Erotické masáže Praha

Zara – Candy Shop Massage

V Candy to je někdy zvláštní, masérky nepracují i několik měsíců a najednou jsou zpátky (například Foxy, Regina, Daša). Zaru jsem chtěl navštívit odkdy se poprvé objevila ještě v zimě. Nějak mi to časově nevycházelo, ale jednou jsem ji viděl na baru, posůbila velmi mile a zároveň trochu plaše a vystrašeně, protože tam bylo tehdy docela rušno. Nedařilo se mi ji zastihnout až nakonec zmizela z rozvrhu a dlouho se neobjevovala. Už jsem myslel, že to vzdala, ale v létě se z Kirgistanu vrátila, takže jsem si s ní hned rezervoval masáž.

Doufal jsem, že to bude holka typu „Milana„. 🙂 Zara mě vítá se širokým úsměvem a pusinkami na tváře. Velmi pěkná milá usměvavá asiatka. V místnosti se ke mně po velmi krátkém odběhnutí přitulí a pomáhám jí se svlékáním. To ale netrvá dlouho, neboť pod černými šatičkami nemá žádné spodní prádlo. V momentě kdy je už nahá odemně odskočí a začne připravovat lůžko, škoda, mohla asistovat i mně. Ale i tak se mi líbí, že je zde snaha o to, aby byla masérka celou dobu se svým klientem, i při svlékání. Toto funguje jen v Candy.

Jdeme do sprchy, která je nadstandardní, jak už to bývá v tomto podniku zvykem. Mazlení, nos na nos, pusinkování, Zara se na mě lepí až při tom zvedá nohy, dovolí i letmou pusu na ústa, pěkně se při tom usmívá. Vypadá přesně jako na fotkách. Mně se moc líbí, má takové roztomilé kouzlo. Střední Asie, musím tam někdy zajít. 🙂 Zara je nižší s menšími kůzlátky a širšími boky s výraznějším zadečkem. Mně to vyhovuje a ta prsa má hezčí, než jsem očekával, takový menší dvojky. Díky masážím s různými masérkami zjišťuji, že na velikosti fakt nezáleží.

Masáž na břiše si už moc nepamatuji, ale vím, že to bylo fajn, i ruční i B2B. Na kamaráda ale nezachází skoro vůbec (narozdíl od předešlých recenzí), zato je tam GFE a já jsem spokojen. Kamarád se tedy ale i nadále povaluje. Otočka přichází docela rychle, což je super.

Zara se mi moc líbí, tak ji skoro ihned žačnu líbat všude možně, ale hlavně na hrudi, což se jí podle její reakce velmi líbí. Při klouzání se o mě zahákne jejími chodidelkami. Po kvalitním B2B se Zara přesouvá do 69 poměrně rychle. Věnuji se jí tedy i tímto způsobem, Zara nikam nespěchá a v této pozici jsme strávili pěknou dlouhou chvilku.

Zda se mi podařilo Zaru vrcholně potěšit, to si nejsem jistý, ale minimálně jí to bylo velmi příjemné a mě to s ní bavilo. Trochu na mně při tom „twerkovala“. 😉 Potom ještě vystřídá nějaké polohy, v paměti mi utkvěl koníček, při kterém jsem už téměř kapituloval, ale v tom nejlepším se Zara přepne do jiného módu. V závěrečné fázi mi seděla na břiše a já jsem si užíval celé její tělíčko. A Zara si to užívala také, až zapomněla na čas i na něho.

Tedy nevím co se vlastně stalo, ale najednou zahlásila, že musíme jít už do sprchy, přičemž ale posledních pár minut nebyla moc snaha mě nějak „dodělat“ (ani tělem, ani ručně). Tak jí navrhuji ať se o to ještě rychle pokusí, vždyť erotická atmosféra byla až do tohoto momentu moc fajn a já to měl na krajíčku. S úsměvem souhlasí a netrvá to dlouho… 😀

Takže zajímavé. Mám na to dvě vysvětlení: Zara vyšla ze cviku – masírovala po delší pauze a zapomněla na čas a na můj HE. Nebo druhá verze, že si to prostě užívala natolik, že na mně zapomněla. 😛 A nebo obojí. Každopádně žádat si o HE je poněkud nezvyk, hlavně když masáž probíhala dost dobře a myslím, že se nám to oběma líbilo. To finále tím pádem ztratilo kouzlo. Utíkáme do sprchy, která je opět příjemná.

Hodnotím pozitivně 🙂 (ten závěr beru s nadhledem, ale nového klienta by to mohlo zaskočit) a roztomilou Zaru bych si ještě zopakoval, ale asi už rovnou na 90 minut, těch 60 minut v Candy uteče vždy strašně rychle. Venku jsem byl po 65 minutách.

Pussycat masáž na 60 minut za 2200 kč (ještě před zdražením).

https://tapky.info/?4390,zara-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Zara-0.jpg Zara2-1.jpg

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx