ruce 😀

14 května, 2024 22:35

No nevím, jestli po těch tolika masážích denně, máš chuť i na masáž od zákazníka:) Ale zase tak často tam nejsi, tak možná, proč ne? A jak tak tady čtu tvé příspěvky, když narazíš na někoho, s kým by , i pro tebe, mohla být opětovaná masáž fajn, tak si asi dokážeš, o ní říct, je to tak? Osobně bych masérce rád masáž poskytl, když by si, o ni, řekla…malou i větší, i třeba jen zdravotní. Prostě pohladit si dívčí tělo, je děsně rajcovní:)…a nejen dole… A mohly by být, stejně odvážné, i tvé kámošky:)

user1902
15 května, 2024 05:02
Reply to  Robert1

tak sa normalne spytaj. takmer ziadna ti nepovie nie – pre ne to znamena lahnut si, nic nerobit a dostat zaplatene. kym nebudes agresivny, drsny a neviem co vsetko, tak takmer ziadna nema dovod nesuhlasit. to len niektore salony si za to zacali pytat priplatok, ale pre mna je to motivacia tam nechodit, lebo je to ukazka ich vycuranosti

68
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx