Erotické masáže Praha

Diana – Infinity Spa

Začala mi být trochu zima a dostal jsem chuť na saunu i masáž v jednom. Vím, že v Infinity byla sauna, tak jsem si řekl, že po delší době znovu vyzkouším. Mezitím se přestěhovali do nových prostor v Hálkově ulici a saunu si vzali s sebou.

Dohoda s operátorem bez problémů, beru 90 minut klasické masáže za 2800 spojenou se saunou za příplatek 500Kč. Volná byla Diana, která dle fotek vypadala dobře, operátorka navíc řekla, že má ráda saunování, tak jsem neváhal a vyrazil.

Vstup do salonu je v méně rušné ulici v jinak celkem rušném centru. Po zazvonění jsem byl vpuštěn do domu a dle sms instrukcí pokračoval do 1. patra, kde mi otevřela na první pohled sympatická a usměvavá Diana.

Zavedla mě na pokoj, kde byla sauna a který měl vstup do koupelny. Koupelna má dveře i z chodby a je sdílená s ostatními pokoji. Diana proto raději klepala než jsme vstoupili 🙂
V koupelně není sprchový kout, ale je tam velká masážní vana.

Diana odložila ručník a předvedla mi svojí prvotřídní postavu, prsa má sice trochu menší, ale jinak je krásně štíhlá s luxusním zadečkem. Hned co vlezla za mnou do vany, tak se přitulila a začala očista plná vzájemných doteků na správných místech.

Z koupelny jsme se přesunuli do sauny, která byla pěkně vyhřátá a jsem si lehl a položil hlavu Dianě do klína. Chvíli jsem si povídali a pak mě začala hladit po břiše a občas sjela i níž. Já jí hladil po prsou a zádech, což se jí líbilo. Erotično by se dalo krájet.  Nikam jsme nespěchali a společně si v teple sauny prohřáli svoje těla. Za mě dokonalý welness, přesně podle mého gusta, kde jsem se dostal na hranici orgasmu. Po asi 20 minutách sauny jsme šli znovu do sprchy opláchnout zpocená těla a já pak ulehl na lůžko příjemně navnaděn.

Diana pokračovala masáží zad a nohou, kde používala jak ruce, tak celé tělo. Postupovala odshora dolů a pak zase nahoru. Za mě skvělá uvolňující masáž.

Po otočce pokračovala v B2B a krásně se tulila a nastavovala. Střídala polohy a postupně stupňovala intenzitu. Chvíli byla na koníčku, chvíli ze strany, chvíli v pozici 69 nebo se přitiskla celým tělem. Nemohl jsem se jí nabažit a hladil jí po celém těle a občas se jemně dotkl jejího klína. Vypadala, že se jí to líbí. Netlačil jsem ale na pilu, abych nenarušil nastolenou rovnováhu a užíval jsem si plnost jejích doteků až do vítězného konce.

Po rychlém utření se přitulila a chvíli jsme společně oddychovali. Přesně to jsem dneska potřeboval. Byl jsem nadšen. Přišlo mi, že jsme si vzájemně opravdu sedli. Nebo je Diana prostě dobrá 🙂

Čas se krátil, tak jsem dali nakonec ještě společnou sprchu, kde mě Diana zbavila nánosu oleje a ještě se chvíli pomazlili. Při odchodu pusa a já odcházel jako ve snách. Doma jsem se ještě natáhl a chvíli relaxoval, abych silný zážitek vstřebal. Díky Diano 🙂

Hodnocení jednoznačné:
  (super)

https://tapky.info/?4298,diana-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_1300-1.jpeg IMG_1297-0.jpeg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx