Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari salón

Dobrý večer vespolek. Mám pro vás další skvělou recenzi. Tentokrát na Lucy z Matahari. (velmi zajímavý podnik).

Jelikož můj kdysi oblíbený podnik v mém srdci a hlavně vzpomínkách RH už tak nějak rychle mizí do prázdna, objevují se nové zážitky a nové masérské kousky, které ROZHODNĚ stojí za vyzkoušení.

Ale začnu od začátku. Vstupuji do dveří Truhlářská 23, Praha 1. Za dveřmi stojí 4 nebo možná 5 slečen. Jsem zmatený, nevím absolutně jak to tu chodí, nevadí. Dobrý den, slečny, já jdu za Lucy. Dívka v zelených šatech, jako má kapradí, se zrzavými vlasy, mi jde naproti a podáváme si ruku. Už při prvotním seznámení cítím, že mýmu kamarádovi se to bude líbit. Cítím v sobě malé vzrušení. Oba se svlékáme a jde se do sprchy. Ve sprše už začíná lehké seznamování se s tělem toho druhého. Minuty plynou, kapky teplé vody proudí po tisících a my se smějeme a tulíme se k sobě. Velmi příjemný začátek, říkám si v duchu. Po pár velmi pevných objetích, Lucy zastavuje vodu a bere si ručník. Já také. Uléhám na futon. Ona ztlumí světlo a hnedka se ptá, jestli takto v pořádku. Tiše odpovídám, že ano a ponořuji se do ezo meditace s nádechem erotična.

Po pár minutách se dozvídám, že holka po mě klouže kokosovým olejem (wow, to se jen tak nevidí). Hnedka přispěchám s poznámkou, že chodím za jednou slečnou na Praze 2, která taky masíruje jen kokosem. Nuže, nevadí. A hle, hnedka přichází další téma. Další a další. To je ale supér, odříkám si sám pro sebe.

Už při masáži na břiše, mě velmi uklidňuje její dotek. Její dlaň. Následuje druhá. Žádná akrobatka, ale velmi precizní a chytrá pozice. Po pár minutách, se po mě začne klouzat svými krásnými ňadry.  Následně mi začne roztahovat mé nohy, které byly do té doby, tak nějak klidné. Hezké, zajímavé, všímám si. Po zhruba otočce, zase masíruje nohy, ale z té přední části. Následně přechází do sympatického Body to body.

Zatím si mrška vede velmi hezky. Nato, že jsem tu poprvé a je to můj první kousek, nebo chcete-li ochutnávka, tak velmi zdařilá. Taková lepší italská restaurace. S občasnými dosud neochutnanými ingrediencemi. V rámci masáže na zádech, si mě sedne jakoby jen ke mě. Rozáhne nožky. Ale ale, co to….nějak nechápu, kde tento posed holka pochytila (je nevšední a svým způsobem neokoukaný)

Už se nemohu přestat dívat a tak si také hraji s jejími pěknými přednostmi. V tomto jakoby posedu/polehu, držime až do úplného závěru.

Jen chci ještě poznamenat, že při přesunu z břicha na záda, jsem jí polichotil, že zatím velmi ale fakt velmi relaxační doteky a že to je takový až malinko uspávající. Ale nemyslím tim, že by Lucy nevěděla a neuměla přitlačit. To vážně ne. Spíš to asi bylo celkově tim prostředím a tou hezkou kulisou kolem nás.

Tak tedy stále a stále seděla a nechala se dotýkat (dole je prý zakázáno, nechtěl jsem to celý pokazit, tak se na ní nevinně usmívám, ah promiň), ona říká v pořádku a dál otevírá moji přehradu. Najednou zvyšuje tempo, rychleji a rychleji, občas pomůžu já (né každá holka si nechá kecat do finální části erotických masáží), avšak tady mi to přišlo celkem ok. Tak jsem jen trochu si dopomohl a kapitulace je na světě! Velmi krásné. Velmi klidné, velmi působivé. Následně bere ručník a přikládá mi ho na úd. (Wtf)? To bylo hodně cool moment. Skoro mi až přišlo, že se to dá přirovnat k nějakému tomu procesu v lázních , kde po koupeli v horké vaně si lehnete do vyhřátého ručníku. Jop, asi takhle bych to popsal. A jako vážně….tohle jsem nečekal. Vlastně je koukám občas na těchto masážích, docela zábava a pro nás chlapy, nové a doslova a do písmene wow moment/situace/poloha. Při placení říkám, byl jsem na hodku a půl a recepční odpovídá, že né, že na dvě hodiny. Nu což. Omyly se stávají. Bylo to jen společenské faux pai. Jistojistě mají holky i barmanky/operátorky xy dotazů a objednávek, tak se to může někdy ztratit.

Chtělo se mi trochu brečet, trochu křičet a zároveň jsem nechtěl vyvolat žádný stres natož zničit tyhle jedinečný chvíle s krásnou Lucy. Tak říkám pokladnici, že ok, ale že si jen dovyberu tisícovku navíc. Tak tedy letim co nejrychlejš to jde ke dveřím a vybírám si z blízkého bankomatu. Jdu zpátky. Uuuf, to bylo herecký vypětí mejch nervů. Jakožto autista, takovýhle prudký a nečekaný změny, nedávám. Nu což. Donesl jsem slečně tisícovku navíc, objímám se s krásnou masážnicí Lucy a mizím v útrobách večerního centra Prahy.  Placeno tedy 4200,- za dvě hodinky i když původně jsem měl v plánu jen 90 minut.

P. S. Ještě během toho večera (15.9.2023) jsem to hnedka začal řešit s operátorkou po live chatu na jejich stránkách, kde docházíme k závěru, že to byla jejich chyba ale že prý si mám říci slečně na pokoji, jaký typ masáže a na jak dlouho. =) velmi milé gesto s ještě zdařilejším koncem. Tak tedy, novým začátkům zdar a přeji vám pánové jen ty nejmilejší a nejkrásnější vzpomínky na takováto místa a tyhle naše hodné prdelky; co se tak hezky o naše mužná těla, starají. Lovu zdar a brzy naslyšenou

admin edit: https://tapky.info/?3549,lucy-matahari-salon-773-164-811-773164811

xHMYE5mZXx.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
21 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 září, 2023 09:48

Sorry,ale tohle je totální úpadek mužství. Natre te smradlavym kokosovym olejem je wow? Utre te teplym rucnikem je dalsi wow? Jsi hotovej z toho, ze si máte o cem povidat? .. na zaver te nepochopitelne natáhnou, ale ty nechceš působit stres, tak bezis vybrat a zaplatit to. Následně salon uzná chybu, zlodejsky ti ale nehodlá vratit zpět peníze, dat slevu na priste… což ty okomentujes – milé gesto s ještě zdarilejsim koncem… wtf?.. sorry, ale podle me jsi spis hadr na vytirani podlahy, než muz. Povis mi prosím, proč do recenze píšeš přesné datum své návštěvy? Jaký to má důvod? Je pro tebe důležitý, aby v salonu příště věděli, že přijde recenzent prostěfilip?

17 září, 2023 11:01
Reply to  Rowan_Atkinson

Z toho co tu prosteFilip o sobě napsal je asi jasné, že to v životě se vztahy a erotikou nemá úplně jednoduché. Tak to tedy řeší takhle. Masérky si vydělají, on je spokojený, nikomu to neškodí. Proč mu to tedy nepřát. Protože tím ničí nabídku privátů? Jiná věc je chování salónu při placení, tam by se patřilo poslat je někam bez ohledu na „vztah“ s Lucy.

18 září, 2023 16:36
Reply to  PetrK

Vazne si myslíš, že tohle spotřebitelský chování nikomu neškodí? Škodí cely komunite. Podle me dal tady pan Filip salonu jasnou zprávu, že natáhnout klienta je v pořádku – zaplati, i kdyz mu řekneš o litr víc. I kdyby zrovna nemel, doběhne si vybrat do bankomatu a jediný, na co se zmuze, je večerní dotaz na chat, zda jsme se náhodou nespletli.. následně napíše nadšenou recenzi a za pár dní se objedná znovu. Další zprávu dal Filip slečně – i když budeš odtazita, nenecháš na sebe poradne sáhnout, najdou se takoví, co budou hotoví jen z toho, když se před nimi svlékneš… budou ti nosit dárky, vytapet nesmysly, předhanet se, kdo ti nechá větší dysko.
Spravne by samozřejmě bylo jim vubec neplatit ten nesmysl s litrem, co na tebe zkusila pokladní.. dale salon po takové zkušenosti ignorovat a dát info komunitě, jakou tam mas zkusenost a ať tam ostatní nelezou. Podle me by si paní pokladní priste rozmyslela, jestli to ma smysl takhle zkoušet.

vrouci
18 září, 2023 21:31
Reply to  Rowan_Atkinson

Shit happens. Ne každej umí tyhle situace řešit. Ale zas bych to nedramatizoval. Taky se mi něco podobnýho stalo a bohužel sem to v tu chvíli nevyřešil lépe. Matahari patří mezi solidnější podniky, imho to prostě tentokrát posrali. A už jen to že to tady zmínil v recenzi pro ně není dobrá vizitka a nemyslím si, že jim to nějak prospěje.
A jestli někomu stačí že se před nima holka svlíkne a zaplatěj jí za to, co je ti upřímně do toho 🙂

durindo
17 září, 2023 12:49
Reply to  Rowan_Atkinson

Soory,ale tohle je zase totální ztráta tvého sebeovládání. Z tebe už vyloženě stříká nenávist. Jak už jsem psal jinde, už toho nech není to už pouze směšné ale i trochu smutné.A potom dle tvých recek jsem přesvědčen že tě na mnoha místech už taky znají osobně.

19 září, 2023 01:39
Reply to  Rowan_Atkinson

Nejsem psycholog a vím hovno kdo je pod nickem Rowan_Atkinson.
Určitě by v sobě měl tu odvahu se vzepřít, na místě se pohádat s masérkou, nezaplatil by nic na víc, to se ví. Vytmavil by jim to a pak znovu tady, ještě víc v recenzi…. to by koukali!
No… ale kdyby zrovna tu odvahu hádat se nenašel a prostě by zaplatil, co holka za čas a služby požadovala… tak už by rozhodně neměl odvahu to sem napsat. Narozdíl od Filipa.
Vím hovno, ale hlasuju pro Filipa.

21 září, 2023 12:00
Reply to  Vrabec v hrsti

I psychopat Rowan nějak začínal a má za sebou zazitky, který by radši nemel. Na privatech se zpravidla platí předem a stalo se, že mi slečna v půlce zaplaceneho času řekla, jakože stačí a můžu jít. To je podle me těžší situace – získat peníze zpět. Rozhodně uz nejsem ubozak, co se nedokáže ozvat, kdyz na něj zkouší nejakej voleb. Několikrát jsem v poslední době s reklamací uspěl. Nedávno mi jedna slečna po půlhodinovem dovádění vrátila všechny prachy, kdyz jsem přišel na to, že má v sobě houbu na nádobí (ma kramy).

19 září, 2023 17:23
Reply to  Rowan_Atkinson

Rowan_Atkinson má pravdu. Platit takovýhle prachy jenom za masáž, to už je na palici.
A vůbec při čtení té recenze, jsem se málem pozvracel.
Jak tam popisuje, jak rychle běžel do bankomatu vybrat ještě tisícovku, aby se náhodou neurazili.
Tragédie, tragédie, tragédie.
Pak se nemůžeme divit, že nás válcují přistěhovalci odněkud z Afriky a tak podobně, protože tam jsou to ještě pořád chlapi. Většina mužských Evropanů jsou už zženštilý báby.

20 září, 2023 08:15
Reply to  Kamil_R

Kňůů, autista není drsnochlap jako já, kvůli němu nás válcujou černoši, kňůů

20 září, 2023 08:43
Reply to  Floyd

Běž vytopit nějakou masérku třema ká a ještě jí dones kytičku a bonboniéru ty nestojáku.

20 září, 2023 10:58
Reply to  Kamil_R

Jestli nedokážeš udržet svojí nenávistnou povahu, nepiš sem nic. Příspěvky, jako byl ten tvůj, nikoho nezajímají.

19 září, 2023 09:57

No já se v tomto podniku zase setkal s tím, že jsem šel na body masáž v hodnotě 2300 Kč/hod. a slečna Marion na recepci nahlásila, že to byla masáž penisu, tehdy asi o stovku nebo dve dražší. Jako nezkušený blbec jsem zaplatil a vlastně se zachoval jako Filip. Nejlepší je platit přímo maserce hned po masáži. Tam k ničemu takovému nedojde…
Pozor ale na ne! Očividně to takhle zkouší na více frontách. Taky mi pak napsali jen omluvu a nic víc. Ta recepce tam je asi od toho že natahuje klienty, účet vám stejně nedají… nevim proč tam jinak sedí fyzicky..

19 září, 2023 11:17
Reply to  Halek

Tak já jsem byl v Matahari 5 dní před Filipem a chválil jsem – i ve své recenzi – mj. způsob placení, kdy mi nabídli dokonce platbu kartou (což jsem nevyužil, protože jsem už měl na to vybrány peníze).
A to teoreticky mohlo snadno dojít ke spletení masáže, protože až na pokoji jsem si s masérkou upřesňoval druh i délku masáže (uvažoval jsem i o delší), a ta to pak správně na recepci nahlásila a masérka na pokoji i recepční při placení mi potvrdili, že slečna dostane celé mé dýško.

20 září, 2023 17:24
Reply to  ExPlayer

Proč devcatum v salonech dáváš dyska? Kolik to je standardně peněz?

20 září, 2023 23:03
Reply to  Rowan_Atkinson

Tebe ten úspěšně se rozmáhající svět erotických masáží oproti uvadajícím privátům musí opravdu hodně žrát, když ti stojí zato donekonečna natahovat takové malicherné diskuse…

Snad tě aspoň trošku uklidní, že dýško jsem nechal teprve asi podruhé – protože si taky myslím, že masáže jsou i tak poměrně drahé, a za nedostatky nelze nárokovat žádné slevy (což se stává, jak čteme, neméně i na privátech – a i proto tento web…) – ale když byl celkový zážitek řekněme intenzivnější než běžně a když se masérka opravdu hezky předvedla…  😀 

21 září, 2023 11:51
Reply to  ExPlayer

Me seriózně zajima, kolik frajer jako ty vytapi za dyska. Proč ti to přijde malicherny? „Za nedostatky nelze nárokovat žádné slevy, stejne jako na privatech“ – tomu nerozumím. Reklamovat můžeš cokoliv, I na privatech.

19 září, 2023 11:47
Reply to  prosteFilip

Já nejezdím do Prahy zase tak často, abych měl už po 10 dnech zopakováno. :-))
Ale do budoucna to určitě plánuji, já byl spokojen se slečnou (jen pro úplnost, byl jsem u jiné než vy), s prostředím salonu i s placením.

Last edited 10 měsíců před by ExPlayer
19 září, 2023 11:43
Reply to  Halek

Proč tam sedí? No jednou jsem u ní při odchodu dostal bonbón.

21
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx